tiistai 4. joulukuuta 2012

No jopa taas...PÖH!

Odotin ja odotin... odotin taas kai liikaa kun hieman joutui pettymään.
Odotin nimittäin miestä kotiin töistä, sillä olimme aikoneet käydä sitten kaupassa.
En todellakaan jaksaisi kantaa kaikkea sitä, mitä minun olisi ostettava selvitäkseni huomisista leipomisaikeistani sekä muistakin tarvikkeista joita minun varastoistani alkaa jo uupua ja jotka ovat jokseenkin hyviä ja välttämättömiä olla olemassa.(en jaksa alkaa erittelemään niitä asioita...)

Kerttu kiukkusi väsymyksestään ja minäkin olin nukahtaa viimeksi tähän koneelle ollessani tässä. Niinpä menin ja vein tytön taluttaen wc;n pottailemaan ja sitten hänen jatkaessaan huutoaan ohjasin omaan huoneeseensa petiin ja laitoin perässäni oven kiinni. Sitten keskityin pienempään "Luomuun" alkaen vaihtaa hälle vaipan ja sitten taas syöttämään.
Aikansa Kerttu huuteli "Äitiä!" mutta ei siinä tainnut mennä kuin 10-15min ja se huutelu kiukuttelu ja riehuminen loppui kuin seinään hänen nukahtaessaan.

Kävin avaamassa huoneen oven ja menin itse "Luomun" kanssa meidän isoon petiin pitkäkseni. Miestä ei tuntunut kuuluvan kotiin. En millään jaksanut alkaa kyselemään viestitse, "missä hän oikein oli?!" Sen sijaan ilmoitin viestitse, että kuka meistä nukkui missäkin + että missä koira oli.
Reilun ½h myöhemmin siitä viestin laittamisesta havahdun Kertun huutaessaan minua jälleen...
Talo on edelleen pimeä (koska olin laittanut verhot kiinni jotta jokainen saisi paremmin päiväunta palloonsa).
Viimein kuului auto tulevan pihaan.
Mieshän sieltä saapui. Kertoi, että talomme uusi omistaja oli soittanut hälle ja kysellyt mistä voisi johtua kun ei kuulema tule vettä!? Oli itse arvellut että olisiko putket jäätyneet...
. Me ei kyllä saatu koskaan koko 6vuoden aikana siellä asuessamme vesiputkia jäätymään. Ei vaikka varmasti tuona aikana siellä oli niitä kovia -jopa yli -40*C pakkasiakin.
Minä epäilin, että he ovat laskeneet liian monesta paikasta liian suurella paineella vettä samanaikaisesti jolloin vesipumppu on imaissut ilmaa ja vettä ei tullut sen vuoksi.
Miehen piti lähteä sinne katsomaan mikä voisi olla syynä. ÄRH!!!!!

Tietenkin jos olisin itse siellä (kylmässä) mökissä niin toivoisin että vettä tulisi, mutta jotenkin on alkanut tuntua että se uusi asukas ei osaa itse yhtään mitään ja vaivaa meitä (miestäni) niillä "pikkuasioilla" jotka hieman nohevampi nikkari osaisi ratkoa itsekin ilman ulkopuolisen apua.

Huomenna olen aikeissa leipoa pullaa sekä pätkiskakun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti