sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivä 2013

Aamulla minun rakkauden Lanttu herätti minut tavalliseen tapaansa jo ennen klo 6.
Niinpä niin, no vetkuttelin kuitenkin 6:30 ennen kuin nousin ja sitten hälle laittamaan evästä (velliä annoin kun oli helpompi niin aamusta se laittaa pulloon-> puuron sai sitten muutamien tuntien kuluttua.)
Keittelin sitten kahvia itselle että herään paremmin.
Siivoilinkin hieman silmitellen jos appivanhemmat kävisi meillä kahvilla...
Puoli 8 aikaan mies huusi pedistä:
- Onko kahvia?!
- On...
(Jokseenkinhan se kuuluisi olla tänä päivänä toisinpäin että se äiti saisi makoilla pitkään jne.) mutta en valita...

Korjasin siinä erään halvalla ostamani korvikset. Tämä oli nyt sen halvan parin toinen korvis josta se helmi putosi. Jäi käteen koettaessani onko takaosa miten "syvällä" tai ettei ole putoamassa, kun ne on aika löysän oloiset.(löystyvät aika helposti...) no se pallo lensi kaaressa mutta onneni oli että sen löysin hetken lattialla konttaamisen jälkeen. Taas oli apu miehen kaksikomponenttiliima jolla korjasin sen korun helmen takaisin paikoilleen.
Oli kyllä sormet liimassa nyt , enemmän kuin edellisenä iltana kun olin korjannut vastaavalla ravoin sitä toista.
Laitoinkin sitten ostamistani edullisista korvakoruista toisen parin, vaaleanpunaiset kivet korviini..mietin kyllä "mikähän se näiden vika mahtaa olla jos nuissa toisissa oli edullisuuteen syynä helmen huono liimaus"!???

Kävin sitten suihkussa kun ne "kiireisemmät" oli siellä ensin käyneet (ensin Kerttu ja sitten mies...)
Lakkasin sitten kynnet- myös Kerttu tahtoi omiin kynsiinsä lakkaa, Samaa jota äitikin laittoi. No äitihän laittoi omalla pienelle murulle myös samaa lakkaa.
Lopuksi silauksena *suih suih* myös Kertulle kainaloihin, hieman dödöä :)
Tytöille laitoin paremmat vaatteet päälle, sillä olimmehan menossa syömään. Ulos.
Ja jos mahdollisesti ne appivanhemmat tulisi käymään niin ei ihan alasti lapset olisi tai rääsyissä. :D


No syömässä käytiin ja siitä oli sitten tarkoitus mennä visiteeraamaan appivanhempien luona. Ajoimme ensin kotiin hakemaan hänen lahjan sekä sitten hälle tarkoitetun kukan + pienimmälle omaa ruokaa. Unohtamatta tietenkään sitä Almondsin mansikkamousse kakkua joka oli pakastimessa odottamassa. Otin sen mukaan. - Viedään se heidän luo!

Kun nämä oli pakattu kyytiin niin ajoimme pienen, n.400m matkan ja toteamme. Eivät ole kotona. Mies soittamaan heille ja käy ilmi että ovat juuri saapuneet mökille.
No sinne siis.
Siellä kukitimme ja lahjoimme mummon ensimmäisenä eikä siinä sitten muuta kuin kahvin keittoon. Kakku oli sulanut ja oli juuri sopivaa syötäväksi. Hyvä hyvä!

Mökillä aika meni mukavasti ja sää oli mitä parhain. Juuri sellainen kuin sen tilasinkin ;)

Kotiin päästyämme alkoikin arki ja pesukoneet kilvan pyörimään (tiski- , ja pyykkikone.)
Oli oikein mukava päivä, etenkin kun sää oli niin ihana ja sai olla ulkona.
Mökillä ollessamme kuulin(kuulimme) kuinka käki kukkui ja itikoita oli jonkin verran ilmestynyt. Ne oli vielä isoja!(ne itikat, enkä sotke nyt piimäitikoihin, vaan tunnistan kyllä ne verenimijät-> pienemmät itikat.) Yksi niistä pääsi minua kuppaamaankin ennen kuin annoin hälle lamauttavan läsyn ja sen elo åäättyi siihen. :D

Toivon että myös SINUN päiväsi oli mukava ja ikimuistoinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti