keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Voihan pommi...

Nyt kävi sitten näin:

(räjähdys tapahtui ketjureaktiona oikealta vasemmalle<-)

Yö meni huonosti nukkuen-> Lanttu vikisi vähän väliä ja aina kun pääsin itse petiin saatuani hänet muka nukkumaan, hän aloitti vikinän ja potkuttelun uusiksi.
Tästä syystä kun minun kelloni soi 6:45 sammutin sen väsyneenä luottaen, että herään kyllä tapani mukaan kun pojan kello soi tasan klo 7.
Herään kuitenkin klo 7:15 siihen, kun meillä palaa valot eteisessä. Nousin ylös ja mies oli tullut hakemaan poikaa kouluun joka istuu juuri heränneenä vielä pukeutumatta pedissään.
Eipä siinä voinut miettiä omalle kohdalleen kuin "No jopas nyt jotakin...tulipas nukuttua sikeästi kun en edes herännyt pojan herätyskellon soittoon..."

Lopulta kaikki menikin siten, että;
... minun ollessani niin väsynyt oman kelloni soidessa sammutin sen luottaen herääväni pojan kellon sointiin.
Poika ei ollutkaan muistanut laittaa kelloaan soimaan ja isäntä tuli hakemaan hänet normaaliin tapaan n.klo 7:15 kouluun, mutta nyt poika olikin vielä pedissä!(samoin minä).

En tiedä mikä versio tämä seuraava oli (ilmeisesti pojan itsensä kertoma isännälle koulumatkan aikana), että "Hänen kello oli soinut, mutta koska missään ei ollut valoja, hän oli sammuttanut kellon ja jatkanut unia."
Ei ihan kympillä ole selkeää mitä se kellon soiminen tarkoittaa. :D
Onneksi kuitenkin selvisimme säikähdyksellä joskin isännän kahvitauko taisi aavistuksen tuon vuoksi mennä ylipitkäksi. :/

Tuon "pommi"tapauksen jälkeen olenkin ollut tehokas. Pistin aamu cappuccinon juotuani tiskikoneen ja pyykkikoneen päälle. Nyt olen pian aikeissa alkaa laittamaan nuudeleista ruokaa jälkikasvulle ja itselleni, sillä meidän on puolen päivän jälkeen mentäävä koko sakki ulkoilemaan ja klo 14 on "Lantulla" ensimmäinen lääkärineuvola jossa saa ensimmäisen annoksensa sitä "rotavirus"-rokotetta. Jospa ei tulisi siitä kipeäksi...
(Kaapista löytyy kyllä suppoja hänellekin jos tarve niin vaatii, on sitten mitä ottaa.)

Kertun kuivaksi opettelu jatkuu edelleen varsin mallikkaasti. Hän tunnistaa hädän ja osaa siitä ilmoittaa + että osaa hakeutua itse silloin wc:n.
Aamulla taisi ehtiä karata pikkaisen housuunkin, sillä tyttö sanoi niiden olevan märät. Eipä siinä. kyllä hän teki ihan pöntölle saakka kimuten osan pissasta. (kuulin sen lorinan pyttyyn).

Tekaisin tuossa kaverilleni kirjekuorenkin tapetin palasista joita tässä loppu kesästä muistaakseni sain. :)
Nyt samalla kun menemme neuvolaan, saan sen kirjeen hänelle lähtemään. :)
 Pitäisi kai hankkia kirjekyyhky, silloin säästäisi merkissäkin kun olettaen Itella ei moisella tavoin toimitetusta postista vaadi maksua itselleen.. :D
Minun tuurillani sana kiirisi ja keksisivät jonkin lentoposti(-lemmikki-)veron yksityishenkilöille. xD

Ja päivä jatkuu tästä sitten kuka tietää mitä se tuokaan tullessaan. ...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti