keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tilittäjä pakkaa.

Tänään olisi todellakin sitten jo aika alkaa pakata ja kasata kaikki tarpeellinen mukaan lähtevä tavara kassiin. Huomen aamulla on aamusta tenavatupa jonne ajattelin mennä lapsineni aikaa kuluttamaan, jotta se aika menisi hieman nopsemmin iltapäivään.
Silloinhan  tulee koulukaverini hakemaan meidät tyttöset luokseen. :)

Saa nähdä mitä me siellä hänen luonansa ollessa keksitäänkään... eräs juttu oli että kävisimmekö ulkoilemassa ja paistamassa vaikka tikkupullia jossain nuotiolla. :D
Niinpä minä etsin netistä tikkupullan ohjeen ja löytyihän sieltä sellainen, varsin helpohkon oloinenkin vielä. Eri asia on, mitä se maku on... :P
Kirjailen sen löytämäni tikkupullien ohjeen
 tähän,

TIKKUPULLAT
3dl vehnäjauhoja
½tl suolaa
2rkl sokeria
2tl leivinjauhetta TAI kuivahiivaa
1½dl vettä TAI maitoa




Tänään olin aikeissa käydä lasten kanssa kaupalla jossain vaiheessa. Meinasin että ostanen ainakin kahvipaketin viemisiksi koulukaverille (toimikoon nyt jonkinlaisena kiitoksenakin sitten, että hän otti meidät luokseen yön seuduksi.) Lisäksi ostan lapsukaisille hedelmä yms. soseita mukaan ja unohtamatta tietenkään "Lantulle" ostaa kasaa vellejä. :)



Näillä "eväillä" jos pääsisi tämän päivän käynnistelemään, niin hyvä siitä tulee.
Kerttu puhui jo herättyään että "Mennään huomenna junalla...?"
- No ei VIELÄ huomenna, vaan sitten myöhemmin, koitin selittää.
Ei oikein lapsi ymmärrä aikakäsitteitä niin on hieman hankalaa. Siksi panttasin tietoa myös mahdollisesta lapsi messuille menosta, mutta eräänä päivänä vaan innostuin niin kuullessani että tätini lähtisikin meidän mukaan sittenkin. Niin en malttanut olla sanomatta junamatkan tekemisestä Kertulle. Nyt hän on ymmärrettävästikin sekaisin kuin seinäkello.
Laukkujen (reppujen paremminkin) pakkaaminen alkakoon! Hip Hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti