sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Pyhä yksinäisyys.

No en aivan yksin ole kuitenkaan näin pyhänä, ainoastaan Kerttu lähti mummonsa luo. Eilen illalla mummonsa soitti ja ehdotti oman äidinsä ehdotuksesta että "eikö se tyttö voitaisi hakea jo nyt pyhänä, miksi odottaa arjen alkamista?" No eipä minulla asiaa mitään vastaankaan ollut.
En tosin kertonut asiaa Kertulle, ei olisi muuten nukkunut koko yönä odottaessaan mummoaan tulevaksi hakemaan häntä. Niinpä aamulla hän taisi arvata asian kun hänen päältänsä riisuman yöpaidan pistin hänen reppuunsa.
- Millonka mummo tullee!?Minulla on jo ikävä XXXXX-mummoa! Tulleeko mummo hetikotta minua hakemaan hinja-autolla?, aloitti Kerttu heti kyselemisen, enkä ollut sanallakaan puhunut/maininnut asiasta!
- Hakee sitten kun pääsee töistä, sanoin.
(Kello oli tuolloin n.9 maita ja mummo oli puhunut että jos siinä 9:30-10 aikaan olisivat täällä hakemeassa tyttöä.) Ajallisesti ei siihen yllätykseen ollut kauaa. ;)

Kun mummon auto kaars pihaamme, olimme kaikki etupihalla istumassa katoksessa. Tahdoin nähdä Kertun ilmeen kun hän näkisi mummonsa tulevankin jo nyt. (Oletin itse hänen odottavan mummoa saapuvaksi myöhemmin...)
Olihan se ilme näkemisen arvoinen! Niin leveä hymy levisi tytön kasvoille ja ilo ja riemu levisi silminnähden hänen kasvoilleen. Siinä putosi pyöränpumppu hällä käsisä (kun oli sillä muka laittamassa ilmaa oman potkuformula-autonsa renkaisiin jotka ovat muovia). :D

Niinpä lähti yksi tyttö minulta.
Illalla kun asiasta jo tiesin leikin hänen kanssaan ehkä normaalia enemmän. Isäntä ajoi nurmikon takapihalta ja tyttö päätti sitten kerätä niitä irtonurmia sankkoonsa ja kantaa ne omalle hiekkalaatikollensa omaan hiekkalinnaansa! Mikä kuningas idea!
Minä sitten täytin kaverina ämpäriä ja kun sain täyteen tyttö juoksutti sen kippaamaan hiekkalaatikollensa. Nyt on melkoinen sotku siinä hiekkalaatikolla kun on irtonurtsia siinä...voi pojat! Pitänee kai ottaa ne pois enemmissä määrin ennen sadetta, ettei se mene ihan pilalle se hiekkis heti alkuunsa. :/ Mutta kun toinen niin tohkeissaan oli, niin en hennonnut kieltää siitä (-kin) asiasta häntä...

Meiningeissä oli, että jos ei alkaisi satamaan kävisimme jollakin laavulla paistamassa makkarat tänä iltana. Minä meinottelin että jos kohta lähtisin Lantun kanssa ostamaan makkaraa kaupasta. 1 paketti jotakin perinteistä jotta pojalle maistaa ja 1 paketti vaikka jotakin `erikoisempaa` meille aikuisille. En niin välitä itse perusmakkarasta...en tiedä miksi. Vaiikka toki syön ellei muuta ole tarjolla.
Nyt olen saanut hyvän aasinsillan sanoa että se Salami-Pepperoni makkara (on aika jees grillimakkaraksi!) On vain aika rasvainen kun sen ottaa paketista-en kiellä etteikö siinä olisi rasvaa sitten noin muutenkin paistettuna grillissä, mutta se vain on aika jees, minun makuuni.
(ja EN ole raskaana!!!)


No, tässä kai tärkeimmät tältä erää. Täytyy lähteä tiskikone tyhjäämään. Moikka moi!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti