perjantai 22. helmikuuta 2013

Tervehdys!

Kirjaimellisesti.
Ainakin Kerttu *kop kop kop* vaikuttaisi olevan nyt jo taas iskussa. Ei mitään lämpöjäkään eikä edes oksentanut yölläkään.
+ NUKKUI YÖN ILMAN VAIPPAA ja vielä kuivana!!! Hoooray!!!

Tiedän toki että takapakkia tulee siinä asiassa vielä niiden vahinkojen muodossa, mutta hienolle tuntuu. 1.kuivana nukuttu yö hällä takana siis vaipoitta.
Nyt taidan uskaltaa hänen jo antaa nukkua yöt ilman vaippaa, mikäli hän vaan illasta tekee tarpeitansa ennen unille menoa.

Pikku-Lanttu kitisi illalla varsin vinhasti, mutta tyyntyi lopulta uneen hänkin.
Kerttu nukahti jopa taas jo klo 20:45 (taidan alkaa tosissani nukuttelemaan häntä jatkossakin jo aikanaan.) Tosin tunnin verotti minulta nukutuspuuhissa kuitenkin.

Lasten kanssa keskenään kotosalla. Täytyisi keksiä jotain. Kenties käymme ulkosalla kun hieman aikaa menee lisää eteenpäin.
Nyt Kertulle omppua (toi itse minulle tähän moisen jääkaapista nimittäin..)

Oikein mukavaa viikonloppua siis kaikille! :)

3 kommenttia:

  1. anna nukkua ilman vaippaa, mikään ei ole parempi opettaja kun märkä sänky/yöpuku. Vaikka se tuo hiukan vaiva, niin on ihana kun ei tartte vaippoja ostaa vanhemmaalle.

    VastaaPoista
  2. Siinä kävi hieman sillä tapaa, että oli niin paljon muistettavaa, että se vaippa vähän niinkuin unohtui lopulta laittaa.
    Tarjosin sitä hälle kun hän oli tarpeensa tehnyt, mutta hän ei heti sitä siinä vaiheessa edes itse tahtonut. Niinpä siinä hääräsin pestä omat hampaani ja se unohtui täysin sen seurauksena varmaankin.
    Vasta kun neiti nukkui , asia tuli mieleeni uudestaan...eihän sillä ole vaippaa!
    Onpahan tuo onnistunut kuivana nukkumaan vaipankin kanssa tehden aamulla sitten pottaan vasta. :)

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa edistystä, se helpottaa varmasti kovasti elämää kun toinen pääsee vaipoista! Jee :) ja oikein hienoa että herra yrjö on poistumassa teitin luota, kyllä se kertakaikkiaan on niin kurja tauti! Kivaa lauantaita! :)

    VastaaPoista