tiistai 25. helmikuuta 2014

Pala minua pois...

Huomenna lähtee pala minusta tai paremminkin pala joka EI KUULU normaalisti olla minussa.
Sain tänä aamuna soiton Varkaudesta, että klo 10 on toimenpiteelle varattu aika.jolloin poistavat luukasvaimen joka on varpaaseeni ilmestynyt jo vuosi ainakin takaperin muistelen sen siinä havainneeni. Oireilemaan se alkoi tosin vasta viime aikoina ollen hellä painettaessa sitä tai jos joku astui varpaani päälle siten että juuri se "patti" jäi ikään kuin osuvasti alle. Silloin näkyi otava ja kirkkaasti!!!!! XO


Sain tänään silitetyksi aamusta jouluverhoja jotka ovat sitä odottaneet pestyäni ne.
Aamusella sain niitä 3/6 silitetyksi kunnes Lanttu heräsi ja alkoi hakeutua liian voimakkaasti sinne raudan luo ja piti vaaranpaikan uhatessa laittaa ne silitysvehkeet pois, jotta ei vedä kuumaa rautaa päällensä.

Nyt illasta sain silitetyksi aamusta silittämättä jääneet verhot loputkin+ 1 jotka ostin kirppikseltä (ja jotka oli hieman pettymys...Eivät vaan vastanneetkaan odotuksiani nähtyäni ne KOTONA...shit happens!)

Vanhuksille (yksinäisille jouluaan viettäville ) tein tänään lisää joulukortteja ja nyt niitä on 23kpl:tta. :) Olen aika tyytyväinen,ja lisää teen koko ajan.

Kävin aamupäivästä hakemassa myös uudella yrityksellä ne kyynärsauvat ja sainkin ne. :) Jei! Nyt sitten opeteltava niillä kinkkaamaan mikäli tarvis vain on. Toivoisin etten tarttis kuin vain 1 käyttööni... saa nähdä miten käy. Luulen siksi noin kun jos saan sen korokekengän, joka jakaa painoa kipeältä operoidun jalan varpailta pois kävellessä. Luotan siihen niin vahvasti että näin kävisi.

Tein huomisen ruoan valmiiksi jotta anoppi saa lapsille antaa mikäli heidän nälkä iskee. Makaronilaatikkoa.

Ostimme tänään myös iltapäivästä kaupalla käydessämme Kertulle (ja pojallekin) yhteiseksi uuden "Lentsikat"-leffan kun oli tullut DVD:lle, se menee sit vähän niinku synttärilahjasta tytölle + saahan hän siihen teemaan liittyen pienoismallinkin vielä. ;) Eli on toivoakseni sekin sitten hyvä lahjavalinta meiltä. :)

Aika näyttää sitten senkin.

Taidan alkaa katsoa huomen aamuksi tavarat valmiiksi reppuun.Sekä laadin kysymykset joita on päivän aikana toimenpidettä ajatellen tullut mieleen jotta muistan sitten kun on tilaisuus niitä esittää niin kysellä asiasta tietäviltä eli toimenpidettä tekeviltähenkilöiltä.:)

Näin tällä erää.

Nyt toivottelen teille kaikille mukavaista illan ja viikon jatkoa.
Kun palaan niin minusta puuttuu pala mutta se pala ei ehkä ole just sun näköinen... ;D

(EIkä se pala puutu mun sydämestä, kuten Robin laulaa... ;) )

4 kommenttia:

 1. Hurjasti tsemppiä operaatioon!!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kärsivällisyyttä olisin kaivannut myös itseltäni, sillä se siellä odottaminen oli jotakin kamalaa...en vertaa sitä minkään mestaamisen odotukseen, vaan jotakin NIIIN pitkäveteistä että... :/
   Nyt odotus on jo onneksi päättynyt ja odotan nyt vuorostaan että se paranisi hyvin.

   Poista
 2. Paranemisia!
  Ja hyvin meni leikkaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset sinullekin Viltsu zempistä.
   Voit lukea uusimman postaukseni "I`m alive" josta selviää miten kaikki meni :)

   Poista