maanantai 16. joulukuuta 2013

Olipas riennot...

Nimittäin perjantai 13.päivä oli meillä sellaiset `mammojen`/kotiäitien pikkujoulut.
Täytyy sanoa että oli hauskaa, ja onni että joku on keksinyt jatkoilla missä itse en enää ollut mukana (baarissa) että tälle täytyy seurata jatkoa kesemmälläkin terassikauden alettua. Näin ollen me mammat/kotiäidit saamme irtiottoja arkeemme ja jaksamme jatkaa kotona lastemme kanssa paljon paremmin.
Tästä kuuluisi iso kiitos hänelle ken sen ikinä onkaan siellä jatkoilla ääneen sanonut.
Sen seurauksena alkoi minun päässäni jo raksuttaa..."missä ne voisi pitää/mikä paikka olisi edullinen vuokrata-MIKÄLI vaatii paikkaa.. hyvällä säällä kun voi olla ihan `pihallakin`.

Eräällä henkilöllä oli siellä aikuisten ystäväkirjoja ja minä sitten kirjailemaan niihin. Tai no ensin kirjailin siihen, missä piti kertoa itsestään ja kysymykset koski vastaajaa...
Siinä hetken iltaa istuttuani sitten alkoi tuntua (ei kai liene sen juomani OMAN glögin vaikutusta) että uskalsin yrittää kirjoittaa siihen toiseenkin ystäväkirjaan, missä testattiin tietoa siitä, minkä verran vastaaja tietää kirjan omistajasta. :D
Sinne kirjailin jononkin kohtaan sitten että "Olisi kiva tuntea sinut paremmin..:"(syystä kun en osannut oikein vastata kaikkiin/moneenkaan lopulta..)
Sain sitten pyhänä tekstarin `oudosta` numerosta jossa tämä henkilö kirjoitti minulle ja ehdotti alkaisinko hänen kanssaan etanapostia vaihtamaan?
- EHDOTTOMASTI!
Näin päätimme, että hän kirjailisi minulle ensin ja katsokaamme miten se lähtee menemään.
Minä innostuin tapani mukaan jo niin että minä olen jo kirjaillut hänelle 3x A4 arkkia molemmin puolin!!!!! Ja en edes tiedä mitä hän mahd.kysyy minulta tai muuta, elikkä kun vastaan hälle , sen kirjeen pituus saattaa tuplaantua. Huh huh...hirvittää hieman jo hänen puolestaan.
Kysyin kyllä häneltä että "Oletko nyt aivan varma mihin olet alkamassa/mihin pyydät, sillä olen aika kova kirjoittamaan, etenkin kun sille päälle satun..."
Oli kuulemma varma. ;)
Ilmeisesti on sitten jonkinsortin konkari elikkä kirjaillut kai ennenkin kirjeitä joten aivan mahtavaa! Ne pikkujoulut saattoi siis poikia minulle yhden kirjekaverin lisää.

Varsinaisia "etanaposti" ystäviä minulle on tullut jolloinkin entisistä luokkakavereista, jotka tykkäävät pitää yllä sitäkin taitoa. Ei aina tartte kököttää ja nakottaa istua tietsikan edessä kun voi kirjailla käsinkin. Minä arvostan tämän henkilön rohkeutta kysyä minulta asiaa.

Tänä aamuna teimme 1kg paketin torttutaikina levyistä joulutorttuja. Tein muutaman kukan, enkelin ja sitten niitä perus `natsi-hitleri`hyrriä (tuulimyllyjä tai tähtiä, miksi kukakin niitä sanoo)
Ne tähdet (natsi-hitler tortut) viemme huomenna kerhoon, mikäli sinne menemme. Siellä olisi nyt pikkujoulut ja nyyttäri meiningillä mennään.
Pikkujouluistamme jäi huima määrä evästä ja sovimmekin että viemme sinne kerhoon kaiken mikä säilyy.(piparit  karkit yms.) joten jotakin siellä siis jo sitten on. Hyvä niin.
Kerttu odottaa kovasti, mutta syy lienee vain se, että tietää siellä olevan karkkia tarjolla. (minulta lipesi...heh saa nähdä maistaako sille aamulla edes aamupalakaan, jos säästelee vatsaansa sinne.)

Mutta perjantaina on sitten Lantun suuhygienisti käynti. Ensimmäinen for ever hänelle.
Huomasinkin äsken että hälle oli tullut poskihammasta hieman esiin, kun kaivoin suustä hältä jotakin paperia mitä oli jostakin suuhunsa onnistunut nappaamaan. Saanpahan kertoa tästä iloisesta `löydöksestäni`siellä sitten. :)

Niin ja viikonloppuna lapsemme (kuten myös mekin) pääsemme näkemään mummoa (vai sanoisimmeko monikossa, "Mummoja" ) sillä menemme käymään paikassa missä serkkujen kesken sovimme `tonttuhippalot`ja tonttujen virassa on tietenkin nämä meidän ihanat pikkuiset viikarimme. :)
Siellä on taas hetken jos toisenkin iso-mummon mökissä vilinää ja vilskettä.
Odotan minäkin jo niin innolla, että äsken kun menin askartelu pöytäni eteen tehdäkseni jotain kun se "oma-aikani koitti" niin en osannut kuin siirrellä tavaroita eri paikoille. En osannut alkaa tekemään mitään!!! Siispä piti tulla koneelle ja laittaa asiasta viestiä näille serkuilleni, jotka ovat sinne tulossa myös. :D
-Höperöksi toinen sanoikin,mutta olishan tuo pahemminkin voinut leimata.

Nyt jos hakisi postin, mitä se sekin on tuonut tullessaan.... Sen näkee kun hakee. :)

Mukavaa viikkoa
Aattoon enää 8 yötä!!!Hui!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti