perjantai 23. marraskuuta 2012

Laskettuaika.

Juu, ei näy haikaraa eikä haikalaakaan...
Ei tullu vaavia ainakaan vielä siitä margariinipaketistakaan. Sillan alta en ole käynyt edes katsomassa...*huokaus*
Viimeyön juoksutti kyllä taas varsin tiuhaan wc:ssä- jos nyt jotakin muutosta lähiaikoihin voisi sanoa.
Se on aikalailla se 2-3h ja sitten herättävä ja könyttävä pimeässä huussia kohti kännykän näytönvalolla suunnistaen.

Kovasti se illalla muljuutteli ja potki, mutta siihen jäi. Ei tuo ole enää niin kovin supistellutkaan nyt. (joitakin yksittäisä ja kivuttomia, mutta mitäs niistä kun ei ne vielä ole merkkinä juurikaan mistään muusta kuin ehkä "valmistautumisesta" tulevaan.)

Äsken kävi mies kotona taas ruokatauollaan. Tein pakastimesta makkarapyttipannun, se kun tulee aika nopsaan niin ei tarvitse seisoksia kauaa hellan edessä.

Aamusta oli taas aika kivasti sormissa turvotusta.
Jaloissa alkaa tuntua pientä "painetta" seisoessani hieman pidempään ja illalla sen vasta sääristä huomaakin, miten on painunut pitkisten sivusaumasta kunnon rantu pitkin säärien sivuja. Puhumattakaan sukan reunasta joka on jättänyt varsin mojovan uran nilkkaan. :/
Enää ei öisin ole tarvinnut herätä sormia "puuduttavaan tunteeseen. Jospa se vesimäärä jonka iltaisin aina olen vedellyt ennen unille menoa olis auttava edes sen vähän...
Tosin siinäkin on sitä syytä miksi öisin on juostava wc:ssä...

Saisikohan meidän perheestä joskus vastaavaa otosta, tosin kuvattavat olisi ihmisiä, ei kissoja.
Tässä voisi olla tulevaisuudessamme otettu kuva jossa kissat esittävät lapsiamme.
Riippuu toki ajasta kuinka pitkänajan kuluttua kuva tästä hetkestä olisi otettu. - Saattaahan meillä olla jo useampikin lisää (tai edes muutama- ei voi tietää), jos vaikka niin päätämme ( ja niitä vain saamme) ja aikaa on kulunut vaikka +10v eteenpäin. :)

Tässä aamusta olen saanut tytön vaatteet hänen huoneeseen kaappiin ja seasta lankkasin pois hälle pieniksi käyneitä joita jo tarjosin ystävälle joka meille lähetti omalta lapseltaan jo pieniksi käyneitä (käyttämättömiä) vaippoja.

Eilisestä vielä hieman myös:
Sain tehdyksi pari joulukorttiakin! Wohou! Että nyt on muutama 1-sivun kortti odottamassa. Tartteis keksiä niihin vain jokin kiva jouluinen värssy.
(joka vuotuinen ongelma!!!) Joskus olen keksinyt itse riimitellen jonkin lorunpätkän liittyen jouluun.- eipähän ole muilla ainakaan samanlaista sitten ollut kortissa.
Tämän tyylisi joulukuusi-kortteja tein muutamista korteista, mutta latvatähdeksi laitoin sellaisen suuremman ääriviivat tähti-arran.
(täytyy katsoa jos saisin kuvan otetuksi niistä, ja saisin vaikka tännekin joskus edes laitettua...)

Alkaa laiskottaa, joten paree lähteä jotakin hääräämään, niin ei uni hiivi simmuihin. Heräsin kuitenkin JO klo 04:43 ja siitä saakka ylhäällä ollut.

Viikonloppumme taitanee painottua tähän ja huomen iltaan perheen yhdessäolon kanssa, sillä miehellä on aamulla talkoisiin meno jo klo 9... tullenee joskus puolenpäivän jälkeen.
Olisi meillä eräs Vares-elokuvakin katsomista tuolla odottelemassa, joskohan sen tänään ( tai sitten huomenna-JOS JAKSAMME) katsoa sen...

Mukavaa viikonloppua teille kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti