keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kutsu saapui.

Eilen saapui Lantullemme kutsu saapua toimenpiteeseen sen silmän vuoksi ma 12.8 klo 9:00.
Hieman minua veti veltoksi ajatus siitä mitä mahdollisessa toimenpiteessä tapahtuu-vaikka eihän minun sitä tietenkään tarvitse olla operointihuoneessa katsomassa...luulisin ainakin.
Onnemme lienee että silmä on jo alkanut paranemaan, huolimatta vaikka en ole enää laittanut antibioottisalvaa siihen.
(vastoin periaatteitani, sillä en millään tahdo lääkitä lastani moisella salvalla kun on sanottu että se paranee itsestäänkin.)
Joten jos olisin sitä salvaa jatkanut antamaan niin sitten sen silmää olisi rasvattu antibioottisella rasvalla jo yli kuukausi!! Tottakai asia olisi erikseen JOS siinä olisi jokin vakava tulehdus tms joka vaatii sen antibioottisalvan tai jonkin sisäisesti otettavan antibioottisen lääkityksen, mutta... No tämä tästä.

Pieni potilas uinuu nyt. Ihmeiden aika ei siis ole ohitse. ;)
Hän on alkanut nukkua päiväunia näin klo 12-13 väliin, joskus uinahtaa jopa ennen klo 12.
Nyt onkin sitten aikaa `taistella` Kertun kanssa. Taistella siksi, että hän inttää kaikista päivänselvistä asioista. Tässä esimerkki jonka hän kävi äsken minulle inttämässä:
- Äiti...?
- No mitä?
- Hinä olet hetä. (sinä olet setä.)
- Enpäs olekaan, sanoin hänelle.
- Kylläpä olet!!!
*tässä vaiheessa totesin jo tytön äänensävystä että hän on taas sillä päällä että mitä hän on päättänyt niin sen hän myös pitää ja tällä kertaa hän oli sitä mieltä että minä olen setä.*

Vastaavia keskusteluja saa hänen kanssaan käydä päivittäin. Se on jokseenkin uuvuttavaa entisestäänkin.
Sääli että tänään tuli sadesää, emme päässeet liikennepuistoon sillä kurja siellä olisi seistä saatikka ajaa sadevaatteet päällä polkuautolla.

Nyt menen jos vaikka saisin lapsilta toiveita sille joulupukille kirjoittamiseen. Tämä siksi koska mielestäni pojalla (6v.) oli jokin lahjatoive jota ei löytäisi niin hyvin talviaikaan. Siispä jos hän tuo sen esille nyt niin osaamme pitää silmämme kaupassa auki ja kenties hankkia sen muistaakseni jokin kesäisemmän sesonki toiveen näin vielä ennen lumien tuloa. Muut lahjahankinnat aletaan tottakai sitten lähemmin joulua.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti