tiistai 26. marraskuuta 2013

Onko ideaa?

Olen päättänyt tehdä 1v synttäreille tarjolle kahta eri jäädykettä.
Valkosuklaista mansikkajäädykettä sekä mariannejäädykettä.
Nyt mietin, miten koristelisin sen valkosuklaisen mansikkajäädykkeen...Hmm..
Voisiko siihen olla kaveriksi esim.joku marjaisa kastike? (kylmä tietenkin)mutta mitenkähän sellaisen voisi valmistaa...?
Ei oikein mikään suklaakastike ehkä ole siihen se `nro 1.`vaihtoehto..
Lisäksi tarjolle teen lähinnä lapsivieraita ajatellen suukkoja.
(Nehän ovat vain suklaalla kuorrutettuja marenkeja-mutta jokseenkin helppoja tehdä ja vaivttomiakin.)
Suolaisessa roolissa näyttelee- ainakin suunnitelmissamme vielä, salaatit. Makaroniset meetwursti-majoneesi-, sekä hedelmäinen jäävuori salaatti. Ja katsotaan josko siihen jotakin muunkinlaista salaattia tarjolle saamme aikaan. ;)

Eilen illasta huomasin, että APUA, eihän meillä taida olla tarjouluastioita niille salaateille! Kääk! Pitänee anopilta lainata jotakin kippoa,ellei meiltä löydy tarvittavia tai sopivia.

Jaahas, nyt on annetava tytölle maitoa kun heräsi... jatkanen vielä myöhemmin, sikäli mikäli ennätän. Tänään teen pipareita jos huomenna käymme siellä entisellä asuinpaikallamme perhekerhoilemassa aamusta. Sinne viemisiksi niitä. ;)
Olen kyllä itse kyllästänyt itseni tälle vuotta pipareilla...*örf!*

3 kommenttia:

 1. Vadelmakastike? Sopii suklaan kanssa mainiosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän vinkistä ja pidän mielessä. Taidan sellaista tehdä sitten kun sen päätämme sieltä pakastimesta MUISTAA ottaa :)
   Sinne se unohtui kun vieraat saapui. Luojan kiitos muistin edes sen suklaajäädykkeen nostaa aikanaan jääkaapin puolelle lämpenemään. ;)
   Jospa se Mariannejäädyke säilyisi joulun liki, nyt ei oikein voi kuvitellakaan syövänsä moista saatikka mitään imelloksia. :x

   Poista
 2. Kiitos tämän päivän joulukalenterin luukusta! Ihana kangas-päällyste paketissa heti alkuunsa ja sisältökin upea! Heti sen keksin, että uusi runokirjahan se siinä! Ja alan teen keittoon! Nam nam!

  VastaaPoista