keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Zu-Zuuuuuh!



Eilen varmistui taas sellainen asia aivan tärkeintä myöten, elikkä nyt on meillä meno-paluu junaliput Helsinkiin!!!!!! Wippidi Wiiihaaa!!!! :D
Alkumatkaa saamme tosin taittaa bussilla, mutta en usko sen haittaavan, sillä sekin on kulkuneuvo johon meidän neiti on niin kovin innokkaasti ollut haluamassa.

Voi pojat! Enää alle viikko aikaa kun on lähdön hetki.
Siksipä suunnittelinkin jo eilen että ensi maanantai on meillä pyykkipäivä jolloin pyykkään kaiken mitä olemme aikeissa ottaa matkaan.(vaatepuolta siis)

Tiistaina on minulla kampaajalle aika. Wo-Hou!
(lainatakseni Victoria Bechamista otettua kuvaa, malliksi olen ajatellut jotakin tämän kaltaista...saa nähdä sitten mikä on lopputulos.)

Ja kenties käymme tiistai aamuna tenavatuvallakin hieman "tuulettelemassa" seuraavanpäivän lähtöä, ellei sitten mene jo aamupäiväkin pakkaillessa kaikkea tarpeellista mukaan. Sillä keskiviikko aamuna onkin oltava meidän jo linja-auto asemalla bussissa klo 6:55. Zzzzz...


Eväät on tottakai otettava lapsille mukaan. Kerttulle jotain naposteltavaa vaikkapa omaan kassiinsa, sillä kyllä 3v jo ymmärtää. Ja osaa hän jotain jo odottaakin.
Mielessä oli että peruspillimehujen lisäksi ottanen hänelle jotakin hedelmää (esim.banaanin?) ja sitten voisi ottaa jonkun lusikoitavan Pilttisose purkin hälle. Eväsleivät tietenkin on tehtävä mukaan myös (ihan aikuiset huomioiden myös.) Ja ja... no, saa vinkata jos tuntuu että olen unohtamassa jotakin.
Aivan pienimmälle tietenkin otan vellejä sekä korviketta matkan ajaksi mukaan.
Voi ihanaa!!!


Sääli vain kun yöpaikka, minne olemme menossa, sen majan pitäjä on juuri nyt parhaillaan viettämässä syntymäpäiviä siskonsa luona tämän täytettyä tasan 50v.
Olisi hieman hältäkin kysyttävää, mutta jospa sen ehtii myöhemminkin. Uskon ainakin niin- kunhan vaan muistan! xD

Nyt ruokkimaan pesuetta joten paistakoon aurinko jokaiselle yhtä paljon ja lämpöisesti! :)

2 kommenttia:

  1. Hih, leikkautin itsekin tuon tyyppisen mallin jokin aika sitten :D hauskaa että pidämme samantyylisestä hiusmallista! Se on kyllä niin luksusta kun pääsee kampaajalle, minä käyn tosi harvoin, niin ehkä siksi se tuntuu vielä enemmän luksukselta :D ja sitten jos vielä saa jonku kivan, erilaisen mallin niin avot!

    Teidän reissu kuulostaa hyvälle! Ihanaa kun on tulossa kivoja juttuja joita odottaa! Olen aatellu monta kertaa, että elämässä ja arjessa pitäs ollakki aina jotain pientä suunnitteilla, mitä olis kiva odottaa. Ei tartte aina olla mitään isoa, joku kyläreissu jollekin tai vaikka retki nuotiopaikalle, se jo riittää vallan mainiosti.

    Toivotan oikein ihanaa reissua sitten kun sen aika koittaa, ja kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo malli lienee sitten noussut uudemman kerran oikein "buumiksi", sillä eräs nainen leikkautti omat pitkät hiuksensa juurikin jonkin aikaa sitten tuohon malliin.

      Itse olen suosinut kyseistä mallia , mikäli olen vain lyhyeksi leikkauttanut. Se jotenkin sopii minun kasvojen piirteisiin omastakin mielestäni, vaikka en aivan kaitakasvoisin varmasti olekaan. (Ei ainakaan korosta niiden kaitaisuutta, pikemminkin päinvastoin. ;)
      On asia erikseen, miten kampaaja asian näkee, alkaako sitten leikata. Hällähän lopullinen "valta" asiassa on.
      *Älä lue eteenpäin jos luulet että et kestä seuraavaa paljastusta... en kyllä ole ihan varma, olenkohan sen jo täällä aikaisemmin joskus kertonut, mutta liittyy ajallisesti edelliseen kampaajalla käyntiin...hui kamala! Varmaan ennätys jo... Pääseeö (nainen) Quinnesin ennätystenkirjaan sillä että ei ole leikannut hiuksiaan 3 vuoteen kampaajalla?
      Tai ainakin lähelle kolmea vuotta se menee...
      - Okei, onhan niitä siellä joilla on äärettömän pitkät hiukset ja he on kasvattaneet niitä kymmeniä vuosia, en kuitenkaan usko että he olisi saaneet ne pysymään niinkin "hyväkuntoisen näköisinä" ellei niistä olisi leikattu pätkääkään latvoja aika ajoin... uskallan epäillä vain.
      - Jotta eppäillä soppii!

      Poista