keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Aikaan saannos...

Kun oikein varhain alkaa hommiin, niin jotakin saa aikaankin.

Oikein itsekin ihmettelin kelloaikaa, kun sain päähäni Lantun syötettyä hänen herättyään, että "NYT LÄHDEN OSTAMAAN SEN HUONEKALUJEN PUTSAUSAINEEN JA SHAMPOON". Kello oli nimittäin tuolloin VASTA 10!
Tuntui, että olin ollut hereillä jo "ikuisuuden" ja että kello voisi olla jo ennemminkin 13, mutta ei. Siitä sain iloisesti lisävirtaa ja lasta pukemaan ja eikun menoksi.

Yhden keittiöntuolin olen jo putsannut...luullakseni. Se odottaa nyt kuivahtamista, sillä aine jota kankaalle piti suihkuttaa oli arvatenkin nestemäistä sumutettavaa ainetta.
Mustikka tahraa sen en odotakaan poistavan, mutta en pistäisi pahakseni jos se edes hieman vaalentaisi kankaan väriä omanlaiseksi. Ainakaan siitä en pahastu jos ne hieman edes "raikastuvat".
Uudet istuin päälliset niihin voisi hankkia kun vain olisi sitä massia millä tehdä niitä(-kin) hankintoja. Tuolien selkänojan yläosa on kaareva, joten en sitten tiedä saisiko niihin sellaisia "huppumaisia" istuinpäällisiä kuten toisenlaisiin tuoleihin. En edelleenkään ole mikään ompelija-mestari.
Mutta nyt haen Lantun sisälle jatkamaan unosia, on jo tunnin verran vedellyt niitä ulkosalla.

3 kommenttia:

  1. :) Meillä ainakin tuolien kangaspääliset niin tahraiset, ettei lähde puhdistusaineella täysin puhtaaksi... ja jotenkin tuntuu turhaltakin, kun viikonpäästä on taas samanlaiset... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama se on täälläkin...sitä vaan on kai niin höpsö kun edes yrittää. Lähenevät kastajaiset saa ihmisen tekemään mitä hulluimpia asioita.
      Saatuani äsken kaikki ne 6 keittiöntuolia käsitellyksi huomasin sitten sen maton, joka on ruokapöydän alla.
      Kun mainitsin niistä mustikkatahroista tuolissa...paljastui nyt tuolittoman pöydän alta vielä isompi mustikka vahinko.
      Sinne oli pudonnut mustikka(-a) ja joku oli polkaissut sen sitten siihen mattoon. Oli oikein piiiitkä mustikkainen viiva... Kenties sen maton voi kääntää reilun viikon päästä tai ottaa pois kokonaan... :D

      Poista
    2. No niin... turhaanko tein tuonkin tuolien putsaamisyrityksen...sillä se ERÄS sukumme naispuolinen henkilö otti tuolien istuin osat irti ja vei kotiinsa aikoen päällystää ne uudestaan kangaspaloilla, nastottaen ne kiinni!
      (Mä kyllä ARVOSTAN hänelta saatua apua/apuja, mutta ETTÄ MÄ KIEHUN KUN HÄN TEKEE MUN TEKEMISENI TURHAKSI!!!!!!!!!!!!!!!)

      Poista