tiistai 19. helmikuuta 2013

Pyykkäystä...

Nyt tuli nuolaistua ennen kuin tipahti.
Nimittäin eilisen Kertun "viimekertaisen" puklailun jälkeen iltapäivästä, kun edellisestä oli kulunut jo reilusti 4h ja tyttö oli syönytkin saaden sen pysymään sisällään koko tuon 4h ajan.
Olimme jopa ulkona iltapäivästä takapihalla tunnin.
Illalla hän sitten nukahti sohvalle joskus klo 20 aikaan. Ei herännyt kuin sen vähän, itkien silloinkin, että siirtyi toiseen tuoliin jatkamaan oitis uniaan. Herättelin ainoastaan klo 21 aikaanaan että käytin hänet pissalla ja pesetin hampaat. Siitä eteenpäin nukkui kuin tukki puolille öin.
Itse menin unille jo varmaan siinä 21:30 ja herään 00:05 kun seinän takaa kuuluu yskimistä.
Pomppasin ylös ja katsomaan mitä siellä tapahtuu..Arvatkaapa vaan.
KYLLÄ.
Neiti oksensi omaan sänkyynsä yövalonsa ollessa päällä. :( VOI EI!!!
Olin jokseenkin uninen itse, että en tajunnut heti juosta hakemaan ämpäriä hänelle, johonka hän olisi voinut jatkaa... *huokaus* Ei auttanut kuin alkaa siivoamaan se sänky. Paremminkin vaihtamaan petivaatteet. Lakanan alla hällä oli muutama pieni pala muovitettuafroteisia paloja mutta hieman "väärällä kohden". Se puklu nimittäin oli hällä tyynyn korkeudella ja sillä tyynyllä.
Nyt pyörii pyykkikone sitten omaa iloista säveltään... Ja kun pysähtyy niin ei sen työ siihen lopu. Kaikki kun ei mahtunut kerralla sinne.

Ilkeä asia oli havaita aamulla, kun tässä lasta pottailemaan virittelin, kun huomasin tyhjätessäni pottaa kuinka wc:mme nurkassa avoimeksi jätettyjen putkistojen taa laukkasi hurjan suuri ja musta hämähäkki. HYI! En inhoa mitään niin paljon kuin niitä suuria hämähäkkejä!! Ne kun liiskaa, niin ne menee sykkyrään ollen siten super äklöttäviä!

Kutakuinkin ne on tuota kuvassa muistuttavia. *puistattaa ajatuskin, että siellä se jossakin wc:ssä piileksii...ja etenkin että eihän se paikallaan ole. Jos se tulee yöllä esim. kasvoille tai muuten petiin niin KÄÄKS!*
Se on ainakin varmaa jos joku, että MINÄ EN AINAKAAN TÄNÄÄN VIIHDY WC:ssä YHTÄÄN ENEMPÄÄ KUIN ON PAKKO! Kiitos tuollaisen suuren hämähäkin.
En kyllä tiedä mistä kammoni moisia kohtaan on tullut... tuskinpa siihen osaa kukaan muukaan mitään sanoa. Ja sekin vielä. jos moisen liskaa esim. paperilla; tunnet kuinka se rusahtaa sormien alla huolimatta vaikka paperi olisi välissä...HYI HYI HYI!!!!

Potilas jatkaa aamua Junior-kanavaa katsellen ja mustikkakeittoa nauttien. Kohtuuden rajoissa! Jospa se ei tulisi meihin muihin. Kunhan edes Lanttu säästyisi siltä.... :/
*peukuttaa sen minkä jaksaa*

2 kommenttia:

  1. Toivotaan ettei tule muihin. Minulla tänään on hiukan vellonut vatsassa, muttei sen tsrvitse merkitä mitään. Olen sellainen herkkämaha. :| onneksi harvoin vauvat saavat vatsatautia. Meillä oli noro kun spede oli n. 2kk eikä sairastunut, onneksi. Vaikkei äidinmaitovauva ollutkaan. Säde on ollut jo useammin kipeä (entero ja flunssa) joten se siitä äidinmaidon suojasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toistaiseksi me muut olemme (vielä) säästyneet.
      Peukutan kympillä että pääsisimme huomen aamusta tenavatuvalle mikäli Kerttu on tämän päivän oksentamatta ja ellei kukaan muu meistä sitten aloita sitä tuona aikana/sinne tuvalle lähtöön mennessä.
      Kovin on pirteä tyttö muuten. Se vaan yllättää aina niin ykskaks, kun olen jo ajattelemassa että "Jokohan se meni ohi...?" :/

      Poista