maanantai 24. helmikuuta 2014

Loskaa, loskaa...

Tänään sit aamusta kirjailin kirjeen eräälle vastaten hänen postiinsa.
Sain siis puretuksi saapuneiden kirjeiden suman täysin nollille. Nyt odotan taas saapuvia jotta voin vastailla kirjeitä kirjaillen ihan omin pikku kätösin kynää heilutellen.

Kävimme asioilla tuossa puolen päivän maita. Kertulla oli kampaajalle aika klo 12. Sitä ennen ehdimme käydä kaupassa ostaen maitoa.-mitäpäs muutakaan. :D Samalla Kerttu tahtoi luumumössöä itselleen, kun sanoi että "pyllyyn sattuu" käydessään koittamassa tehdä isompaa tarvetta. :/ Niinpä ostimme tytölle 2prk:a luumusosetta (Semper-merkkiä oli tyttö itse valinnut hyllystä).

Hitsi kun meidän digikamera on nyt jossain NIIN Super hyvässä paikkaa, ettei löydy millään->en saa laitetuksi kuvaa siitä saamastani atc-kortista lähdettyäni mukaan ViliMarikan kirjeenvaihtoringissä tehtyyn atc-vaihtoon.

iltapäivästä kävin tk:lla hakeakseni kyynärsauvat itselleni sillä olen menossa nyt keskiviikkona sen varpaassa olevan patin vuoksi toimenpiteeseen. Poistavat sen patin, joka oli kuulemma hyvänlaatuinen luukasvain. O_o
Sitä varten toimenpiteeseen mentäessä on oltava jo mukana omalta tk:lta haettuna kyynärsauvat, mikäli toimenpide tehdään polven, nilkan tai varpaan alueelle.
Niinpä ryykäsin sinne tk:lle -kuinkas muuten kuin kävellen, tosin ilman lapsia, kun mies tuli töistä. Matka ei ole pitkä, mutta kuitenkin.
Huohotin luukulla kertoa asiani kysyen mistähän ne sauvat saisi, olen keskiviikkona menossa operaatioon varpaan osalta...?
Oli neuvonnassa ilemisesti itse Isä aurinkoisen puoliso, Äiti aurinkoinen. Hän veti henkeä ja nosti hymyn korviinsa. Katsoi kelloa ja sanoi se hymy korvissa jotta..
"Meillä on tuo kuntoutusosasto avoinna aina klo 12-13, että pääsetkö sinä vaikka huomenna uudestaan?"
(AI PRKL!!!!mietin.Ettäkö uudestaan tultava vielä!?!)
No kun olen niin kiltti ihminen että EN MILLÄÄN JAKSANUT ALKAA VÄÄNTÄÄ KÄTTÄ MOKOMASTA niinpä sanoin hälle joka siinä sitä teennäistä hymyä kasvoillaan kannatteli että:
- *syvin huokaus mitä oikein osaan tehdä*--Kait minä sitten pääsen..Kiitos ja hei...

Että minua syletti!!!!
Missään ei siitä lukenut kun sain tuon tietona että miten se on auki tällä OMALLA paikkakunnallani.. No voihan nyt surkeus.
Niinpä huomenna tulee sitten mitä luultavimmin anoppi meille siksi aikaa jotta pääsen ne sauvat kikkailemaan sieltä tk:lta. Huh huh!!
Että voi ottaa pattiin tuollainen.

Toivon että se toimenpide menee HYVIN, mieluummin paremmin kuin vain hyvin!!!!
Toivon niin ett se paikallispuudutus varpaaseeni kävisi niin kivuttomasti kuin vaan voi kuvitella. (sattuuhan se kun ei varpaassa ole paljoa lihastakaan, niin sinnehän se luuhun uppoaa..jaiks ja tack så mycket!
Mietin pitäiskö ottaa sinne joku suukapula itselleen mitä purra jotta en ala sätkimään jalaani kun kipu tuntuu...mistä moisen kapulan keksin edes...hoh hoijaa..pihakoivustako on oksa taitettava tai kuusesta joku oikein pihkainen pätkä tai käpyisä oksa mukaan suukapulan virkaa tekemään.. Tjooh,.
Nooh, toivoa elättelen että se paranisi sitten myös HYVIN ilman mitään jälkijuttuja. (tulehduksia tms.) Ja että se ei vaivaisi enää sen perään eikä kiitos uusia tarttis tulla, ettei saman vaivan takia tartte uudestaan enää mennä moiseen.

Huomenna saan puhelun jossa kertovat monenko aikaan toimenpide on minulle keskiviikkona sitten. Alkaa ehkä vähän jänskättää...

Tein tänään muuten loppuun taas joulukortteja joita eräs ilta aloitin jo. Nyt on yksinäisille vanhuksille jouluksi 2014 annettavaksi jo peräti 12kpl:tta joulukortteja. :) Jei!!!!
Eipä tässä sitten muuta kurjempaa.

Se on moro!


2 kommenttia:

  1. Koita löytää kamera/ saada ladattua kuvia. Olis kiva nähdä tekemiäsi kortteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamera on löytynyt. Nyt tarvitsen vain AIKAA saadakseni niitä kuvia siirtää tänne. (Mulla lataa jotenkin hirmusen hitaasti ja sit kun kuvat on latautunut niin en vaan saa jotenkin-> tai en vaan malta? odottaa et ne OIKEESTI siirtyis siihen osioon mihin juttuja kirjoitetaan...

      En tiedä.
      Muutaman kerran olen jotakin kuvaa todella yrittänyt laittaa, mutta ei niin ei..
      Sitten herää tai onkin joku jo pyytämässä jotain ja en voi jättää auki konetta koska unohtaisin kuitenkin koneen auki /pienin saa vedetyksi hiiren käsiinsä ja meuhkaa sen kanssa...)
      Seliseli...


      Laitan kyllä korteista kuvia kunhan ne joskus alkas siirtyä kun yritän!!!!

      Poista