maanantai 1. lokakuuta 2012

Satelee vettä...

Ulkona on aika kelju sää, ja senpä vuoksi voisin edes yrittää saada aikaiseksi jotakin muuttoamme edistävää täällä sisällä.
Voisin siis koittaa siihen omaan tahtiini tehdä vaikka seuraavaa;

Tämä kuva on mielestäni ulkoapäin, mutta ajatus olikin itselläni saada tehdyksi tuo jo edes sisältä päin... ja kenties ne välitkin jos saisin imuroiduksi ja sitten pestyä...

Olisipa hyvä lähteä iltapäivästä sitten asioimaan naapuripitäjään (kaupunkiin) kun olisi saanut jotakin aikaiseksikin, eikä koko päivä olisi mennyt "hyväntekemäväisyyteen".)

Tosin jos kaupat onnistuu, niin tulin ostaneeksi tyttäreni tulevaan huoneeseen verhot eräältä nettikirppikseltä. Odottelen vain jotta myyjä laittaisi maksua varten tietojaan minne voin ne prinsessa verhot maksaa. :)

Mukavaa sateisen päivän jatkoa kaikille!

Seuraavan kappaleen myötä jonka itse AINA yhdistän ikkunoiden pesemiseen... :D

EDIT.
klo 13:34
Sen verran tuli muutosta, että ensin laitoin vielä ruoan kun mies ilmoitti tulevansa käymään kotona ruokatauollaan. Sitten käytin koiran ulkona (mielestäni minun tilassa olevaa ajatellen se oli ihan kelpopituinen lenkki...)
Sitten aloitin ikkunan pesemisen.
Paremminkin (lue : enemmänkin) olisin kai voinut pestä, ellei aika olisi loppunut kesken ja kädet kuivaneet ikkunarätin hyvästä kosteuden imevyydestä johtuen. :/
Huomenna on päivä uusi, ja sama jatkunee (niin ainakin toivon!!!) sillä pian tulevat muut kotiin ja lähdemme sinne naapuri kaupunkiin toimittelemaan asioita.
mm. Ostamaan lapsille talvisempia vaatteita. Jei ja Jaiks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti