perjantai 7. joulukuuta 2012

Lanttu: ikää 1 viikko.

Tänään kävi odottamamme neuvolan täti katsomassa Luomu-Lanttuamme kotikäynnillä.
Tapansa mukaan, hän kyseli minun vointini sekä punnitsi Luomun.
Luomun paino oli noussut hienosti viikossa sairaalan lähtöpainosta +300g.
Täti kehui myös sitä, miten jäntevä tyttö oli.
Sain d-vitamiinitipat sekä ohjeen niiden aloittamiseen tytön ollessa 2viikon ikäinen (3-5tippaa/pv).
Myös kunta tarjosi lapsuuden muistojen tallentamista varten "Lapsuuden kulta-aika"- kirjasen. Hieman oli erisävyinen kuin miltei 3vuotta sitten Kertun saama. Kuulema sävyt saattavat vaihdella ajan kanssa, sanoi neuvolan täti kun asiaa hälle ääneen pohdiskelin. :D

Hairahduin aamulla tilaamaan sitten hieman hassuttelu-juttuja. Osa niistä tulee menemään joulupakettiin muualle, kuin meidän perheelle, joten anteeksi kun en voi paljastaa ihan kaikkea. Mutta meidän neidille (Kertulle) tilasin sellaisen rannekkeen, johon voi laittaa nimen ja puh.numeron. Näin jos eksyisi se kädessään, niin siitä näkisi sitten jotakin tietoa minne lapsen löytänyt henkilö voisi soittaa.

(Onkohan minulla alitajunnassa pelko omien lapsieni katoamisesta, kun olen tilannut taaperokylttejä Muotokielestä ja nyt tälläisen rannekkeenkin Bebes:ltä.)

Omat olotilat on kyllä jokseenkin PALJON paremmat kuin tähän saakka yhtenäkään aamuna/päivänä/ iltana. Enää ei ole pedistä ylös nouseminen niin tuskien takana kuin tähän saakka on ollut. Liikkuminenkaan ei enää ole ihan niin vaivalloista enää sen jälkeen kun olen päässyt ylös ja ottanut muutaman askeleen.

Täytyy vielä katsoa, josko olisi paikkoja erääseen teatteri esitykseen, ostaisin liput itselleni ja miehelle. Menisimme katsomaan "Pokka pitää"-esityksen loppuvuodesta, jos en väärin muista niin se taisi olla 29.12.2012 illasta. Kertun ja "Luomun" jos saisi vaikka siksi aikaa isovanhemmilleen hoitoon. Olisi aika jees päästä sen vähän tuulettumaan.
Hyacinth on niin verraton, ainakin siinä tv-sarjassa. Jospa häntä näyttelevä nainen pääsisi edes liki samaan omassa roolisuorituksessaan.

Ja mikä parasta... illalla kenties , jos vain suunnitelma menee ennakoidusti niin lämpiäisi sauna meillä... ai että. LUXUSTA!

Nyt Hyvää viikonloppua jokaiselle!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kovasti palkinnostani, oli tänään postilootassa! <3 Pipo on aivan ihana! Samoin myös oikein hyvää joulunaikaa sinne teille ja onnea vuodelle 2013! -Humppa-Hilma-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jotta se saapui perille. *<:)
      Kiitokset joulun toivotuksista, eiköhän täällä päästä joulun tunnelmiin, jahka se nyt vain lähemmäksi tulee.
      Lasten lahjapulmatkin on jo ns."takana" eli asia niiltä osin Ok.
      Enää vain muutamat pienet jutut tekemättä ja sitten joulu saa tulla taas tänne meille pohjolaan... :D

      Tänään (8.12) meille ainakin on joulumaista lunta sadellut koko päivän, joten jospa joulu olisi kaikkialla valkoinen eikä musta.

      Poista