tiistai 18. helmikuuta 2014

Big night-today!!!

Huh, jos tästä illasta selvitään hengissä. (no en näe syytä miksi ei selvittäisi...mutta...)
No tilaisuus on sellainen minne on ns."pukupakko" ja minäkin sitten olen paniikissa lueksinut pukeutumissääntöjä naisen pukeutumisen osin.
Minulla on yhdet ns."paremmat" kamppeet joita olen käyttänyt aina juhlissa ((mm. omien lastemme kastajaisissa ja ostin ne muistaakseni 2006 kun piti saada omiin valmistujaisiini paremmat kamppeet entisten mentyä jo "ei-niin-edustaviksi".)
Niinpä panikoin ensin VOIKO nainen pukeutua housuasuun klo 18 alkavaan tilaisuuteen!?!
No moni sanoi että "kyllä voi..." *silloin putosi suuri kiviröykkiö sydämeltäni*
En nimittäin tunne itseäni kotoisaksi mekossa (en edes omista yhtään mekkoa joten olis tullu kalliiksi...)
Sitten luin että pitäisi olla asuun ILTALAUKKU!
O_o EIKÄ!? Onko pakko jos ei ole mitään mitä tarvitsisi mukaansa sen 2h ajaksi?!
- EI sitten tarvite, ei ongelmaa. Sanoi eräs. HUH!
Onneni oli että JOS se olis pitänyt olla kannossa tyhjänä niin en tiedä olisko pokka pitänyt kun tiedät kantelevasi TYHJÄÄ veskaa. :D
Sekin ongelma ratkesi.

Oli enää ongelma "hiukset". jotka oli kasvaneet ulos mallistaan aikapäiviä sitten. Varasin kampaajalle ajan, ja eilen huomaan että Milläs sitten saan ne asettumaan kun en omista fööniä, en ilmakiharrinta eikä minulla ole edes paplareita tms.!?!
Täytyy luottaa vain vahan ja lakan voimaan sekä hyvään pohjalle tehtyyn tupeeraukseen. Oh no!!! Mihin olen ryhtynyt...
No ainakin illan konsertti luulisi olevan nautinto, sillä pääsemme miehen kanssa kahden. Appivanhempia saa taas kiittää kun tulevat lapsen vahdiksi.

Kaikesta "suuresta illasta" huolimatta menimme aamulla tenavatupailemaan. Oli jotenkin pakko päästä vielä kotoa pois hetkeksi ennen kuin alkaisin silittämään niitä housuja.
Pelkäsin että housut sulaisi rautaan kiinni vain kun näytän niille kylmää rautaa. :D
Ei onneksi käynyt niin.
Sitten olisi sotattava naamaansakin jotakin. Luojan kiitos se silmätulehdus on luullakseni selätetty!!! Ei ole enää silmä kuin "luumu" joka roikkuu mukana... :D

Huomenna menemme erään kerhokaverin luo iltapäivästä leikkimään (no lapset menee leikkimään keskenään) me vieme jotakin välipalaa mukana koska visiittimme heille sattuu juuri välipala aikaan. n.klo 14 huippeille. :)
Ostinkin jo rasian viinirypäleitä (siemenettömiä) sekä pussillisen mandariineja. Katsotaan kumpiako vien, riippuu siitä onko illan aikaan hävinnyt lasten nassuun jo molemmat. xD (ne kaikki).Jospa ei.

Ai niin ja eilen illalla Lanttu nielaisi n.5cm pitkän ohuen  kartonkisuiron joka oli muutaman millin levyinen. APUA!!
Ei auta kuin seurailla ulostetta nyt kulkeeko se läpi, ettei jää matkalle jumiin.Se siitä mun himostani askarteluun ja veikkaan että kun tein sitä atc-korttia jouduin leikkelemään paloja koska kortti on hyvin pienikokoinen normaaliin korttiin verraten. :(
Täytyy toivoa että se kulkisi läpi.

Kuin tilauksesta neiti päkistää ja vieno köntsän tuoksu levittäytyy sisarensa nenään kun alkoi valittaa että "Lantulla on kakka hoututta..äiti!!!"
Joten täytyy mennä vaihtamaan se puhtaaseen ja tilsimään onko se suiro siellä vai ei. :..
Halukkaita ? Anyone?
-Niin arvelinkin, täytyy nyt mennä ja tehdä likaisetkin hommat ihan itse. :D

Mukavaa tiistai-päivää ja vaikka koko tulevaa viikkoa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti