torstai 3. lokakuuta 2013

Hssss!

Ollaan sitten hiljaa kun päätti puhelin sanoa yhteistyösopimuksensa irti. Ja vielä ihan tuosta vaan, yks kaks! Ei mitään ennakkovaroiituksia antanut tai merkkejä siitä että aikoo seota.
Noo, ellei sitä lasketa (mitä en minään merkkinä moisesta pitänyt) että eilen illalla siinä oli akkua jäljellä enää 2 tolppaa.. Yleensä tuossa vaiheessa laittaisin sen yöksi laturiin jotta aamulla on akku täynnä jne. Nyt en jaksanut.
Aamulla heräsin klo 5:17 kun Lanttu heärsi potkien sänkyään, ja juotin hänelle puoliunessa ollen maitoa pullostaan. Sitten takaisin petiin...noh, sitä ennen kävin laittamassa hernekeiton tulille, mutta sitten menin pötkähtääkseni edes 1h ajaksi vielä ummistaen silmiäni...väsymys oli kamalan kova!
Jätin hernekeiton pienelle lämmölle muhimaan ja heittäydyin petiin laittaen kellon soimaan vielä varmuuden vuoksi tunnin päähän.
Ei mitään ongelmaa, tosin heräsin ennen kuin kello ehti soidakaan koska Lanttu piti siitä taas huolen heräten ja alkaen nyt oikein tirskua ja kikatella omassa pedissään + potki petinsä päätyjä. *ryskis!!!!! JYSKIS!!! RUMPSIS!!!*
Eipä siinä silloin paljoa nukuta.

Noh, nousin ylös ja kun katsoin kelloa huomasin akkua olevan nyt enää 1 tolppa. Nyt täytyisi laittaa se laturiin jotta siinä olisi virtaa kun lähdemme päivällä Kerttua vastaan linja-autoasemalle!!! (jos he sattuisivat vaikka soittamaan tms. niin voisin vastata...-no joo, enää en voi vastata...)
Laitoin laturin seinään ja puhelimestani katosi taustakuva. Se oli täysin vaaleanharmaan ja valkoinen väritykseltään. Tekstitkään ei kunnolla erottuneet taustasta. JES!!!
-not!
Nooh, rumppasin virtanapista virrat pois. Ajattelin ensin että "jospa siinä on niin vähän virtaa ettei se siksi toimi ihan kuten pitäisi.." (joopa jooo, mutta olin toiveikas, koska onhan niitä häiriöitä ollut ennenkin puhelimissa).
Eikä mitään... kysyy PIN-koodin ja minä sen laitoin siihen.
Edelleen oli tausta valkoisen harmaa.
-?!?
Sammutin taas virrat, tai yritin, enää ne ei sammuneet virtanapista painaen. Herjase että "Muisti täynnä"
- ?!? WHAT!?!
Niiinpä piti ottaa akku irti jotta sain virran sammumaan. (tuotahan ei suositella mutta minkäs teet kun muutenkaan ei tapahtunut mitään...)
Laitoin taas päälle virrat kun olin antanut ensin olla hetken aikaa sen rauhassa latautumassa.
Sama homma. Ensin kysyi PIN-koodin ja sitten ilmoitti että "MUISTI TÄYNNÄ" Vaihtoehtona oli painaa kohdasta missä oli OK. Painoin siitä mutta mitään ei tapahtunut.
- NO VOI JESTAS!!!Nytkö sinun piti seota!!!!

Onneni oli se, että minulla EI ole tänään mitään minne pitäisi soittaa tai mitään mistä odottaisin puhelua saapuvaksi...Eli siinä mielessä hyvä päivä kännykälle suorittaa tuo sekoaminen. Vaikka EN KYLLÄ TYKKÄÄ EN!
Minä en nimittäin tykkää käydä puhelinkauppoja. Ne kun ovat vuosi vuodelta automatisoidumpia. Hyvä kun tarvitsee tietää itse mitä olet aikeissa sillä tehdä kun puhelin tekee sen puolestasi. No ehkei ihan ole vielä kehitys niin pitkällä, mutta ei varmasti ole montaa valovuotta kun sellaista joku yrittää.
Nythän on jo niitä malleja joissa riittää kun sormellaan husotaan niin kuvat liikkuu ja vilisee vaihtuen. En tiedä miksi, mutta jokin minussa vastustaa sellaista. EDELLEEN!
Samaa oli havaittavissa jo 2½vuotta sitten kun ostin edellisen tämän nyt pimenneen puhelimen.
Kriteerinä oli ostaessani että:
- Nappulat täytyy pystyä TUNTEMAAN kunnolla että ne ovat ihmisjärjellä käytettävissä.
Erästä kännykkä mallia kokeilin, mutta sen veinkin takaisin heti seuraavana päivänä koska sen kanssa elo meni liiankin eksoottiseksi. Yritit kirjoittaa sillä tekstiviestiä niin aina painui muita nappeja kuin mitä oli tarkoitus!!!Ei siitä tullut mitään.
En sano että sormeni olisi mitenkään jättimäiset, mutta HALOO jotakin rajaa kuitenkin..:
Se näppäinlevy tai mikä taso se oli, niin oli miltei yhtäsamaa liuskaa, niin miten siitä erotit minkähän numeron/kirjaimen päällä se sormi on, muutoin kuin kokeilemalla.
- Ja VÄÄRÄHÄN se oli mitä painoit...Aaargh!


Eipä siinä, jossain mielessä tämä on varmasti varsin tervetulluttakin ettei ole koko aikaa tavoitettavissa  (Ei sillä että koko aikaa joku koittaisi tavoittaakaan) mutta on silti sellainen "orpo olo" kun ei ole millä soittaa JOS tilanne sitä vaatisi.
Millainen sitten olisi sellainen tilanne?- En osaa sanoa... mutta ajatuksena lähinnö paino sanalla JOS PITÄISI soittaa...
Niin, ja loppuvaiheessa se puhelimeni nyt viimeisinpänä heitti että;
- Puhelimen uudelleen yhdistäminen epäonnistui. Ota yhteyttä jälleenmyyjään"Tuon tekstin nähdessäni luovuin toivosta että siinä enää mikään auttaisi... mennyttä mikä mennyttä.
Ja vitsailiko puhelimeni vielä noinkin viimeisillä voimilla(lue:virroillansa) minulle, enkai minä ainakaan voisi sillä soittaakaan mihinkään...huh huh...miten ironista ja samalla kuitenkin niin koomistakin.

Jospa tämä tästä vielä iloksi muuttuisi.
Täytyy lähteä jonkin tunnin kuluttua kylille ja käymää kaupassa kunhan ensin on oltu Kerttua vastassa... Uhkasin jo eilen vielä puhelimessa ollessani hänen kanssaan (kun se rakkine vielä silloin toimi!!) hälle että kun näen niin juoksen ja hyppään hänen syliinsä, että treenaisi yön jotta jaksaa ottaa äitinsä vauhdista sylkkyynsä.
Tyttö vaan naurahteli ajatukselle ja lupasi kuitenkin ottaa syliinsä. Kentie siinä käy niin että enköhän se minä ole joka hänet lopulta ottaa syliin ja nuolee vielä siinä pusutellen märäksi. :D

Antoisaa päivää jokaiselle!

2 kommenttia:

  1. Minä taas olen ihan hukassa ilman kosketusnäyttöä... Tosin kirjoittaessa tulee paljon enemmän virheitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin eli minunkin vaan pitäis uskaltaa heittäytyä tähän nykyaikaan unohtaen kaikki kapulat jotka lähinnä tiiliskiveä muistuttaa ja annettava ajatuksellisten toimintojen hoitaa puhelimen käyttö.

      No joo, en nyt ihan kai ole kivikaudelta tuonkaan entisen puhelimeni kanssa, mutta varsin tiukassa on aina kaikki ennen kuin antaudun uuden vietäväksi. xD

      Poista