torstai 25. heinäkuuta 2013

Wiihaa! Viikonloppu mennään taas...

Sanotaan erään epäonnisen Onnenpyörää joskus pelanneen vastausyrityksen mukaisesti että "Hernekeitto on laskiaisen purkka".
Sitä keittelemään aloin jo klo 05 jälkeen. Kohta sen pitäisi olla jo valmista kun levyä olen pienellä pitänyt ja rauhassa haudutellut. Näin ruoka on jo valmiina lasten herätessä ja pääsemme heidän herättyään sitten vaikka liikennepuistoon.
Ei mene päivän mahdollisesti kuumin aika hellan edessä hääräilyyn kun tekee sen ruoankin valmiiksi jo aikanaan.

Mielessäni on ollut että jos tänään kävisin naapuripitäjän pitkäripaisessa ostamassa meille jonkin viinipullon. Saa nyt nähdä. (miten mielettömän romanttista, hernekeittoa päivällä lounalla ja sitten illalla viiniä maistelemaan miehen kanssa... xD )
Ei kuulosta kyllä kovin romanttiselta.  Noh, ei kai siinä. Ruokaa se on tuokin siinä missä muutkin eväät.

Eilen tekemäni makaroonipata ei sitten oikein kelvannutkaan lapsille. En tiesä missä vika.
Tein sen miltei kuin makaroonilaatikon, mutta laitoin muna-maidon sijaan Kippari savujuusto ruokakermaa jolloin se ei hyytynyt samalla tapaa kuin makaroonilaatikko muna-maidolla tehtynä. Ei se minun makuuni pahaa ollut noinkaan. Mukavan juustoisa makusäväys häivähteli ruoassa ;) Suosittelen.

Isäntä on ostamassa pojalle parvisänkyä. Se on miltei pakkoratkaisu tulevaisuutta ajatellen, kun tytöt menevät samaan huoneeseen ja poika on omassaan. Tällöin poika vaihtuu itsekseen pienimpään makkariin, niin tilansäästämisen vuoksi se on järkiratkaisu. Tulemme ostamaan varmasti tytöillekin sitten heidän yhteiseksi muuttuvaan huoneeseen parvisängyt tai lieneekö sitten ratkaisu kerrossänky. Kenties parvisänky on parempi ratkaisu niin saavat molemmat omat koulupöydätkin sitten siihen pakettiin. ;)
Eilen kävi mies katsomassa erästä parvisänkyä pojalleen tämän kanssa ja aamulla herätessään mietti kuumeisesti siihen malliin että selkeästi hän mieli sen ostaa. Itse en ko.ollut nähnytkään kuin myynti-ilmoituksen kuvasta. Ihan fiksulle se näytti-ei siinä mitään!

Huomenna,lauantaina olisi luvassa peräkonttikirppis naapuri pitäjässä, jos sinne jaksaa heräillä niin kenties käymme siellä katselemassa mitä kaikkea sälää siellä ihmiset myyvät.
Muuten on kaikki suunnitelmat viikonlopulle avoinna.  Niin lienee parempi, niin ei sittene pety ellei ne mene sen ennakko suunnitelman mukaisesti.
Niinhän sitä sanotaan että "Pessimisti ei pety!" mutta olisi se tympeää olla pessimistinen 24/7/365.

Mukavan lämpöistä viikonloppua jokaiselle! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti