torstai 24. lokakuuta 2013

Jospa sittenkin...

Taitaa näkyä sittenkin valoa tunnelinpäässä jonka ensin meinasivat kustannussyistä sammuttaa. :)
Nimittäin nyt on kyse siitä Vauvakassi
keräyks 2013.

Ensi alkuun oli intoa monilla lähteä siihen mukaan.
(Paikkakunnallamme ei ole keräyspistettä tämän tiimoilta ja minä olin yhteydessä sinne keräyksen järjestäjään kysellen kuinka voisi asian tiimoilta toimia ellei omalla paikkakunnalla ole järjestetty sitä pistettä/kerääjää?)
Sain tuolloin vastauksen, että "Jos jollakin olisi esim. syyslomaviikolla käyntiä Mikkelissä, niin voisi toimittaa sinne."
No, kuten arvata saattaa, kenelläkään EI ollut käyntiä siellä, saatikka että kukaan olisi sen vuoksi lähtenyt sinne lomallaan ajelemaan vartavasten.
Niinpä se ajatus jäi sitten...kunnes:

Eilen minä näin eräällä palstalla ilmoituksen että naapuripitäjäämme olisi mahdollista toimittaa avoimelle päiväkodille näitä sinne lähteviä vaatteita. Laitoin viestiä taas eteenpäin kylällemme ja kuinka ollakaan! Nyt on taas porukka intoa täynnä! Löytyi jopa henkilö joka voisi vaatekassin sinne heittää, kun käy siellä muutenkin koulunsa puolesta. :)

Kävinkin äskettäin läpi omien lasteni pieniksi käyneet vaatteet jotka ovat odottaneet jatkotoimia kassissa jo hyvän aikaa. Nyt ne pääsisi hyvään tarkoitukseen. En kuitenkaan saisi siitä muuta kuin hyvän mielen. Joskus on ihmisen tyytyminen siihenkin. Aina ei pidä katsoa rahallista summaa "minkä verran voisi näillä netota!?" jotenkin tuntuu -vaikka jouluun on vielä aikaa, että alkaa minun joulufiilikseni heräilemään pikkuhiljaa, ja ajattelen niitä vähä-, ja huonompi osaisia. Kaikilla ei takuulla ole asiat elämäntilanteen tai paremminkin laadun suhteen samat kuin mitä itsellä on.
Tähän pätenee sanonta "Köyhä antaa vähästä, rikas ei paljostakaan".
En tiedä onko tuolla minun panoksella niin suurta vaikutusta asiaan, mutta jotenkin se valostuttaa mieltä ajatella että ne vaatteet menevät TOIVONI mukaan hyvään tarkoitukseen, eikä ainakaan ensimmäisenä kaatopaikalle kipattavaksi.

Paljon olemme saaneet ko. vaatteista itse lahjoituksina , joten en näe tarvetta senkään vuoksi alkaa niillä rahastamaan. + että ne on olleet kuvien kera myynnissä jo aikansa, eikä ne ole menneet. jospa ne sitten kelpaa edes ilman saatuna.

Harmi, ettei sinne voi laittaa mukaan mitään tarvikkeita. Olisi mm. tuttipulloja tms. Vain vaatteita ja niistäkin on ohjeet...
Tietenkin sanomattakin on selvää että niiden tulee olla ehjiä ja puhtaita! Ja sitähän ne ovatkin, mutta toiveet oli kokopuolella sekä kuoseissa...(valmiit kassit tulisi merkitä sinisellä nauhalla/narulla ,mikäli sisältö on enemmän poikamaisempaa. punaisella, mikäli se olisi tyttömäisempää ja neutraalin kassin (unisex ) kassin ollessa kyseessä valkealla langanpätkällä. Varsin looginen järjestelmä. Meidän kamppeista suurinosa on juurikin unisex vaatteita.


Aamulla on sitten lähdettävä Lantun kanssa käymään Kuopiossa näyttämässä sitä hänen kättä lääkärille, antaako lääkärikin terveen paperit/mitä sanoo siitä paranemisesta. Toivon että se saa nyt pisteen ja pääsemme taas elämään ns."normaalia elämää" ilman siellä KYS:llä ramppaamista -ainakin tämän asian tiimoilta.

Märkää torstaita jokaiselle. Meillä ainakin lumesta ei ole tietoakaan ellei katso sinne, missä oli lasten väsäämä lumiukko. Siitä on jäljellä enää alin, se suurin pallo sekin kovin kuihtuneen oloinen jo... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti