sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

JIIiiiPiiiiiiiI!!!!

En muista(enkä ehtinyt kuikkia olinko jo kirjaillut asiasta aikaisemmassa postauksessa), mutta kertauksena olkoon..
Kysyin tältä luonani käyneeltä entiseltä koulukaveriltani, olisimmeko voineet tyttöjen kanssa (Lantun ja Kertun) tulla hänen esittämällensä vastavierailulle jo nyt tulevan viikon perjantaina. Hän vastasi että se saattaisi sopia hälle hyvin! :)



Syy, miksi jo noinkin pian olin halukas tekemään vastavierailun on yksinkertaisesti vain se, kun miehellä on oma ennalta sovittu meno viikonlopulla, niin ei sitten tarvitsisi minun olla niin "kauan" itsekseen tyttöjen kanssa.
Hän hakisi meidät ja samoin toisi sitten poiskin. Olipa hän jo miettinyt ehdotelmaa ruoankin suhteen, mitä voisimme valmistaa...erittäin ystävällistä. Niinpä intoilin hänelle jo vastata miltei heti takaisin aikoen ainakin tuoda maitoa meidän sakille + kananmunia, joista Kerttu ainakin pitää. (Ja tiedoksi nyt että syö se lapsi muutakin kuin pelkkiä keitettyjä kananmunia!!!!)


Lisäksi sen LAPSI MESSUT asian suhteen näyttäisi vihreää valoa enemmän. Tätini on lähdössä vaikka jo ehti sanomaan että ei lähtisikään. JiiiiHUuuuuuuuuuuu!!! Se helpottaa vain minun matkantekoani -tavallaan- saa lapset ja minäkin jotakin seuraa matkalle. Tuttua seuraa- Menee reilu 3h:n matka entistäkin nopsemmin. :)



Huisia! Olen itse aivan täpinöissäni jo molemmista tulevista matkoista. Ensimmäinen koulukaverini luo olkoon "harjoitus" ennen varsinaista koitosta pidemmälle, minne menemme sitten jo ihan junalla. :) Zugu Zugu,,,,TUUT TUUUUUUuuuuuT!!!!!

3 kommenttia:

  1. Oletko katsellut chugingtonia?? (zuku zuku tuut tuut...) ;)
    Meneekö siinä vaan reipas 3h? Me ajeltiin juuri viikonloppuna autolla täältä suunnilleen sinne ja takaisin... Tänään löhdettiin hotellilta vähän 10 jälkeen, haettiin ihmisiä toiselta hotellilta, matkalla yksi pitkä pysähdys täällä vietiin ihmiset kotiin ja itse vihdoin puoli viisi kotona...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, Tuula. Eikai sitä tarvitse kysyä että "OLETKO KATSELLUT CHUGINGTONIA!? - Kyllä sitä(-kin) JOUTUU katselemaan, niin kauan kuin se Junior-kanavalla tulee :D
      On Kertun yksi lemppareista. Samoin kuin "TUooo-maaas Veeee-tuuuuu-riii!!!" :)
      Sanoisin aina loppuun, olipa kyse mistä tahansa että:
      - Kliketi klok! (Taisi sanoa juurikin Chugingtonin lopussa tuon.. :D )

      Jos totta puhutaan niin junaosuus on meillä 3h 32min, mikäli siihen vuoroon pääsemme lähtemään joka täysin vaihdoitta saatais tehdä.
      Peukut pystyyn sille siis!!! :)

      Poista
  2. Hih, pakko kommentoida tähän että mun mies inhoaa tuota chugingtonin tunnaria :DD se on aina ihan hiilenä kun alkaa kuulua "chaaakkingtton, zukuzukuzukuzuku chakkingtton :DD meillä on aina pikkukakkonen aamusin auki, ja tuohan tulee sieltä viikonloppuna :D

    VastaaPoista