torstai 23. toukokuuta 2013

Torstai- jotain uutta...

Itse torstaissa ei ole mitään uutta minulle tällä ikää, mutta päätin kokeilla jotakin minulle uutta tänään ja se jokin oli sitten niinkin `eksoottista`kuin vain munatonta pannukakkua. :D

Täytyy sanoa että olipas aika vinkeän makuista. (Siis ihan aikuisten oikeesti se oli hyvää!)
Mutta jos jostain pitäisi hakea jotakin "valittamista" niin oliko sitten vika paistajassa vai paistettavassa (paistettavan koostumuksessa?) tai uunissa... paistoin ohjeen mukaan 30min ja se oli silti varsin vaaleaa kun otin uunista pois. Kun se jäähtyi maku oli varmaankin juuri tästä syystä aavistuksen `taikinamainen`...
(Veikkaan ettei isäntä meillä pidä siitä... katsotaan kuinka se maistuu...)

Ohjetta kokeilin ihan siksi, kun lupauduin ottamaan hoitoon yhden pojan joka on miltei Kerttumme kanssa saman ikäinen.. tai onkin ja vähän päälle. Hän on allerginen kananmunalle ja vaikka siihen kun hän tulee meille päivähoitoon 5 päivän ajaksi, niin aloin jo "harjoitella" munattomien ruokien tekoa.

Huomenna,perjantaina saan tietää hieman lisää pojan äidiltä mihin nyt tarkennuksia tarvitsen. Lisäksi huomenna on meidän toukokuun viimeinen kertamme tenavatuvalla, koska tiistaina lähdemme tyttöjen kanssa linja-autolla reissuun ollen ainakin pyhään saakka reissussa.
Kuitenkaan ei olla menossa sellaiseen korpeen,minne ei olisi sähköjä vedetty joten pääsen varmasti päivittelemään kuulumisiani :)
- sikäli mikäli ei ole jotakin muuta niin tärkeää etten ehdi koneella pientä hetkeä viettämään.

Aamulla mietiskelin myös mahdollisia aamupala vaihtoehtoja samoin kuin päivällis vaihtoehtojakin jälkkäreineen että ne olisi munattomia.
Toivonkin että juhannuksen jälkeinen viikko olisi sään puolesta hyvä jotta voisimme olla paljon ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti