keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kirjeenvaihtoringistä saamani atc-tarpeineen.

Eilen oli melkoisen huisi yllätys kun kävin postin hakemassa.
Siellä minua odotti kirjekuori joka sisälsi hurjan paljon kaikkea,paitsi ennalta säännöissä  määrätyt "yllätys nro 1 ja 2" niin mielestäni tämän paketin arvo on varmasti yli sen suuntaa annetun 5€ luokkaa...- vai mitä itse olette mieltä kun katsotte mitä kaikkea kuvassa on!!!!!
Aivan HUIKEAA, kiitos suuresti tästä IHANASTA paketista sinulle Marde ;)
(yritin lisätä kuvaa ottamastani lähetyksestäsi mutta jostakin syystä jossain takkuaa enkä saa kuvaa siirtymään tähän kirjoitukseen :( )

Paketissa oli kuitenkin pitsinauhan pätkiä (vihreää, valkeaa ja punaista), sekä vihertävän sävyistä satiininaruakin (leveähköä),
2 pientä minikokoista "free popcorn"-leffalipun tapaista pilettiä, taustapapereita ainakin 4 erilaista, tarrallisia helmiä täysipakkaus, samoin pääsiäiseen liittyviä tarroja joissa tipu kurkkii munasta täysi pakkaus niitäkin, nappi, ommeltavia helmiä (nappeja?) 4kpl:tta, pahvisia rusetteja 3kpl:tta, hieno Paris-aiheinen atc-kortti. niin kaunis.... (laitan HETI kuvan kun ongelma ratkeaa) lisäksi makusinää oli Pandan "lakupala" suklaalevy sekä SantaMarian lakritsi strösseleitä pieni pussi. ;) Tuli molemmat hyvään saumaan..->tyttären 4v syndet aika piankin joten kun tytär sen levyn nähdessään olisi tahtonut sen syödä, totesin että "leivotaan jotakin mihin ne voidaan laittaa ;)
(ainakin ne strösselit saadaan menemään vaikka täytekakun päällää koristeena jos ei muuten. ;) ) Lisäksi paketissa oli pyöreä pieni kakkupaperi sekä kovia tekstejä tekstein "Ystävälle"-tekstillä. (onkohan materiaali jotakin muovia? tai maalattua puuta?) en tiedä kun paketti ei sitä kerro.

Oli niin HUIKEA se sisältö sekä kirjekin oli niin mukava - eikä mikään lippulappunen vaan useamman arkin mittainen, Ja niin minun tyyliseen tapaan vielä kirjoitettukin. (tapanani on viljellä aina kaikkia sanontoja vähän sinne ja tänne ja Marde harrasti samaa, mikä teki lukukokemuksen senkin puolesta niin "nautinnolliseksi"...olenko vähän itserakas? hehe... no eikai se haittaa jos on vaan ja vähän? .D )

En voi kuin toivoa että minun paketin saaja olisi tyytyväinen saamaansa atc-kortti säläänsä, vaikka tälle Mardelta saatuun verraten se häviää sille mennen tullen.
Tämä olikin minun ensimmäinen kertani kun ikinä-kuuna-päivänä tein moista "atc-korttia". Ehkä se myös jää viimeiseksi, vaikka olen miettinyt aiheita millaisiin niitä voisi tehdä. ;) Ehkä siihen jäi pieni kytö takaraivoon tai alitajuntaani kuitenkin ... ;)
Koskaan ei pidä sanoa "Ei koskaan". ;)EDIT
Alustavasti kuvat voi käydä katsomassa Marden-blogista, minne hän on ne lähettämänsä matskut kuvannut ja julkaissutkin... Siellä on myös kuva hänen laittamansa atc-kortista. :)
.

3 kommenttia:

 1. Kuvauksestasi ajattelisin, että ne täydet pakkaukset on niitä yllättäjä :)

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että tyytyväinen olet saamaasi kuoreen. :)
  Jokaisella on täysin erilaiset kuoret, ja jokainen on varmasti laittanut nimenomaan sillai sisällön, että olisi itsekin siihen tyytyväinen. Sillä periaatteella mentäessä ihan turhaan olet huolissasi tai mietit kelpaako sinun kuoresi tai tarvikkeesi.
  Ihanuuksia olet saanutkin ja kiva, että kirjekin nauratti. :)
  Katsotaan myöhemmin taas lisää vastaavia haasteita, joten älä koskaan sano ei koskaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Hei! Tässä yksi osallistuja, joka sai juuri kirjoitettua aiheesta blogiinsa. :) Kiertelin tännekin kurkkimaan, millaista on ollut. Kuulostaa siltä, että nappiin on osunut lähetys, hyvän kuvauksen olet kirjoittanut tunnelmista!
  Yritän vielä palata katsomaan, josko kuvia ilmestyy. :) Toivottavasti tekniikka ryhtyy yhteistyöhön.

  VastaaPoista