maanantai 7. tammikuuta 2013

Postia laitettu...

Laitoin tänään aamusta ja päivällä puuttuviin kastekutsu-kirjeisiin puuttuvat tiedot ja iltapäivästä, kun mies kotiutui töistä otin jalat alleni ja reippailin ne postiin.
Samalla reissulla kävin ostamassa maitoa, sillä olin unohtanut mainita sen loppumisesta isännälle.
Saimme varmistuksen eräältä kummiksi kysytyltä. HÄN SUOSTUU! :) Jippijai Jee!!!!
Nyt on sitten miesvahvistuskin kummien joukossa.

Aamupäivästä kävi tuttavani kahvittelemassa luonani ja hän houkutteli minua huomisen tenavatuvalle kerhoilemaan aamusta. Lupauduin ellei sää ole super kurja (sada vettä/lunta tai ole kauhean kova pakkanen...) + että lapset olisivat suhteellisen "hyvällä tuulella". Riippuu siis ihan millä jalalla tämä vanhempi lapsista aamulla herää, onko miten houkuteltava tapaus.
Jossakin mielessä toivon, että pääsisimme lähtemään ihan "sovussa" ilman riitelyä ja huutamisia puolin ja toisin (minun ja "vanhemman" tyttäreni välillä). Tyttö kun toisinaan tulistuu ja kun päättää jotakin esim. olla antamatta periksi niin siinä sitten saa tosissaan vääntää kättä hänen kanssaan. (ei onneksi kirjaimellisesti vaan sanallisesti/kuvainnollisesti.)

Kyselin eräältä jonka blogissa näin kivat tennarit, että tekeekö hän niitä ihan myyntiin. Tuli mieleen että meidän "Lantun" kakussa voisi sellaiset tossut vaikka pojottaa. (Converse tapaiset...)
Kukkiakin olisi alettava miettimään edes värimaailman suhteen ja käytävä kysymässä rehukaupoista hintoja ja saatavuutta eri kukkiin.

(Tässä olisi aika nätin värisiä... - joo, ovat pinkkejä...xD )
( Tämäkin aika IhQn värinen kimppu...- Joo, sekin on hailakkaa pinkkiä,,,)
Kenties gerberaa jonkin värisenä voisi olla kastekimpussa.. väri on täysi mysteeri, mutta pakosta sen ei tarvitsisi olla mikään pinkki vaan olen avoin muillekin väreille jotka vain silmää miellyttävät. :)
Kertun kastekukkina oli pinkkejä Kallankukkia. Ne oli aika söpöjä kyllä.

Oliskohan tulppaanit liian arkisia (?) kukkina?


(Näitä varmaan on lajikkeina monenlaisia, kenties arvokkaampia kuin ne kaupoissa myytävät kimput jolloin ne voisi olla näyttävempiäkin...)
No nytpä siellä "nuppasee" Lanttu, on siis herännyt! (nuppasee= hikkailee) ja jospa katselisin valmiiksi aamuksi vaatteet lapsille, niin sekin ojuduttaisi sitten sitä lähtöämme kerhoilemaan.

5 kommenttia:

  1. Oi, ihania kukkakimppuja!

    Meijän E:n kastejuhlan kahvipöydässä oli semmonen sekakimppu, missä hallitsevana kukkana oli juuri tuollainen iso vaaleanpunainen kukka mitä tuossa eka kuvassa on. En muista nyt sitä kukan nimeä! :D

    Nyt rupes niin paljo ärsyttään kun en muista kertakaikkiaan mikä sen kukan nimi on :DDD
    *lähtee tonkimaan googlen kuvahakua* :D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Ajattelinkin sinun miettivän tuota "Gerbera"nimeä,mutta koska en voi sanoa olevani kovinkaan kummoinen hortonomi tiedoiltani,(taidoistani puhumattakaan!)niin en alkanut edes ehdottelemaan.
      Minulta näköjään unohtui mainita koko "Gerbera"-nimenä postauksestani. Sekin kävi mielessä että sillä voi olla jokin hyvin samannäköinen sukulaiskukka joka muistuttaa erehdyttävästi Gerbera,mutta oliskin joku muu nimeltään. :D

      Poista
  3. Mää oon kans aivan onneton kukkien kans, onnistun poikkeuksetta tappamaan kaikki kasvit :D paitsi rikkaruohot pihalla, harmi kyllä..

    Mutta ihailen kyllä nättejä kukkia, ois kiva joskus ostaa vaikka tulppaanikimppu kotia mutta eipä ole tullu tavaks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että on muitakin joilta ei se kukkienhoito onnistu... tai noh, minulla ne ei tule olemaan ainakaan pitkäikäisiä. :D

      Mies ei liian usein kukkasia ostele. Minä annan rahan hänen lähtiessä kauppaan. Näin homma meillä toimii ja olen saanut kukkasia kimpun. (olen tosin sanonut aina että mitä kukkia toivoisin rahalla saavan.. hehe...)
      Extemporè kukkia en ole saanut eläessäni. Vielä ainakaan.
      Niitä odotellessa elämä jatkuu.. :)

      Poista