maanantai 15. lokakuuta 2012

Seepratyttöni sekä kattorempan alkua.

Aamu alkoi varhain valkeamaan minulle.Osasyynä se, että menin aikoinaan unille tytön kanssa mutta sekin oli lisäksi "häiriötekijä" kun remonttimiehet ajoivat jo vaille klo7 pihaamme tuoden suuren roskalavan.
Sitä jyryytystä seurasi melkopian sitten jo pauke,kun remonttimiehet alkoi repiä naapuri talosta kattoa irti viskellen ne palaset sinne remonttilavalle.
Nousin sitten ylös ja keitin kuntokaurapuuroa ja kahvit.

Tyttökin nousi pian ja niinpä koetin pottailuttaa häntä, mutta ei ollut nyt yhteistyöhaluinen siihen, joten en alkanut häntä huudattamaan pakolla vaan annoin virheellisesti periksi laittaen vain uuden vaipan hälle.

Se Ikean reissu ei sitten toteutunutkaan.
Minä voin hieman epävarmasti joten jätimme sen kävelyn ihan suosiolla sitten väliin.
Tuolla `epävarmalla`olollani tarkoitin sitä, kun tuntui vatsa painavan ja nivusissakin oli jokseenkin `oudohko`tunne. Siis makoilin niin paljon eilen kuin pystyin jotta en rasittaisi itseäni liiaksi lainkaan. Kannatti, sillä tänään olo oli jo paljon eilistä parempi.
Sikiö kyllä yöllä mylläsi melkoisesti ja minulla oli hetkellisesti hieman huonovointinen olokin.

Tuo huonovointisuus sai jo ajatuksen mieleeni, että joko se alkaakin syntymään, sillä edellistä synnytystäni minua seurasi varsin voimakas pahoinvointi. En kuitenkaan alkanut karjahdella isäntää hätiin, sillä kuulostelin tilannetta ja onneksi se kaikki meni ohi ja tilanne rauhoittui ja minäkin pääsin uneen.

Se mokoman pikkuinen "lanttu" on nyt viimeaikoina sytkytellyt hurjan paljon. Jos ajattelen vatsani kohdalle kellotaulun, niin liikkeet tuntuvat viisareiden kohdalla kellon ollessa tasan 6.
Jolloinkin ne liikkeet tuntuvat myös samalla tapaa ajatellen klo 4-8 ja klo 11-2 paikkeilla.
Eli kun ensin tuntee potkun klo 7, niin hetken päästä tuntuu liikettä/tökkimistä klo 2 paikkeilla.. jne. Useimmiten ensin tuntuu liikkeet siellä alapässä (klo 4,5,6,7... ja sitten joku vastapari klo 11,12,1,2 paikkeilta) Jospa se ei olisi pyörinyt enää takaisin istuksimaan vaan olisi pysynyt pääalaspäin jotta ei tarvitsisi lähteä käännytettäväksi.
(Ajatus siitä ei oikein tunnu kivalle!)

Kerttu varmaan tahtoisi olla seepra.
Aamulla se oli jostakin löytänyt mustekynän ja ihmettelinkin kun hän oli niin hissukseen... nooh, kohta hän tuli luokseni vaatien päästä käsien pesulle. Katsoin hänen käsiään, niin hän oli piirtänyt käsivarsiin vaaka viivoja sekä kämmenen sisäpuolet oli sohmattu muutoin.
- Ei ne lähde pesemällä kun se on mustekynää...sanoin hälle.
Kävimme kuitenkin pesemässä hetken jotta hän näki ettei se todellakaan lähde kuin kulumalla ajankanssa pois. :/
Jospa illalla lämmittäisimme saunan ja ne hitusen siellä haalenisi hänen läärätessään ammeessa.

<- äidin pikkuinen seepra :)

Saa nyt nähdä kuinka täältä pääsemme sitten muuttamaan ja ensinnäkin kysymys kuuluu edelleen tarkan ajankohdan suhteen että KOSKA!?!
Talohan on jo maksettu ja alustavasti on ollut puhe, että 28.päivä mennessä sinne saisimme alkaa tavaroita viemään, mutta aika kova kiirus tulee kun tämä entinen olisi saatava siivotuksikin. Eikä tilannetta helpota lainkaan tämä minun kasvava vatsani + talon kattoremppa joka näyttää etenevän meille päin. Onneksi ennen meidän taloamme on vielä oletettavasti yksi 3 asunnon rivaripätkä. Nyt on hyvä katsoa kuinka ne sen rempan tekee. Purkavatko ensin sen katon josta aloittivat ja tekevät heti perään siihen uuden ennen kuin alkavat purkaa seuraavaa... toivon että tekisivät kerralla loppuun aloittamansa. Silloin saamme me "peliaikaa" poistua tästä asunnosta.
On aika kurjaa jos joudumme ajamaan muuttoauton takapihan kohdalle (siinä on jalkakäytävä!) ja kantamaan tavaramme takaovesta ulos.. sikäli kun mahtuvat. Vai onko meidän mahdollisesti (pahimmassa painajaisissamme) avattava ikkuna josta työnnämme sohvan saadaksemme sen/ne ulos!) HUH HUH!
Sillä se remppalavan ympärys on aidoitettu pihasta aina siltä kohden, missä se kulloinkin on... Silloin EI todellakaan saada autoa oven eteen.

Sikäli tuntuu jokseenkin turhalta että mieskin on nyt viikon lomalla, kun emme oikein voi tehdä mitään mikä edistäisi muuttoamme. (Pakata toki voimme mutta olisi ollut hyvä jos olisimme jo saaneet (lue-> PÄÄSSEET) pikkuhiljaa viemään tavaroitamme edes sinne autotalliin, mutta tuntuu olevan niin tarkkaa se, koska sinne voi mennä että hip hei!
Minä olen sen ainakin päättänyt että MINÄ EN MAKSA ENÄÄ SENTTIÄKÄÄN VUOKRAA TÄSTÄ MURJUSTA mikäli se muutto menisi yli tämän kuun. Tämän kun on oltava tyhjillään kuun loppuun. TÄMÄN KUUKAUDEN LOPPUUN MENNESSÄ!

Huh huh, että pientä stressiä pukkailee ajatuksen muodossa. Toivon kuitenkin ettei tuo kauhuskenaario kävisi osaltamme toteen.

Jos totta puhutaan, niin olen jo luopunut toivosta sen suhteen että tulemme koskaan edes pääsemään sinne maksamaamme taloon....huolimatta siitä, että jokainen viikko joka menee yli sovitusta (28.päivästä) tuo entisille sen talon asukkaille sakkoa +500€/vk. Se ei vain kata tätä vuokraamme tästä kokonaan. ÄRH!



Pieni kevennys näin loppuun, vaikka talonmies ei ole meillä se kattorempan tekijä... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti