sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Voi rähmä...

Meillä ei ole silmätulehdusta, siitä tuo "voi rähmä" ei juonna.
Se tuli lähinnä vain mieleen, kun mietin miten alkaisin kertoa eilisestä päivästäni...

Elikkäs ostin eräältä kirppikseltä Mauri Kunnaksen "Robin Hood"-lastenkirjan ja koska minulla on tämä kannettava tietokone, en jotenkin koskaan tykästynyt sen kirjoitusosaan, elikkäs näppäimistöön. Siksi ostin tähän erillisen näppäimistön jota olen pitänyt sitten osittain tämän läppärin päällä. Kerran koetin että pysyiskö se tuossa suoraan läppärin näppäimistöosan päällä ja kyllä pysyi...
Eilen menin verkkopankkiin maksaakseni sen kirjan ja kun se kysyi lukuparia ensin, niin kuinkas kävi. Irtonäppäimistö heilahti ja osui painaen läppärin enter-painiketta vaikka en ollut ehtinyt painella vielä ensimmäistäkään lukuparin numeroa siihen. Ilmestyi teksti:
"AVAINLUKUPARI EI OLE OIKEA"
Eikun uudestaan koettamaan. Asettelin irtonäppiksen  takaisin läppärin päälle ja samassa olikin jo uudestaan sama teksti:" AVAINLUKUPARI EI TÄSMÄÄ"
No eikun VIELÄ kolmannen kerran kokeilemaan onneani ja niinpä siinä TAAS sattui jotain kun alkaessani kirjailemaan sitä lukuparin vastinetta siinä komeili teksti:
"AVAINLUKUPARILISTA LUKITTU"

VOI RÄHMÄ!!!
Olin onnistunut huitomaan jostain TAAS sitä Enter-painiketta ennen aikojaan...
Ei auta kuin mennä käymään pankissa jotta saan auki sen taas.
Mikään ei ole keljumpaa kuin tuo siellä asiointi. Etenkin lasten kanssa, k
un mikään kassa/jono ei vedä vaan kaikki menee niin mahdottoman hitaasti... Mutta ei auta. Ilmankaan en oikein pärjää. (Verkkopankkia meinaan).
Ajatus oli että samalla kävisimme ostamassa eilen unohtamaani wc-paperia.
Mielettömän hyvä tää mun muistini!!! Lähdin oikeastaan vartavasten ostaakseni sitä(-KIN!),mutta sitä en muistanut, koska olin unohtanut jo alkujaankin kirjailla sen ostoslistaani jonka laadin aika viimetingassa...kiire kostautui siis tuolla unohduksella.

Saa nähdä millainen kiukkuilija meidän pienestä tulee, kun käymme hakemassa hänelle ne 2 rokotetta joita ei voitu antaa viime keran hänen ollessaan hieman lämpöilevä nuhan vuoksi. Jospa kaikki menisi hyvin.
Jännittää eniten se, kun minä joudun nyt yksin ensikertaa olemaan häntä pitelemässä kun hän saa rokotteen. Yleensä on mies ollut ja pitänyt. Ilmeisesti on minun aika oppia/ joutua kokemaan sekin rooli.
Vaikka muistelen pitäneeni meidän Kerttua joskus hänen saadessaan yhden piikin, ja se oli jo tavallaan kamalaa kokea, koska lapsi huusi kuin syötävä. Tottahan toki tiedän että se on tarpeen antaa lapselle rokotus, sillä se estää sitten suurimmalta osin sairastumasta niihin sairauksiin, joissa jälkitaudit voisivat olla jopa kohtalokkaat, tai niiden sairastamisen myötä voisi jäädä jokin ikuinen muisto sen sairastamisesta. Ei se sekään olisi kivaa. Itsellään olisi taas silloin peiliin katsomisen paikka.

Eilen väsäsin lumiukkosoppa pusseja. Tai noh, kun kävimme Kuopiossa, ostin sieltä 3x karkkikeppiä ja siitä se ajatus sitten lähti. Koska minulla ei ole valmiita sellofaanisia pusseja, tein niitä itse. xD (Ovat kyllä näköisiä!) hehe... Teippailin niistä pussukoita ja voin sanoa että se oli hankalaa saada osumaan ne reunat aina yhteen. Se sellofaani kun on jokseenkin liukasta, ja vieläpä kirkasta niin osuta siinä sitten niitä iltahämärässä yksiin keittiössä kattovalon alla. :D
Noh, jotakin niistä sain aikaan. Ajattelin viedä sellaisen "soppapussin" pikkujouluihin lahjaksi. Teen yhteen siis keräten ne soppatarpeet 2:lle hengelle, jolloin sille tulee hintaakin (arvoa) lähemmäksi sen sovitun 5€. Vai onko tuo ihan huono ajatus? Kertokaa jotta en nolaa itseäni ihan täysin.

Tarkoitus on siis perjantaina laittaa pikujouluissa paketit kaikki samaan kasaan ja jokainen lahjan tuonut saa ottaa sieltä sitten yhden paketin. (Ei tietenkään omatuomaansa...)
Täytyy vielä askartaa loppuun ne ohjeet kuinka se tehdään sitten (se soppa meinaan). Tulostelin muutaman lumiukon kuvan ja kirjoitin ihan koneella ne ohjeet, jotta on kauniimpi, kuin käsin töherrelty teksti.

Jaahas, mutta meilläpä taitaa tuoksahtaa uunista makaronilaatikko, jota tekaisin aamusta. Kerttukin valitteli jo joku tovi sitten että "mulla on nääkä, millonka se makaloni on vaamitta?"
Täytyy siis lähteä laittamaan evästä pöytään niin ehdimme syödä ennen kuin lähdemme asioimaan keskustaan. Jep. Moikka moi ja mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti