lauantai 15. helmikuuta 2014

Uutta viikkoa päin!

Niin vaan viikonloppu alkaa olemaan taas pian paketissa.
(no pian ja pian.. onhan vasta pyhäaamu, mutta huomenna on jo taas maanantai ja uusi viikko uusine kujeineen odottaa.)

Hmm...
Maanantaita odotan jo, koska menemme aamusta 9:30 seurkunnan kerhoon.
Viikko takaperin meidät houkutteli eräs ystävä joka käy myös tenavatuvalla ja jonka kanssa sanotaanko nyt "ystävystyin" paremmin viime vuoden lopulla. ;)

Olen myös tehnyt suunnitellen ja sommitellen sitä ATC-korttia saamistani tarpeista.
En voi sanoa kuin että -taas piti mennä persus edellä puuhun... :D
Nimittäin kun siinä tarvikepussukassa oli se takapahvi mihin voi kirjoittaa ne "titlet" ja "Artist" ja "date" -jutut... no en tajunnu että ei olis kannattana sen takapuolelle alkaa "rakentaa sitä kuvaa, koska en saisi mahdollisia nauhoja käännetyksi niiden kappaleiden VÄLIIN piiloon. Äsh! Tokkopa tuon on niin suuren suurta merkitystä. En ole nyt ihan koukuttumassa niiden tekoon, joten...ehkä se ei ole niin suurin synti maailmassa. :D

Mies lähti aamulla aikanaan jo tienpäälle, koska menee muutaman muun kanssa messuille Tampereelle. Minä nousin ylös myös ihmettelemään mitä sitä tekisimme päivällä ja laitoinpa pyykkikoneen pyörimään odotellessa että lapset heräilee. :)

Verhoja voisi silittää- siihen olisi nyt ihanteellisin ja otollisin aika, kun ei ole lapset jaloissa eikä silitysraudan ja sen telineen alla pyörimässä... en taida ennättää kyllä ENÄÄ. Sillä lapset on heräilleet aina tuossa haarukkaan n. klo~ 8:00-(8:30) 9:00.
On kuitenkin 6 verhoa silitettävänä!Olkkariin tulevat. *huokaus*
Kyllä alkaa nukuttaa kun tuota ajatteleekin määrällisesti...Zzz...

Ehtineehän nuo vielä. :)
Kertun 4v kemuille (VOL 2 & VOL 3) tarjoilua olen miettinyt ja osa onkin jo hankittu.
Kotimme muuttuu nimellisesti "Flooran-kahvilaksi" ja meillä vieraille tarjoillaan seuraaavaa:

~ Almondy`s moussekakkua (sitruuna, mansikka ja suklaakakut ostin tarjouksesta)

~ Unelma- kääretorttua (pakastettu ostettuamme messuilta niitä pienen erän.)
~Tuorejuustokakku (jonka anoppi tuo tullessaan)
~Duudsonit vohveleita (mansikka ja salmiakki)

Juomapuolena toimii perinteisesti:
~kahvi
~ sekamehu (anopin ja tädin tekemät)

Eiköhän nuilla saa vaan tyttö käännettyksi kohti 5:ttä ikävuotta menemään. :)
Ainoa asia joka hieman "riepoo" ja "stressaa" tarjoiluun liittyen, on kun synttäreilleen (VOL 3) jotka ovat tyttöni kamukemut, on tulossa 2 poikaa jotka molemmat ovat kananmunalle allergisia kaikissa sen olomuodoissa... mietin, että koska noissa moussekakuissakin oli käytetty kananmunaa, mitäs minä HEILLE varaisin?
Kysyin toisen äidiltä ja hän alkoi luetella että
"Vilhelmiina-keksit on munattomia, tai sitten jäätelö käy myös..."
Okeij...

Itse vaan mietin että alkaako heillä käydä "elo" tylsäksi jos AINA joka synttäreillä he joutuvat tyytymään jäätelöön? (No sillehän ei voi mitään että moinen allergia on heille koitunut), mutta en minä ala erikoisruokavalion mukaan koko pitoja pitämään.

Ehkä voisin jotakin hedelmiä varata...hedelmäsalaattia kenties? (sitten se olisi painotettava että kenelle se on, ettei muut syö sitä ennen kuin he tulee.- Ja tiedän toki ettei sitä tartte olla edes tarjolla ENNEN kuin alkaa ne kamukemut Vol3.  mutta... noh, meillä olis ollu nyt muuten KAIKKI ostettuna, mutta sit jos pitää alkaa väsätä hedelmäsalaattikin vielä niin... hmph!
Ei kai se auta. Pidän kuitenkin silmäni avoimina vielä jos vastaan tulisi jotain mitä voisi ajatella heille...pop cornit koen jotenkin roskaaviksi. (niitä on sitten lattioilla niin kamalasti että...) Jotakin suolaista olis hyvä olla..ne popparit olis helppo tehdä (mikrossa esim.) tai sitten suolakeksejä tarjolle.
Hmmm... mietitään,.. mietitään...  :)

Meidän Lanttu on nukkunut nyt jo keskiviikosta saakka OMASSA pedissä (jatkettavassa sängyssä) koska pääsee jo itse pois pinnasängystään.
Ei oikein haluttanut ottaa riskiä jos yöllä heräisi että hän ei jysähtäisi kiipeillessään sitten pudota lattialle. Olen kyllä viimeaikoina muuttunut itse lasten syntymän myötä herkempi uniseksi, eli herään helposti, mutta en kuitenkaan tahdo herätä siihen että se jysähdys johon heräisit olisi siitä johtuvaa kun hän sattui pääsemään omin avuin punnertaen pois pinnasängystään ja huutaisi laittialla.
Kyllä ne lapset kasvaa sitten nopsaan.. huh huh.
Kerttu ei nuku täysin omassa huoneessaan/pedissään vielä. Iltaisin menen hänen kanssaan kuitenkin HÄNEN huoneeseen ja petiin ja siinä luemme iltasadut ja iltaunilaulut. Sitten kun hän nukahtaa, minä siirryn siitä pois. Yöllä kuitenkin tulee miltei väistämättä aina meidän keskeen tarjoamaan omia hikivarpaitaan meille isänsä kanssa potkien niillä pienillä pikkuriikkisillä visukintuillansa meitä naamariin.Ugh!

Jospa tässä olisi jo postausta vähäksi aikaa.
*poistuu levittelemään pyykit kuivamaan*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti