sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Uusi viikko.

Tästä se lähtee. Uusi viikko on aluillansa.
Luvassa tälle aamua on ainakin ajanvarausta "Luomulle" neuvolaan. (yritin jo kerran soittaa, mutta ei vastannut kukaan.. ilmeistä siis että heillä on sinne jokin soittoaika.)

Huomenna olisi reserviläisten järjestämät joulutulet. Katsotaan alkaako mummo katsomaan "Luomua" jotta pääsenkö minäkin miehjen ja pojan mukaan. (Mikään ei estä ottamasta Kerttuakaan mukaan... jos hän vain malttaa ja tahtoo läheä.)

Sitten olisimmekin jo keskiviikossa... ei tiedossa mitään sille päivää..

Torstaina on pojalla joulujuhla päivä. (Sinne en minä tule menemään...vaikka mukava olisi nähdä mitä he oikein ovat keksineet. Lasten joulujuhlat on aina jotenkin niin...jännittäviä sillä koskaan ei voi olla varma, meneekö osat ja roolit kuten on tarkoitettu... hih)

Perjantaina on sitten "Luomu" 2viikon ikäinen :) Ja uusi viikonloppu jo käsillä.
Täytyy toivoa että säät pysyisi leutoina lopummasta viikkoa jotta pääsisimme "Luomun" kanssa pihalle olemaan sen sallitun 5min. :) Sen myötä jos sää jatkuisi leutona, voisimme sinne neuvolaankin sitten mennä vaunuillen.
Tällä viikolla EN ole aikeissa leipoa mitään, ellen joulutorttuja tee valmiista levyistä... Edellisetkin leipomukset on jääneet syömättä. Etenkin kun anoppi on kantanut meille myös ties mitä piirakkaa ja oma tekemiään keksejä. (EN PAHALLA!) pakastin on keksitty ja tänään olisikin jo eräs tulossa hakemaan meidän entisen arkkupakastimen, sillä me emme itä tarvitse tilanviejänä. Meillä kun on pakastin keittiössä jääkaapin vieressä (kaappipakastin,vai mikä se on viralliaslta nimeltään...)

Nyt Kerttu vaatii päästä syliin (minua hieman raivostuttaa kun hän ei TAJUA lakata hokemasta haluaan ja sitten herää vauva siihen huutoon.)
+ Että meillä on maito ihan loppumassa. Ja tyttö keksii alkaa rimmata sitä just silloin kun sitä olisi säästellen juotava. Enää 1x 1L purkki , olisi kiva saada ruoankin kanssa juoda maitoa, mutta ei näköjään sitten juoda!
TUNNUSTAN syntisyyteni: Lantraan tälläisissä tilanteissa maidon myös Kertulle vedellä.. XD Saa sen edes hieman pidempään riittämään hälle siten.
- Ei tuo ole vielä valittanut siitä...  :D

Palatkaamme astialle. Neiti kuuluu jo olevan omatoimisesti jääkaapilla!!!!!

4 kommenttia:

  1. xD minä olen sitä mieltä että sodassa, rakkaudessa ja äitiydessä on kaikki keinot sallittuja, myös maidon jatkaminen vedellä jos on kuvailemasi tilanne :DDD meillä on aina maanantai se päivä kun kaikki on loppu. Sunnuntaina ei tule käytyä kaupassa (eikä siellä yleensä silloin olekaan oikein mitään tuoretta) joten ma on aina vähän kitunen päivä.

    Palatakseni TAAS tähän samaan asiaan (älä hermostu :D ), on ihanaa lukea ja ymmärtää (rivien välistä) että vaikka synnytys on aina kova rasitus keholle, niin sinä pystyt hoitamaan kaksi lasta, liikkua ja toimittaa normaalit asiat nyt jo! Minulla kun on vain yksi kokemus synnytyksestä ja se meni niin että vasta 3kk:n kuluttua pystyin hoitaa edes jotain asioita. Minulla oli vaikea synnytyksestä palautuminen komplikaatioiden vuoksi. Toivon täysillä ettei enää tarvisi sellaista käydä läpi, ei minun eikä kenenkään muunkaan.

    kaikki tutut on sanoneet että "normisynnytys" ei todellakaan kuulemma mene noin niinkuin mulla, eli elän toivossa että se seuraava synnytys sitten joskus jos luoja suo, olisi palautumisen osalta vähän helpompi.

    Mutta kiitos siis (et varmaan arvaakaan kuinka suuri merkitys päivärutiinienne kuvailemisella juuri kertomani vuoksi minulle on :D) ja voikaahan hyvin koko perhe! :)

    ps. taisi tulla aika epäselvää tekstiä, toivottavasti sait jostain ajatuksesta kiinni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kun kommentoit. Piristi kummasti!
      Niin, no en minä sano ettäkö olisin aivan "entiselläni" vieläkään.
      Sitähän se hieman äitiysneuvolan terkkarikin suorastaan kauhisteli, kun kerroin jo 5.päivänä synnytyksestäni käyneeni kävellen kaupalla + muilla asioilla jotka oli matkan varrella.
      Totta puhuakseni nivuseni OVAT edelleen hellät liikkeelle lähtiessäni, mutta lieneekö se vain kovan kipukynnykseni ansiota että siitä huolimatta pääsen/pystyn liikkumaan, enempiä valittelematta.
      Neuvolan täti varoitteli minua että "ei tulisi sitten takapakkina esim. masennus tmv."
      Mutta miksi minun pitäisi alkaa elää kuin kuoleman sairas, kun pääsen kuitenkin joten kuten liikkeelle.. Ehei, se ei sovi tyyliini.
      Ehkä siksi se synnytyskin tuli jälleen hieman "äkkiä" kun en aikaisemmin valitellut kipuja (joita ei kyllä edes ollut valittaa saakka ennen kuin ne alkoi. Ja silloin se oli jo ns. myöhäistäkin...)

      Oikein ihanaa joulun odotusta sinulle Ruska! *<:)

      Poista
  2. Jaksamista uhmiksen ja vauvan kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula!
      Sitä tarvitaan. Äsken haki anoppi Kertun luokseen, jotta tyttö saa olla hieman pihalla. Me kun ei "Luomun" kanssa päästä vielä ulkoilemaan. Siitä hänen avustaan olen super kiitollinen.. Olinkin juuri taistellut Kerttua unille, kunnes "Luomu" heräsi huutamaan nälkäänsä... ja se siitä sitten. Tyttö käytti tilaisuuden hyväkseen ja pomppi sillä aikaa pedistään pois ja peli oli HÄNELLE 1-0.

      Poista