keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Suunnitelmat muuttuvat.

Eilen kävellessäni kauppaan minä sain taas kerran suuren idean.
- Miksi alkaisin näkemään sen juhlien järjestämisen vaivan kastajaisista alle kuukauden jälkeen uudestaan, kun voisimme samoilla kahvituksilla pitää myös Kertun 3vuotis synttäritkin!?!
Määrällisesti väkeä ei tulisi enempää kuin max.+7 jos sitäkään...

Esitin ideani isännälle ja sitten myös äidillenikin. Molemmat olivat kanssani samaa mieltä.
Niinpä illalla tekaisin +5 kutsukorttia lisää, tosin en tehnyt niistä samanlaisia kuin ne lähettämäni kastajaiskutsut, vaan niistä tein ihan synttärikutsukortit kuviensa puolesta.
Nyt olisi keksittävä naseva teksti mitä tulen kirjoittamaan kutsuihin. :) Jonkinlaista hahmotelmaa siitä jo on...

Ja voi veljet, mikä esittelijä meillä eilen istui 2h!!!!
Minä luulin ettei siihen sen esittelyn kuuntelemiseen tarvita minua, kun isäntä sen itse halusi tänne asian tiimoilta joka ei ole meille edes nyt ajankohtainen, mutta jonka mielenkiinnosta tahtoi. (Esittely koski lämpöikunoita ja ovia.)
Tämä esittelijä -vaikka olikin nuori- eteni asioissa mielettömän hitaasti ja keitätti itselleen vielä kahvitkin (ja minä hurja hälle keitin kun en osannut kiltteyttäni alkaa valehtelemaankaan mitään niin sujuvasti ettei sitä olisi huomanut minusta.)
En edes jaksa alkaa sopottamaan mitä kaikkea se mies kämmäili puheissansa, mutta voi sylvi että oli pitkä kaksi tuntinen...*hohhoijjaa*

Lanttu nukkui nyt 3.yönsä klo 23;00-07:30! Woohou!
Tänä aamuna heräsi aavistuksen kitisemään n. klo 6;45, jolloin nousin ja annoin hälle maitoa. Sen päälle nukahti n.klo 7 ja nukkuu edelleen. O_o
Kai se mokoman "Lanttu" meinaa kasvaa, kun eikös se sekin väsytä lasta kun täytyy venyä joka suuntaan niin vauhdilla.
(Olihan hän kasvanut neuvolassa käydessämme +3cm edelliskertaan nähden!)

Soitinpa äsken puhelinmyynnin rajoittavaan numeroonkin. Nyt olisi siltä osin "huoletonta" seuraavat 3vuotta eteenpäin, etteivät tuputa sitä kautta mitään. Ne kun tapaa soittaa aina silloin kun vähiten voit olla puhelimessa, eli sillä "huonoimmalla hetkellä".
Työtäänhän hekin tekevät, mutta minusta on joskus niin noloa (heidän puolestaan ) jos/KUN äänestä jo kuulee,miten soittaja lukee paperista niin jäykästi. Myös silloin kun soittaja on kokematon työhönsä eikä keskustelu edes tunnu luontevalta.

Nyt kun Kerttu on herännyt, voisin alkaa hänen kanssaan tekemään niitä +5 kutsukorttia hänen synttäreillensä jotka vietellään kastajaisten kanssa samoilla kahveilla. :P

 Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ole iloinen Lantun unista, meillä nukutaan lyhyitä pätkiä, sitten herää ja tahtoo tissin suuhun :/ Spede nukkui 2 kk jo läpi yönsä, tämä kun syö vain rintaa, niin heräilee... Ja tuttihan ei siis kelpaa. Ostin taas erilaisia ja olen kokeillut, niin ei...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En toki valita tytön unista. Mielissäni siitä vain olen. (Enkä nyt kehu asialla, sillä voisin sanoa tietäväni mitä se on jos ja KUN lapsi valvottaa eikä nuku...)
      Pienikin pätkä huonosti nukuttuja öitä tuntuu piinaavalle. Se vain on asia, mikä aikanaan menee ohi. eräänlainen elämänvaihe.
      Jospa teiläkin pian alettaisiin nukkua pidemmissä pätkissä. Pidän peukkuja!

      Poista