torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä 2013

Ystävät. Ne ovat tärkeitä. Ilman ystäviä olisi elämä kovin yksinäistä.
Hyvä ystävä kuuntelee kun sinulla on huolia ja murheita liiaksi kantaa niitä yksin. Hän keventää taakkaasi jo pelkästään sillä, että toinen tietää omaavansa ystävän, joka kuuntelee ja jolle voi soittaa miltei koska tahansa.
Hyvä ystävä on myös luotettava. Hän ei kerro eteenpäin salaisuuksia tai muitakaan henkilökohtaisia asioitasi jos ne olet uskonut kertoen tai saattaen ne hänen tietoonsa jotenkin muutoin.
Hyviä ystäviä ei tarvita satoja, muutama sellainen riittää. Kaverit ovat sitten asia erikseen. Itse rinnastaisin kaverit ja tuttavat samaan kastiin. Vai kuinka muut asian ajattelevat sitten?
Hyvät ystävät ovat kultaakin kalliimpia. Ne ei kasva puussa. Hyvä ystävä lienee useimmilla sellainen joka on tavalla tai toisella kulkenut elämässäsi mukana jopa lapsuudesta saakka.

Minun ystäväpiirini ei ole kovin laaja. Luottoystäviä, jolle kerron aivan kaiken mieltäni painavat asiat yms. Minulla sellaisia on vain yksi ainoa.
Ystäviä joille kerron hieman harkitusti asioista on, mutta niitäkin on vain kourallinen.
Tässä kaikille minun ystävilleni hieman Ystävyyden namia ;)

Te olette minulle ystäviä isolla Y:llä. <3
En tiedä, mitä tekisin jos teitä ei olisi... olisiko minulla sitten lainkaan mukavia kokemuksia olemassa? Olisinko kokenut vastaavia joidenkin toisten kanssa? En tahdo ajatella etteikö teitä olisi. Lupaan olla tänäkin vuonna ja aina jatkossakin ystävyyden arvoinen ja toimia sen mukaan, kuin minulta kenties odotetaankin aina tilanteesta riippuen.

Tässä teille ystävänpäivä veisuksi Teräsbetonin Metallisydän- kappale, jonka halutessanne voitte käydä kuuntelemassa linkistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti