sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Linnanmäen Peacock-teatteri kokemuksia?

Hei kukkuluuruu!?

Onko kenelläkään kokemuksia Linnanmäen Peacock-teatterista? Millainen se on paikkana?(esiintyjään jos ei nyt kiinnitetä huomiota sillä se on toissijainen seikka).

Olisi kiva saada tietoa tästä paikasta, muutenkin kuin vain paikan nettisivujen perusteella -mistä en oikein löytänyt muuta kuin sen ohjelmiston mitä siellä on kulloinkin...
Olis nimittäin aikas jees, mennä katsomaan sinne stand up koomikoita.
Tehdä irtiotto arkeen.(Sikäli mikäli eräs ystäväni pääsisi kanssani sinne lähtemään...+ että saisin miehen jäämään kotiin lastemme kanssa jotta tämä äiti pääsisi JOSKUS käymään jossain ILMAN LAPSIA.)
En nyt painota tällä sitä että minun olisi päästävä rilluttelemaan ja rellestämään- Ehei!
Enkä edes kadu jos en pääsisikään, harmittaa vain se että jäi näkemättä se koomikoiden finaali, mutta missään nimessä en kadu lasteni hoidon järjestämättä onnistumisen vuoksi asiaa.
-Sitä kun ei ole liiaksi ystäviä joille uskaltaisi lapsensa luottaa hoitoon niin elo voi olla hieman hankalaa.

No tämä oli taas tälläistä joutavaa marmatusta mutta lieneekö hormonimyrsky tehnyt tämänkin, en tiedä....

Kaipaan vain pientö irtiottoa arjesta ilman lapsiani. Hetki vain... 1 yö? Onko se liikaa vaadittu... (en kysy sitä teiltä vaan totesin vain.)

4 kommenttia:

  1. Ei ole liikaa vaadittu. Miehet kykenevät lähtemään "minne vaan" kun ovat tottuneet, että vaimo hoitaa lapset.
    Nyt meillä on hiukan keskusteltu samasta asiasta, kun Säde ei ole rintalapsi enää.
    Se irtiotto on ihanaa, mutta kotiinpaluu on usein jotain aivan muuta... ;) ainakin täällä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mitään lisättävää,paitsi että täytyisi saada se yhteys luotua jotta voisin edes ajatella kysyväni mieheltä OLISKO SE TÄYSIN YLITSEPÄÄSEMÄTÖN AJATUS että kävisin jossakin ILMAN häntä ja lapsia..:
      Koen itse asian olevan sellainen että sitä ei kysytä heti suoraan kun toinen tulee ovesta sisään 1 työpäivänä lomansa jälkeen.
      Käykö tässä taas siten että odotan sitä oikeaa hetkeä liian kauan ja se sitten menee ohi eikä mikään onnistu. Riita siitä tulee kuitenkin jos edes kysyn... :/
      Katsotaan kuinka käy.

      Poista
  2. Mä oon käyny monesti kattomassa lintsillä UIT:in. (Uusi iloinen teatteri) ja minusta paikka on kiva ja hyvä! =)
    Meillä ei kyllä riitaa tule sillon jos minä haluan johonkin lähteä ilman lapsia. Koska minä annan miehelle vapauksia mennä poikien kanssa ja käydä uistelemassa ja uistelukisoissa ilman napinoita, antaa hänkin minun mennä silloin harvoin kun haluan lähteä ilman häntä. Yleensä tykkään mennä mieheni kanssa yhdessä konsertteihin, teattereihin, ravintolaan, elokuviin, jne. Ollaan jokavuos yhdessä käyty kahdestaan Tallinnassa yksi yö viimeiset 4v. Nyt lähdemme kokoperhe ensimmäistä kertaa yhdessä sinne sillä tuo 3,5kk on pelkällä tissiruoalla joten ei voi jättää matkasta. =) 5v:kin on monesti pyytänyt päästä laivalle, joten nyt sitten tulee sekin koettua. Olemme kyllä tallinnassa hotellissa yötä, emme siis laivalla.
    Otahan vaan rohkeasti puheeksi nyt ajoissa tuo asia. Helpompi se on miehellekin, mitä aikaisemmin hän suunnitelmistasi tietää.
    -Humppis-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnenmyyrä!
      En minäkään tarkoituksella napise mieheni menemisistä, en sanoisi niistä edes `piilokettuillen`jos hän viitsisi kertoa ennen kuin lähtee ettei tarvtse sydän huolesta kallellaan kotona olla lapsien kera ja ihmetellä "kauankohan se vielä meinasi siellä autotallissa aikaansa viettää?" kun toinen onkin lähtenyt sieltä tunteja sitten tullen liiankin hilpeänä kotiin. Syy miksi en heti asiasta hälle sanonut (hänen lähtemisestään ilakoimaan) oli VAIN ja AINOASTAAN SE, että en antaisi kuvaa hänen menojensa ja menemisien kyttääjänä.
      Tehneekö tuo minusta sitten lopulta jossakin määrin katkeran ja happaman... en tiedä.
      En haluaisi olla kuitenkaan sellainen, mutta mitä muutakaan voin?
      Sitten minulle tiuskitaankin vielä jos unohdan ottaa mukaan väsymyksestänijohtuen lapselle jotakin minkä mieskin olisi osannut ajatella jo lähdön hetkellä ajatella mukaansa ottavaksi.- MIKSI SE TÄYSIPÄIVÄINEN KAIKEN JA JOKA ASIANHOITAJA ON OLTAVA MINUN!
      Vastuu väsyttää siitä ei pääse mihinkään. Zzz...
      En kuitenkaan kadu ollut mitään tekemääni tai tekemättä jättämääni asiaa. Kaikella on tarkoituksensa.

      Poista