perjantai 8. helmikuuta 2013

Valmistautuminen.

Huomenna on se juhlapäivä.
Tänään piti ihan lähteä aamusta lasten kanssa tenavatuvalle (karkuun?) kun oma äitini hössötti siivota puunaillen ja jynssäillen paikkoja. Alkoi jo tuntua että mitenkä arvovaltaisia vieraita tänne on tulossa...
Kerttu tosin ei malttanut lähteä, vaan jäi sitten mummonsa kanssa kotiin. Minä kävin vielä viimeisen kerran sen "Lantun" kanssa kerhossa. (Vieraskirjaan kirjailin hänen tulevan nimensäkin jo... hihih... tosin kirjoitin siihen että "Lanttu" ja sulkuihin hänen tulevan nimensä perään)
(Sen tietoonsa tahtovat voivat laittaa minulle asiasta kommentin oman sähköpostiosoitteensa kera, niin vastaan sitten siihen omasta sähköpostistani. Tämä syystä koska tämä on julkinen blogi niin suojelen häntä vielä sen verran etten reposta aivan kaikkea..En myöskään julkaise niitä kommentteja jotka tahtovat sen nimen tietää, eli poistan ne sitä mukaa kun olen vastannut.)


Sain aivan FANTASTISIA pikkuleipiä (keksejä)  jotka illasta kävin hakemassa postista. Yksikään ei ollut mennyt mäsäksi. :)  Niistä pitänee kyllä kuva tänne ottaa ja laittaa. Oli kyllä nähnyt laittaja vaivaa jo pakatessaankin ne. Minun henkeä ihan salpasi niiden kauneus!
Suuret kiitokset näiden valmistamisesta menee Mansikkamäen Ebelle joka ne valmisti pyynnöstäni.
(*Fantastisia-sanasta johtava linkki vie hänen blogiinsa, jossa kuva vastaavanlaisista My Little Pony.kekseistä joita hältä tilasin + kastemekkoja myös. Kuvan keksit ei käsittääkseni ole samat jotka on tiensä meille löytäneet, vaan hän on valmistanut ne aikaisemmin jonnekin/jollekin toiselle.)


Täytyy minun ne silti kuvata oli ne NIIN hienoja että en voi lakata hehkuttamasta asiaa.
Nyt illasta kävimme saunassa.
Kerttu tosin ehti nukahtaa, joten hänet kannoimme suoraan petiin. (jaksaapahan aamulla olla virkeämpi aikanaan...)
Saman meinasi tehdä Lanttukin, mutta virkosi vielä myöhemmin jotta saatoimme käydä pesemässä hänet ns."jälkilöylyissä" (vaikka saunassa hän ei käynytkään).

Mutta nyt koetan jos unikin vaikka tulisi...
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Täällä ollaan ajatuksissa mukana juhlapäivässänne! Oikein ihanaa, tunnelmallista ja ikimuistoista juhlaa teille! :)

    VastaaPoista