keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Yötä myöten...

Meni tämä aamupäivä sateisen sään vuoksi sitten tuhlautumaan Kuopiossa jouten käyntiin. Nyt illasta sitten taas muistin asian:
- Kerttu tulee aamusta kotiin!
KÄÄK!
Elikkäs oli hieman siivoiltava. Sanomattakin selvää että hieman paremmin. Olihan sieltä tulossa meillä käymään äitini serkku joka on myös meidän Lantun kummi.
Niinpä vasta (VASTA!!!) klo 21 aikaan imuroin kun olin ensin patistanut miehen tyhjäämään imuria joka on pussiton, jotta sinne mahtuisi paremmin ja imuteho paranisi.
Hän teki sen ja minä saatuani (lähinnä keittiön ja olkkarin) imuroiduksi (ja aavistuksen eteisiäkin) niin otin ja pesin vielä lattiat. Siinä sitten sen päätteeksi tekaisin pannaria vielä. Kun sain pannarin uunista kello huiteli jo 22 maita. Wihiufh!
Unikin alkoi jo painattaa silmissä.. Mielessä oli että JOS kävisin kuitenkin vielä suihkussa KUNHAN Lanttu nukahtaisi..
Lanttu nukahti mutta se uni painatteli silmiäni ja en jaksanut sitten enää lähteä kastelemaan itseäni. (sillä kun olis piristävä vaikutuskin niin ajattelin jättää sen aamuksi.)
Eihän minulla olisi aamuksi enää muuta "puuhaa" mitä tulisi tehdä ENNEN Kertun kotiutumista.

Nyt olisi jaksettava pussittaa pannari tai laittaa se jotenkin suojaten se jollain ettei yöaikana mitkään kärpäset toki sitä. Ei oikein ole miellyttävä ajatuksena asettaa tarjolle vieraille pannaria jota on MAHDOLLISESTI edellisenä yönä käyneet kärpäset naplaamaassa. En sitä silloin söisi itsekään. :x

Jospa menen nyt sinne unille...hampaanpesun kautta..:Zzzzzzzz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti