sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Siivoilua & järjestelyä

Mitäs menin eilen hehkuttamaan ensin siivouskärpäsen puremastani.
Noh, meillä oli mielessä ollut ostaa pojalle parvisänky josta seurauksena tulisi lasten kesken huoneiden vaihto. Eilen mies sitten kävi ostamassa (kirppikseltä) mieluisan ja edullisen parvisängyn. Se kaikki tapahtui sitten niinkuin sormia napsauttaen.
Kertun kamat alkoi lähteä sen huoneesta väliaikaisesti kodinhoitohuoneeseen, jotta saatiin pojan uusi parvisänky kasata sinne tyhjään huoneeseen.
Oli hetken (lue:muutaman tunnin) melkoinen mylläkkää kun kannoimme jokainen sylissämme neidin rojuja pois ja siinä poika suhaa omasta huoneesta meidän lomassa omia kamoja sisään.
Nyt on kodinhoitohuone suorastaan JÄR-KYT-TÄ-VÄN näköisessä kaaoksessa. Kuvottaa ihan.
Minua siinä ärsytti naisen näkökulmasta eniten ehkä se, kun tytön vaatteet vain vedettiin hyllyiltä pois sängylleen. Oli melkoinen läjä kampetta. SEKAISIN.
Sitten idean isäntä toteaakin kun kannoimme tytön sänkyä huoneesta pois oviaukon kohdalla että:
- Ei tämä mahdu tästä leveytensä puolesta! *päälle ne kaikki kauniit kirosanat*
Ei kun takaisin pakittaen huoneeseen peti ja sitten ideanisäntä otti tytön vaatteita syliin sängyltä ja kanteli sinne pojan huoneeseen. LATTIALLE!
Se vaatekasa siirtyi siten sinne. *Voi syvä huokausten määrä jonka asian vuoksi päästelin nyt ja silloin*
Ei liene yllätys että pojan huone on asuttavassa kunnossa-sinne voisi jopa vieraita laskea, mutta mitä taas tulee tytön huoneeseen... ei puhettakaan!!!
Siellä on nyt 2 sänkyä. Jatkettava sekä pojan entinen. 2 pöytää. Olkkarinpöydäksi tarkoitettu mutta kastajaisiin meille kastepöydäksi tuotu sekä koulupöytä jota poika ei tarvite koska siinä parvisängyssään on pöytätaso alapuolella. Eli joskus tuntuu että tytön huone on "kaatopaikka" minne kaikki vanha ja sellainen roju kipataan.
Sanottakoon nyt että se olkkarinpöytä ON lähdössä pois. Tein asian heti selväksi, samoin ajan kanssa se toinen sänkykin (pojan entinen).
Vielä olisi sitten kattolampun ja verhojen vaihtaminen huoneisiin. Sillä vaikka meidän Kerttu huolisi Autot-kattovalaisimen, niin poika tahtoo sen itselleen omaan huoneeseen.. sekä poika ei välitä niin vaaleanpunaisista prinsessaverhoistansa jotka hälle nyt muutoksen yhteydessä tuli. XD
Tulevaisuudessa on tarkoitus ostaa myös tyttöjen huoneeseen parvisängyt tilan puutteen vuoksi. Ne tulevat olemaan sitten samanlaiset, mutta siihen menee aikaa ennekuin Lanttu pääsee asuttamaan huonetta Kertun kanssa. Siihen saakka saa Kerttu olla yksin huoneensa haltija.

Olen kuitenkin aikeissa käydä tänään lasten kanssa liikennepuistossa sekä jos jaksavat niin siitä vielä uimarannalla jossa eilen kävimme.
Täytyy ottaa paitsi jäävesipullot jokaiselle mukaan niin myös jotakin pientä purtavaa eväiksi.
Tässä loppuun vielä 1 kuva meidän Lantustamme joka napotti rannan nurmikolla isänsä kanssa kun äiti kahlasi Kertun kaverina rantavedessä. :)

1 kommentti: