perjantai 15. marraskuuta 2013

Voihan varvas!

Se on nyt kuulkaas sillä viisiin, että kävinpä sen kipeytyneen varpaani takia tänään lääkärissä. (Asiasta soitin sinne jo maanantaina ja ajan sain vasta perjantaiksi.)
Noh, menin sinne luonnollisestikin aikani lähestyessä vietyäni ensin lapset mummonsa luo hoitoon siksi aikaa.
Ensi "järkytyksen" koin jo heti terveyskeskuksen ovella (pääovilla) jossa luin lapun "Ovet avataan klo 7:00" Seisoin siinä ja aloin sitten ihmetellä, kun kello oli kuitenkin huomattavasti yli 7:00, ja silmäilin ovea ja huomaan uuden lapun siinä vieressä:
"Ovet eivät avaudu, käyttäkää laboratorion tai ambulanssin ovea"
-No selvä!
Marssin sitten niiden ovien kautta sisään. Ilmottauduin ja jäin odottamaan vuoroani.
Viimein pääsin sisään, ja ihan etuajassa vielä. :)

Näytin varvastani lääkärille joka kysyi seuraavaa:
- Onko tähän mennyt joskus joku tikku tms.?
- En ole ainakaan huomannut jos olisi mennyt...totesin.
Lääkäri jatkoi:
- Vaikuttaisi että tänne on saattanut mennä jotakin,mikä on koteloitunut ajan saatossa.
- !?!? TÄH!? ajattelin mielessä. Olin jo sitä ennen alkanut arvailla ihan ääneen itse että mikä se voisi olla "Luutikku?" -Ei. sanoi lääkäri. "nivelrikko?" -Ei sekään..lääkäri sanoi, jolloin lopetin arvailuni.
Sain lähetteen röntgeniin tiistaille, sillä tänään ei kuulema ne laitteet toimi.
(Olin että "no jopas on luotettava olo tulla sitten tiistaina sinne, luojan kiitos maanantaille oli jo täynnä lista, niin toimikoon ne maanantaina röntgenissä käyvät koe-erä sittenn niille säteille..." hehe..
Ei oikein herätä aina luottamusta tuo tk:n toiminta. Lääkäreitä kyllä on (ja varmasti ihan ammattitaitoisia- en sitä sano!,mutta se lopullinen vastuu sitten delegoidaan kuitenkin jollekin toiselle. Eli ts.käy miltei kuin joskus vitsinä sanotaan jos joku on odottanut jostakin rahallista päätöstä itse saapana olevakseen, niin se vain venyy ja venyy, koska virkailijat siirtelevät papereita vain pöydältä toiselle jne. eikä kukaan tee mitään konkreettistä, juuri sitä päätöstä asiasta jotta se osapuoli joka sitä odottaa, saisi sen.)

Että täällä elellään vähän niinkuin sillä "veitsenterällä" joudunko kirurgin veitsen alle vai mitä tuleman pitää sitten.. Jossain mielessä jännittää asia, mutta toisaalta taas ei. Eihän se ole kummoinen toimenpiteenä. Kysyin jo senkin lääkäriltä kuinkahan se mahdollisesti tapahtuisi, niin paikallispuudutuksessa. Lääkäri sanoi myös että hän voisi sen tehdä myös,mutta JOS se jokin mikä siellä on koteloituneena ylttää niveleen saakka, se olisi silloin jo kirurgin heiniä tehdä." Ja jotenkin olen luottavaisempi kirurgia kohtaan kuin tavan yleislääkärin tekemään vastaavaan toimenpiteeseen sen jonkin ollessa nivelessä saakka.

Pitäkäämme peukkuja että kaikki menee hyvin ja saisin sen varpaani kuntoon jotta se ei enää haittaisi liikkumistani niin ikävästi. :)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!
Täällä meinaan nauttia illalla suklaata sekä lämmintä glögiä. Nam Nam.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti