torstai 11. lokakuuta 2012

Luvassa melkoinen turnee...

Huomasin varsin ansioituneesti varanneeni kaikenlaista tarpeellista ( ja tarpeetonta xD ) tavaraa kirppikseltä naapuripitäjästä.
Tänään sitten olisi käytävä siellä keräilemässä se kaikki kyytiin ja maksettavakinhan niistä on...
*jaiks!*
Näyttäisi menevän likemmäksi 50€ mutta saan siihen hintaan seuraavia tuotteita:
~Ruskeat paneeliverhot + kappa
~Bamse ja Mikki hiiri bodyt,lh (86cm)
~Vaaleanharmaat paneeliverhot 2kpl
~Enkelitaulu (on vielä kysymysmerkki-kun en ole saanut vastausta asiasta käykö haku tänään...)
~Enkeliverhot 2kpl...


Voi pojat!
Ja huomenna olisi mahdollisestikin tiedossa sitten Kuopion reissua, Ikeaan.
Sieltä olisi katsottava josko lastenhuoneisiin olisi mukavia lapsenomaisia lamppuja. Lähinnä seinälle kiinnitettäviä yö/lukuvaloiksi.

Jos en tuhlaa muumitavaroihin (olen pysynyt hyvin "kuivilla" niistä tuotteista etten ole ostellut kippoja ja kuppeja aikoihin.*HYVÄ MINÄ!* niin olen alkanut nyt hankkia näitä verhoja kuin mikäkin hullu...
Varauksessa on pojalle (kunhan hän kotiutuu pyhänä) niin hältä olisi kysyttävä miellyttääkö eräät "Cars"-taulut häntä -> jos vastaus on KYLLÄ, niin ostan ne hänelle huoneeseensa sisustus mielessä.
Lisäksi menin "Jonoon" eräisiin LEGO-verhoihin jos kauppa peruuntuisikin minua ennen ehtineen kanssa. (hinta oli vain 10€/2kpl)

Mutta nyt voisin hieman siivoilla niin saisi sitten aloittaa viikonlopun vieton siistissä ja roskattomassa (tai sanotaanko että "edes vähäroskaisessa") mökissä. :)



Aurinkoista syyslomaa kaikille jotka siitä pääsette nauttimaan! Levätkää ihmiset jotta jaksatte alkaa uuden viikon. Etenkin jos ette saa lomailla tulevaa viikkoa. =)

Tänään on rv tasan 34+0! :)
Minä tuuletan ja "lanttu"potkii...


1 kommentti: