tiistai 2. huhtikuuta 2013

Tulipa sitten eilen varsin ikävähkö juttu nimeltä nuha. :(
Sen vuoksi emme menneet tänään tenavatuvalle, ei sen enempää, kuin että äiti kävi hakemassa eräältä toiselta äidiltä lupaamansa mariskoolin + maksamassa samalla sen.



Eilen suunnitelmana oli (kun olot ei olleet näin pahat vielä) käydä tenavatuvalla ja siitä erään äidin kanssa kävelemään. Sitä kävelyä silmitellen eilen pohdin hetken kuinkas pääsen kulkemaan ilman että vedän Kerttua pulkassa teiden sulettua jo hiekalle!?!
Sitä pähkinää ratkoin ja muistin ne meidän tuplarattaat.- Nyt oli aika ottaa ne käyttöön!
Mutta kuinkas tuo pienin siihen saadaan!? Ts. Saikos sen selkänojan miten vaateriin!?
Sitä testailin illalla melko hurjin ideoin ensin,mutta päädyin sitten laittamaan Lantun kapaloituna vilttiin siihen tuplarattaiden kyytiin. (En edes kehtaa kertoa mitä ideoita siinä oikein ideoin, mutta jotka onneksi sain todeta kuolleksi jo syntyessään...)

Aurinko paistelee jälleen, mutta oma olotila oli kotimatkallakin hieman "nostaako kuumetta?". Aka kuumahkon tuntuiset aallot kävi välillä lävitseni. (Ellei se sitten ollut oire jostain vakavammaasta tai ennen aikaisesti siitä että en kykenisi koskaan enää saamaan lapsia...xD ) Kotoa lähtiessä aamulla mittailin lämpöjä, ja sain tuloksen 36,92 ja kotiuduttua melko pian mittaustulos oli 36,18. Ei siis edes lämpöä enää kotiuduttua, mutta jokainen meistä aivastelee ja nenät niiskuttaa. (*hätsiyh!*)

Mitenkäs eilinen meni itsekullakin, tuliko kukaan kunnolla narratuksi?
Itse yritin jotain aika pientä narrausta, mutta en onnistunut. Mies oli jo herätessään sillä mielellä että "Tänään en usko yhtään mitään mitä emäntä tai joku muu sanoo"...että se siitä sitten.

Nyt huutelee (kiljahtelee ja parahtelee ja mölähtelee) meidän rakas Lanttu sitterissään merkiksi että kaipaisi huomiota. Lähden tästä nyt huomioimaan häntä. Samalla voisi omaa nenuaan vähän tyhjätä ettei tule valahtaen ylivuotoa huulenpäälle xD YÖK!

Aurinkoista tiistaita jokaiselle!



(Eilen kävimme jäällä kävelemässä pienen lenkin. Tämä kuva ei tosin ole sieltä , mutta voisi olla maiseman puolesta aika lähelle ainakin... :)  Tämä kuva on jälleen Googlen kuvahaun tulos ja lainattu netistä.)

2 kommenttia:

  1. Voi ei :/ meillä minä ja mies hitaasti toipumassa, mutta toipumassa kumminkin. KUNNES nyt illalla, alko tytön nenä vuotaa ja on aivastellu koko päivän. Ajattelin jo että hän selvis meijän taudista mutta ei :( pelottaa tuleeko lisätauteja, korvatulehuksia sun muita :(

    Tsemppiä teille!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ruska. Täällä on jo olot hieman eilistä parempia ja toivo elää että sama jatkuisi eteenkin päin. Päivä päivältä jos paranee niin hyvä niin!
      En tuota kovin kipeä liene (enää) kun jo ikkunoitakin intouduin pesemään.
      Mies sanoi että hällä kurkussa tunne "karvapallosta", joten kai tämä lienee jokin `jälkitauti`siitä etovasta taudista joka meillä ei onneksi ollut rajuna minulla.- enempää kuin muillakaan, mutta siis minä olin sakin ainoa joka ei antanut kertaakaan ylen.
      Toiset ilmeisesti antoi minunkin edestäni. :D

      Jaksamista ja paranemista myös teille!!!

      Poista