keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Keskiviiko-liikennepuistoilua yms.

Jeps. Eilinen keskiviikko menikin meillä aikalailla ulkoillessa sitten.
Aamusta olimme jo klo 9 aikaan liikenteessä pihalla rattailla. Menin lasten kanssa liikennepuistoon mukanamme jäädytetyt vesipullot.
Eräs tuttavani ehdotti asiaa että näkisimmekö aamusta siellä ja kävisimme sitten hyvän sään vallitessa jädet ostamassa ja siitä sitten heillä kahvittelemassa.
Kuulosti ihan hyvältä diililtä ja suostuin!

Päästyämme eilen sinne liikennepuistoon sää sitten viilenikin silmäniskusta. Minä olin itse caprit jalassa ja t-paidalla.. hieman meinasi viluttaa kun tuulikin yltyi hetkellisesti ja sitten tuli se viimeinen pisara kun alkoi satamaan hieman.
Onneksi siellä oli sellainen katos, jonne saatoin mennä Lantun kanssa odotellessamme tuttavaa saapuvaksi sinne puistoon. Sadekuuro menikin sitten pian ohi-hyvä niin- ja saatoimme olla puistossa muuallakin kuin pikkuisessa katoksessa.

Sain siinä viestinkin että minulle oli saapunut Postiin paketti. Tilaamani Hot Cool juomalasit (2kpl) olivat noudettavissa. Jippii! No samallahan saisimme ostetuksi ne jäätelöt sieltä, sillä se Siwa on yllättävän lähellä ;)

Jädet ahdettuamme naamoihimme menimme tuttavani luo kahvittelemaan. Siinä matkalla alkoi taas ripeksimään vettä ja minä viritin jo nopsaan rattaiden päälle sen sadesuojan. Eipä ainakaan 2/4 meidän sakkia kastuisi niin pahoin. ;)
Matka ei ollut pitkä joten emme ehtineet kastumaan. Hyvä hyvä!

Tänään olenkin sitten jo laittanut pesukoneita päälle, sillä pyykkiä on pestävä ajatellen huomista reissuun lähtöämme. Tiskiäkään ei voi jättää pesemättä sillä muutoin loppuu astiat. Niinpä nyt odottaakin puhtaat astiat koneessa. Lanttu on syötetty/täytetty aamumaidolla uudeman kerran unilleen ja Kerttu edelleen nukkuu.

Tämä tuttavani kutsui sitten eilen illasta tavallaan itse itsensä meille vastavisiitille laittaen tekstarin:
"voisimmeko huomenna tulla teille vastavierailulle? Voisimme käydä siinä läheisessä puistossakin...?"
- On myönnettävä että olin aika uninen saadessani sen viestin klo 21:55. Aamulla olin herännyt kuitenkin JO 05 aikaan enkä ollut nukkunut tippaakaan päikkäreitä tms. Vastasin siihen sitten hälle unisena:
" Jep. mikä ettei...mihin aikaan olitte ajatelleet lähteä liikkeelle?"
" Olisko 10 maissa hyvä?"
" Jep. Nähdään vaikka siellä puistossa, me tulemme siihen tuolloin."vastasin hänelle.
" Tulemme autolla, niin jos tullaan ensin siihen teille ja käydään sitten puistossa.." tuttavani viesti takaisin minulle.
" No samapa se on niinkin..."vastasin hälle ja toivoin JO vihdoinkin pääseväni nukkumaan/jatkamaan uniani.
(Puhelimeni oli äänettömällä, mutta viestissä oli värinähälytys päällä joten se jyrryytti minut hereille.)

Niinpä siis tänään olemme aikeissa mennä puistoilemaan tuohon ihan lähelle.Meiltä siihen on matkaa kaiketi hyvä jos 300m. Eli EI ole pitkä matka. :)

Nyt laittelemaan vähän kotia kuntoon-joo joo, tiedän ettei kenenkään takia tarttis mutta itseäni ajattelinkin, mukavampi tulla reissustakin kun ei ole mökki mullin mallin jo valmiiksi. :)

Palaillaanpas astialle taas. Kenties illasta käyn kirjailemassa tai sitten jos hyvin käy, niin huomen aamusta ehtinen, sillä ajatuksenamme oli lähteä sitten kun kaikki on heränneet omia aikojaan... ;)

2 kommenttia:

 1. Mekin kävimme eilen iltatorilla, aurinko paistoi kun saavuimme torille ja sanoinkin miehelle että minä ostan kyllä kiskalta jätskin, oikein kahdella pallolla koska ei tiedä pääsenkö milloin seuraavan kerran torille :D juuri kun sain jätskin käteen, alkoi aivan järkyttävä kaatosade, me lähettiin käveleen täysiä autolle ja kastuttiin aivan täysin :D mutta ei se haitannu, kun koti oli kuitenki lähellä ja kesäsade oli niin lämmintä! E kuitenkin oli suojassa vaunuissa sadesuojan alla, niin ei tarvinnut pelätä vilustumista tai muuta. Että tulipa sekin koettua tälle kesälle :)

  Oikein kivaa reissua teille, toivon hyviä säitä ja uusia elämyksiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, olet saanut herkutella oikein TUPLApallot!
   Me kävimme sitten naapurikaupungissa tankkaamassa autoa sillä satoi kuin saavista olisi kaadettu sitä vettä. Ei silloin paljoa huvittanut lähteä minnekään torin laidalle seisoksimaan.
   Piti minunkin ihan laittaa pitkähihainen ja pitkälahkeiset housut lähtiessämme, sillä ilma oli viilennyt sen verran sateen ansiosta.
   Paluumatkalla valui hiki kun aurinko alkoi taas tuijotella täydellä teholla taivaalta meitä.

   Poista