keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ollako tehokas vai eikö olla?

Aamu alkoi...nooh, niin ja näin.
Illalla menimme kaikki aikanaan nukkumaan. Itse nukutin Kerttua jo klo 20 aikaan sen perinteisen klo 21:30 sijasta.
Heräsin hänen vierestään klo 00:03 ja siirryin omaan petiin.

Yö meni kenenkään oksentamatta. *Pienet aplodit sille*
Töihin menijä heräsi klo 05, en voinut olla heräämättä hänen kellonsoittoonsa. En sitten saanut heti unta ja kävin lueksimassa päivän lehdet keittiössä.
Unohduin sitten katsomaan Discovery-kanavaa, vaikka se meneillä ollut ohjelma ei kovin kiinnostanutkaan.
Pian kuului pienet askeleet. Ne oli Kertun joka oli herännyt... Pottailimme ja annoin jopa maitoa hälle aamupalaksi kun oli ollut yön oksentamatta.
(Nyt klo 08 tuli tasan 16h edellisestä kerrasta kun hän antoi ylen...mutta en juhli koska aikaisemmillakin on ollut väliä 1h-12h ja eilen jopa se 16h)

Pyöritin tiskikoneen kertaalleen pikapesulla ja sen aikaa katsoin tv:tä. Sitten heräsi Lanttu.
Otin pitkän maitopullollisen ja syötin sen hälle vaipan vaihdon jälkeen ja takaisin petiin. Kerttu katsoi tölsyä ja minä pötköttelin pienen kanssa.
Sitten Kerttu tuli vaatimaan minulta maitoa. Ei auttanut kuin nousta. (Vaihtoehtona hän olisi itse keinotellut itsensä ylettämään jääkaapille-> ei hyvä idea-> suurempi sotkun mahdollisuus-> siispä ylös...Zzz...)

Kun nousin nyt uudemman kerran vaille 8 niin tuntui että olen intoa täynnä. Tai että VOISIN olla. Aloin miettiä josko veisin nyt Lantun nukkuessa matot telineelle ja siivoaisin kunnolla.
Siistin jo keittiön pöydät äskettäin. Laitoin uunin lämpenemään paistaakseni siellä kastajaisista paistamatta jääneet jauhelijapasteijat jotta olisi jotakin ruokaisaa evästä puoliltapäivin, -etenkin jos aloitan sen siivous urakan. (Se olis huomiselta sitten pois.)
Kiehtova ajatus jo sinänsä.
Ensin olisi aloitettava että pukisi itselleen kunnolla. (Joo, täälllä vielä yöpaidassa kekkaloin... :/ )

Ei auta, toimeksi niin tulee tehtyäkin jotain! Ja tämä mööpeli kiinni jotta en roiku täällä netissä käyttäen kaikkea tehokasta aikaa jonka voin siivoukseen käyttää täällä pyörimiseen & surffailemiseen.

(Jos Kerttu on tämän päivän oksentamatta voinen ehkä harkita huomenna tenavatuvalle menoa ellei joku muu meistä ala sitten sairastaa samaa...)

1 kommentti:

  1. Minä ajattelin tänään "tehoilla" sulattamalla pakastimen. Ulkona on sen verran pakkasta pihalla, että saa kaiken sinne.

    VastaaPoista