keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Mistä moinen?

Oliskohan se tämä kevät tai sitten vain se, että tiedät saavasi kylään jonkun sinulle mieluisen ihmisen... No oli miten tahansa niin se jokin pisti minut tänä aamuna varsin toimeliaaksi.
Pesin nimittäin kotoani IKKUNOITA! :)
- KYLLÄ!
En tiedä oliko jo eilisellä kummallisella innonpuuskalla myötävaikutusta asiaan, sillä ensin kannoin eilen olkkarimme karvalankamaton ulos.(missä se oli mattotelineellä yön yli ja on sitä edelleen...)
Eilen kun tuli posti, siellä oli Tokmannin mainos ja lienenkö sitten mainostenorjaksi alkanut kun nähtyäni tarjouksen 1L ikkunanpesuaineesta lähdin ilasta sitä ihan varta vasten ostamaan.
Tänään sitten kun kultapieni Lanttunikin nukkui niin ajattelin jotta "No enpä istu koneella koko päivää vaan koitan saada aikaankin jotain..."
Eikun uusi ikkunanpesurätti käteen ja *suihkis, suihkis...* ja sitten vain rätillä *huis-huis * ikkunat putipuhtaaksi.
- HYVÄ MINÄ!
Olkkarista sain kaikki ne 3 kunnes sattui jotain kenties hieman huvittavan odottamatonta...

Olin aikeissa siirtyä seuraavaksi siitä Kertun huoneeseen ikkunan kimppuun. Vein edeltä imurin jotta saisin imuroida öttiäiset ikkunan välistä ja palasin ottaakseni sen rätin.
- O_o ...Öööö...Kerttu...Otitko sinä sen rätin vai minne minä sen oikein laitoin?!
- Minä ettin tinun kantta, Kerttu sanoi ja säntäsi keittiöön kanssani.
- No minne ihmeeseen minä sen jo tungin?!Päivittelin ääneen, sillä olo oli jotain USKOMATTOMAN TYHMÄÄ, sillä minulla oli ollut juuri hetkeä aikaisemmin se vielä kädessäni.
Katselin kaikki pöytäpinnat...ei...penkit...ei niilläkään...
Ei auttanut kuin luovuttaa, mutta vain hetkeksi.

Käväisin sitten mm.koneella ja nappasin jotakin suuhunikin.
Sitten ajattelin että enää ei ole kuin 1 vaihtoehto. Ja niinpä menin sinne missä sen arvelin 90% varmuudella olevan/missä sen olin viimeksi muistelin sen rätin olleen kädessäni. Eli olkkariin. Kuikin VIELÄ kerran kaikki pöytätasot ja ei.
Sitten menin ns."muurahaisperspektiivistä" katselemaan ja kuikin sohvien aluset. Ei sohvankaan alla. Katseeni osui sitten seinään ja sen kohdalla olevaan sähköpatteriin...

No mikäs muu se pilkisti siellä lattianrajassa patterinalta kuin se minun IKKUNANPESURÄTTI! Hip -hip- HURRAA!!!
Ja eikun takaisin ikkunanpesu hommiin. :D

Sen verran sanottava että se homma on kesken niidenkin JO pestyjen osalta, että se kenties pahin/ likaisin osio niistä on pesemättä..-> ulkopinnat.
En viitsinyt avata niitä ikkunoita kokonaan, sillä ulkona oli lämmintä auringon puoleisella seinällä vain +2*C. Tarkoituksella jätin pesemättä että pesen sitten ulkopuiolelta ne erikseen.
Kertun huoneen ikkuna olikin varjonpuolella ja pestessäni sitä, se veti huuruun sen ikkunan. Nyt jonkin aikaa siitä, kun laitoin ikkunanvälit kiinni, se on jo normaalisoitunut. Jotenkin tuntui vaan pakottavalta tarpeelta tehdä se, sillä ikkunoidemme väleissä oli ties miltä vuosikymmenilta (en edes tahdo ajatella että viime vuosituhannelta) kuivaneita kärpästen raatoja ja olisko eräskin ollut joku sarvisöröttäjä tms.. ja mehiläinenkin taisi olla. Tai se mitä fossiiliutuneesta mehiläisestä voisi kuvitella olevan jäljellä sen iho/pintakarvojen miltei karistuttua kokonaan pois. XD
Olisipa pitänyt kuvata, mutta nyt se on myöhäistä.

Tästä alettava lähteä ulos ja Lantun lääkäri-neuvolaan. Sitä ennen yritän kovasti jos saisin kahvia edes hörppästyä hieman.

Aurinkoista päivän jatkoa jokaiselle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti