keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Pää täynnä ajatuksia...

Yritän miettiä liian montaa asiaa samaan aikaan päällekkäin, että pian unohdan(taas) jotakin tärkeää tapani mukaan.
Mutta kun ne KAIKKI mietinnässä olevat on mulle tärkeitä jotka tahdon toteutuvan.

A) Haluan yllättää ystävän muiden hänen ystäviensä kanssa kunhan hänen "tupla"odotuksensa päättyy...
Muutenhan siinä ei ole mietittävää kuin että MITEN sen teemme. MITÄ ihmettä hälle voisimme antaa...???
Olisiko se aikaa ilman lapsia, jolloin hän vaikka pääsisi miehensä kanssa esim .leffaan ja syömään? ja ne "tuplat" saisi nautittavakseen oman `vaippakakun`, mikä varmasti tulee tarpeeseen,kun pikkukakkikoneita on samaan aikaan kaksi. (näin minä elän siinä että molemmat selviää, en tahdo ajatella että toinen tai oikeammin joku heistä ei selviäisi!)

B) Ystävälläni on ollut varsin merkittäviä ongelmia avioliitossansa, mistä johtuen minä tahtoisin auttaa heitä. Rahallisesti,mutta olen itsekin niin huonosti toimeentuleva, että se on miltei mahdotonta.

C) Lapseni synttärit lähenee ja pian Lanttu on vuoden ikäinen...
Oikeammin en näitä ole niin stressimiettinyt,sillä melkoisen suuri osa kutsutuista on ilmoittanut jo ettei pääsekään sinä ajankohtana kun ne ovat...joten ei siis ole isot kemut tiedossa, -ellei sitten mielet muutu.

D) Joulu tulee. IHanaa. Joulua on ihana laittaa, mistä pääsemmekin siihen että joulu useinkin sisältää jotakin lahjoja rakkaille , etenkin niille aivan läheisimmillesi (lue: oman perheenjäsenille, omille lapsillesi) Mitä kenellekin ostaa , mistä olisi hyötyä heille ja miksi ei heidän kehitykselleenkin. *huoh*

Univelkaa alkaa olemaan jo taas hieman enemmän kuin eilen tähän aikaan.
Lanttu nukahti eilen klo 22:30 ja heräsi sujuvasti jo 0:45 juomaan maitoa pullollisen.
Sitten nukkui kuin pikku pipana. Heräsi sitten klo 5 kun miehen kello soi töihin.
Vaihdoin vaipan ja pullollinen maitoa upposi taas. ja eikun takaisin nukkumaan. (minä myös)
Kello oli 5;30 ja kun kelloni soi, oli se silloin 7. Siinä keittiössä huomaan että "jaahas, herätys olikin minulla 1h liika aikaisin..." Eihän siinä... join lämmintä glögiä ja söin muutamat juustovoikkarit rauhassa, kun ketään muita ei ollut herännyt ja mietin mitähän oikein tekisimme tänään yms. + kaikkia näitä kohtia jotka olen kirjaillut tänne jo.... (A, B. C, D...)

Ei tuo ole nukuttanut, mutta puolen päivän aikaan oli hetki jolloin filmi oli minulla poikki jopa kokonaista 4minuuttia, kunnes havahduin hereille. En voine sanoa käyneeni täysin unessa. Paremminkin horroksessa olin hetken maatessani sängyllä samalla kun Lanttu lueksi paksukantista pahvikirjaa vieressäni (siis lattialla->sängyn vieressäni!!!)

No jospa tänään pääsisi ajoissa unille, ja ei heräisi ihan niin tiuhaan tyttö ensi yönä- Mutta ellei se ole tyttö niin joku muu sitten on syynä siihen etten saa nukkua vaan velkoja pois... :D :/

3 kommenttia:

 1. Aika ilman lapsia on melko vaikea toteuttaa JOS ovat tissilapsia. Muuten aunakin äidin näkökulmasta ajatus hyvä. :D minä vein juuri vaippakakun joka oli tutein ja yhdellä paidalla koristeltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Tuo ns."Oma aika" on jo kahdenkin lapsen kanssa hieman hankalaa, miltei se on enää käytännössä toteutettavissa öisin, jolloin kyllä tahtoo nukkua, mikäli vain joku on valvottanut sinua omalla nukkumattomuudellaansa aikaisempina öinä. (kuten meillä nyt on Lanttu havahdellut aina aika ajoin hereille niin että itsellä tunne "Juurihan minä kävin pitkäkseni...Joko taas!?!" :D

   Ystäväni komppasivat tällä hetkellä ajatusta "päästää vanhemmat lefffaan ja syömään" tms.

   Poista
 2. Itse arvostin eniten sitä, että oma äitini leipoi minulle molempien lasten synnyttyä erilaisia tarjoamisia, sillä alkuun sitä kävijää riittää kuitenkin ja heille olisi aina oltava jotain tarjottavaa, mutta ainakaan itseäni ei kiinnostanut heti laitokselta kotiuduttua ruveta leipomaan. (vaikka vointi olikin "erinomainen"). Itse en vieläkään (tyttö 7kk) suostu edes jättämään tyttöä hoitoon niin pitkäksi aikaa, että kävisin syömässä ja leffassa, sillä tiedän tytön jo tässäajassa haluavan tissille. Tuo olisi mukava muistaminen sitten kun tyttö on yli 1v.
  Mukavaa loppuviikkoa! =)
  -Humppis-

  VastaaPoista