keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Voihan VÄSYMYS...

Viimeyö näytti vielä alkuillasta lupaavalta, mutta siinä klo 22 aikaan se alkoi taas jatkuen aina aamuyön tunneille saakka.
Meidän Lanttu itki läpi yön ja mikään ei taas tuntunut tuottavan hälle helpotusta.
Välillä tyytyi maitopulloon jolloin huuto lakkasi pieneksi hetkeksi, alkaen uudestaan kun päätti että ENÄÄ EN JUO.
Siinä kiekkasin kävellä tyttö sylissä hyssytellen ja pelkästään välillä ihan vaan kävellen..huutaa huutaa..
Kun tätä oli jatkunut n.2½h tuli isäntä jo peittonsa ja tyynynsä kanssa olkkariin, missä me `mesoimme`Lantun kanssa. (siis Lanttu itki,minun ei tehnyt mieli laskea kyyneleitä tulemaan koska tulehtunut silmäni tuntui jo valmiiksi niin ikävän turpealta että ajattelin olla enää suolaamatta sitä kyynelin...)
Kävin wc:ssä ja painelin petiin miehen jäädessä huutavan lapsen kanssa olkkariin.
Kului joku aika ennen kuin pääsin edes uneen, sillä en voinut olla kuuntelematta sitä itkua joka kantautui olkkaristamme... mieli teki mennä sinne ikään kuin `seuraksi`kärsimään, mutta sitten järkeilin asian että `parempi kai minun on olla edes pitkälläni jotta kun se hetki koittaa että on taas minun vuoroni, olisin hieman levänneempi.
Joo, no siinä sitten tunsin pohkeessani pienen hipaisun ja katsottuani kelloa huomasin torkkuneeni n.2½h ajan. Lapsi huusi taas. Tällä kertaa omassa pedissään. mies tökki minua hereille, merkiksi että "mene sinä nyt..."
Minä nousin. Kello oli vaille 04 aamuyöllä.
Ei ollut tippaakan levännyt olo kun kesken unen piti nousta.

Vaihdoin vaipan lapselle ja annoin nyt vettä. Korvike oli loppunut illalla ja neuvolassa maanantaina käydesämme kertoessani neuvolan tädille että maidon kanssa on totuttelu siinä suhteessa menossa että 2:1 oli oikeaa maitoa. (2osaa maitoa ja 1 osa korviketta) Terkkari oli sitä mieltä että "jos noin hyvin ollaan jo totuttelussa menossa, niin voisi pian koettaa jo ihan antaa pelkkää maitoa (oikeaa maitoa). Niinpä kun illalla korvikkeesta viimeinen tippa meni, annoimme sitten sitä "pelkkää maitoa".
Lienee se laittanut vatsan hällä vääntelemään ja huuto johtui siitä. :/ Zzzzzzz...
En ole nyt päivällä antanut maitoa ollenkaan hänelle.-> en jaksa sitä huutoshowta enää.
Päätimmekin miehen kanssa aamulla että :
- Korviketta ostetaan vielä lisää...
Ei sen niin kiirus ole. Ei viitsi kiusata toista yökausia. Etenkin kun on nuhakin hällä päällä niin on varmasti jo senkin vuoksi hankala nukkua hänen..

Ruokatunnilla kotona käydessään mies lupasi lähteä lasten kanssa ulos kun tulee töistä jotta minä saisin nukkua edes hetken... - Ihanasti ajateltu ja siihen minä sen todellakin aijon käyttää! Vannon käsi raamatulla /sydämellä.

Jotakin mukavaakin sain aikaan;
- Varasin itselleni ajan kampaajalle ensi viikon torstaille sain ajan. :) Jippiii!!!!
Sitten saa hiukset taas kyytiä, *naps naps naps naps*
Mikä mukavinta on se, kun perjantai 13.päivä on meillä ne pikkujoulut joita odotan innolla ja enemmän kuin mitään muuta...
Porukkaan on mitä ilmeisimmin tulossa lisää osallistujia, ja mikäs sen mukavampaa, se tietää sitä että se mahd.tilavuokra jakautuu useamman kesken. *peukku sille!*

Ja lisäksi odotan ensi lauantaita, kun menemme käymään jouluostoksilla Kuopiossa. Minä olen aikeissa ostaa sieltä itselleni uudet housut. (farkut varmaankin ensisijaisesti)ja tonttulakkikin olis jostain kaiveltava juurikin sitä pikkujoulua varten. ;)

Tilasin äsken meidän Kertulle Paavo Pesusieni DVD:n.
Onpahan hällekin nyt sitten edes `jotakin`sinne pukinkonttiin. Vaikka on siellä jo odottamassa eräs Lego Friends-lelujuttu jonka hän itse kai valitsi viikonloppuna,mutta joka katosi mystisesti kaupasta kotiin tullessamme. ( ;) )
Lisäksi olen haalinut 1:n Doc Hudson pikkuauton pakettiin hänelle, sekä prinsessan sen päähineen (tiara?) Johan tuossakin olis. Hänen kummi kysyi viikolla "mitä järkevää tyttö tarttis lahjaksi?" Niin sanoin että "Kova on värittämään, kun väritti kerrankin tässä eräästä kirjasta kuvaa joka oli mustavalkea (värittämätön) niin tarkkaan, että josko sille joku värityskirja olis mieluisa..." (Delegoin sen hänen hankittavakseen-näppärää eikö? :) )
Toivoisin myös että lapsemme ei saisi tänä jouluna yhtään palapeliKIRJAA. Ne on rasittavia kun et ehdi katsoa mikähän oli koottavan sivun kuva,kun se on jo levällään lattialla ja täytyis alkaa lapsen pyynnöstä kasata jotakin hänen valitsemalleen sivulleen.
Tämä nyt oli taas vain minun mielipide niistä kirjoista...

Nyt menen valmistelemaan itseäni petiin menoa varten jos se mies kohta kotiutuu, niin täytyy laittaa kaikki lasten kamppeet valmiiksi että pääsen nopeammin sitten uinulaan koittelemaan... :)

Virkistävää päivää teille muille...Zzz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti