tiistai 30. heinäkuuta 2013

"ti-kettiä"

tiistai 30.7.2013:

Eilen aamusta sään ollessa pilvinen vaihtui rantasuunnitelma liikennepuistoon menoksi. Sieltä menimme kauppaan ostaen jäätelöä 1L pakkauksen jälkeen menimme lapsien kanssa  erään tuttavani luo. Hän paistoi vohveleita ja pidimme ikäänkuin "kesäloman päättäjäis kestit". Kivaa tuntui lapsilla olevan ja teki se hyvää itsellekin kun pääsi juttelemaan AIKUISEN kanssa vaihtaen ajatuksia.
Kotimatkalla poikkesin ostamaan vielä kukkakimpun, sillä iltapäivästä meillä juhlittaisiin Lantun 8kk ikääntymistä. Olin tehnyt sitä silmitellen kääretortun joka odotti jääkaapissa. Lisäksi olin kutsunut edellisenä päivänä isovanemmat kahville.
Kotiuduttuamme oli vielä siivottava Kertun tavaroita kodinhoitotilasta jotta ei olisi niin sekaista. Niinpä tein senkin-vaikka sitten tyttäreni 8kk ikääntymisjuhlien kunniaksi! Sain käytyä kaikki hänen lelunsa läpi ja laitetuksi ne myös lelulaatikkoon. Wu-huuuu!!!
Isovanhemmat kävivät ja neiti töpötti istua omassa tuolissaan pöydän päässä.

Asia joka hieman vaivasi minua, oli kun postitin vasta eilen isälleni tekemäni syntymäpäiväkortin. Hänellä oli siis eilen syntymäpäivät. Niinpä se että aamulla herätessäni kun alkoi näyttää että muu väki nukkuu meillä yli klo 9 oli minun nöyrryttävä ja laitettava onnittelut hänelle tekstarilla. Postitin kuitenkin iltapäivästä sen tekemäni kortinkin,sillä olin jo liimannut kirjeeseen postimerkin ja se olisi mennyt muuten hukkaan. :/
Saapahan tuplasti onnittelut meiltä vaikka ei mitään ihmeellisiä numeroita täyttänytkään. (57v.)

Keskiviikko 31.7.2013 klo 06:54

"Laatikon salaisuus alkaa raottua".
Nimittäin en olekaan tainnut kertoa, mutta kerronpa nyt/olkoon se kertauksena mitä olen jo asiasta höpissyt-jos olen.

Olen suunnitellut tässä hiljattain ystäväni kanssa pientä irtiottoa arjesta ilman miehiämme ja etenkin ilman lapsiamme.
Eilen asiaan liittyen kerroin isännälle sen minne olemme menossa. Hän kun veikkaili pitkään että olisimme menossa Kuopioon (tuona ajankohtana 2.-3.8) olevan rockCockin vuoksi.
Kuopio ei olisi ollut poissuljettu ellei siellä olisi ollut juurikin tuo Rock tapahtuma. -Siellä vaan oli kaikki majoituspaikat täynnä. Emme lähteneet siihen sitten että olisi otettu huone hotellista jonne oli keskustasta matkaa sen verran että olisi jouduttu ajamaan taksilla sen vuoksi. -> liian kalliiksi olisi tullut.
Niinpä suuntaamme...tad-da-da-daa-....LAHTEEN jossa oli omenahotellissa vapaana huone 2hh:lle tuolloin.
Luvassa kirppiksillä kiertelyä, hyvää ruokaa ja kenties vähän juomaakin, hyvää laatu seuraa ja kuulumisten vaihtoa ihan kunnolla. Wo-hou!
Tarkoitukseni on lähteä perjantaina bussilla ystäväni luo, mieluilisin itse lähtemään jo aikaisempaan bussivuoroon mutta tuntuu vaikealta kysyä isovanhemmilta voisinko tuoda lapset heille 1½h ennen kuin mies pääsee töistä jotta itse pääsisin lähtemään niinkin turhalle kuulostavaan kuin "tuulettumaan" 1 vuorokauden ajaksi.
Tai jos lähden sillä myöhemmällä bussilla niin todennäköisesti aika kutistuu sitten ALLE 1vrk:een. :/
Mutta joka tapauksessa LUPAAN nauttia joka sekunnista/minuutista/tunnista jonka olen poissa kotoa.
Paljon ei tarvitse onneksi pakata tuota reissua varten, mutta jotain kuitenkin pitäisi... Ja sekin pitäisi pikkuhiljaa aloitella ettei tule sitten kiirus. Perjantai on nopeammin kuin ehtii ajatellakaan. ;)

Jaahas, ulkona alkoi sataa juuri äsken vettä...nyt se sadesää alkoi täälläkin... täytyy koettaa keksiä lapsille jotakin sisäkivaa.. takapihaa edemmäksi tuskin tulemme lähtemään jos tälläistä keliä koko päivän meinaa pidellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti