maanantai 3. maaliskuuta 2014

Yllätyksellistä edistymistä.

Varvas paranee suorastaan LOISTAVASTI!!!! :)
That why I´m so happy!!!!! :)

Ei tunnu kipua ei juuri minkäänlaista. No jos sitä haavakohtaa painaa niin sillon tuntuu hellältä, mutta ei muuten. :) :) x 1000.

Eilen ajattelin kun satoi lunta, että "No voi jehna... kun en kerran voi  viedä lumisateesta johtuen mattoja ulos niin jospa sitten pakkaisin meidän kamppeita!?"
- Joo muuten ihan hyvä, mutta en tehnyt sitten kumpaakaan! xD
Mitäs sitten tein?
No kävin Kertun kanssa rattailla kaupassa. Kyllä, kävin kävellen kiilakenkä toisessa jalassa kaupalla. Matkaa ehkä n.800m/suunta. Eli kinkkasin keikutella kävellä n. 1.6km matkan.
;) Oli suorastaan avartavaa. Sää ei ollut niin paha, vaikka hieman lunta tiputtelikin.

Ostimme Kertun kanssa lihapullia jotta saimme sen "kaunotar ja kulkuri" evään tehtyä eiliselle. Tälle päivälle ostimme jauhelihaa. Siitä olis nyt keksittävä joku ruoka tälle päivälle.
Aamusta iski joku ihme into. (olisko ollu eilisestä huono omatunto osin asiaan syynä tekemättä jääneiden asioiden osin...) mutta kävin suihkussa taas "pitkästä" aikaa (2pv sitten viimeksi kävin perjantaina...siis kolme päivää sitten!!!) Pakkasin Kertun salajutun Lantun vaatekassiin (salajuttu on tässä tapauksessa käärmepillit joita ostin 10kpl:n pakkauksen) Neiti kun niitä kerran kaupassa käyden olis tahtonut, mutta en ihan viitsi huvikseen ostella et "ai SÄ haluat näitä? No heitäs kuule koriin, äiskähän ostaa!!!!"
Ei ei... sanoin että "Jospa niitä olis sun synttäreillä sitten... ;) "
Tyytyi onneksi siihen. ;)Ja salaa ne kävin hältä ostamassa erään kerran käydessäni yksin kaupalla. :)

Seuraavaksi otin muiden herättyä imurin kun olin kerännyt lattioilta lelut ja tavarat pois.
Imuri sai laulaa. Sitten mies lähti 2:n vanehmman lapsen kanssa katastamaan autoa. Niinpä jäin Lantun kanssa kotiin kaksin. Nyt pienen breikin otan siivouksesta tämän koneen parissa ollen tämän postauksen verran.

Huomenna alkaa miniloma ja aamusella soitin isälleni, että sopisko hälle jos suinkin vaan ehtisimme ajoissa paikkakunnalle, niin meidän poiketa hänen luonaan?
Oli kuulemma menossa jonnekin päivällä klo 12, mutta sanoin että mekään olla vielä silloin edes lähdetty täältä... että illemmasta jos suinkin sopis...
Sanoi ettei ole silloin mun siskoni kotona kun sillä on joku meno, että jos hän kävisi siskoni kanssa sitten keskiviikkona meillä?
. No käy se toki niinkin Me pidämme silloin Kertun 4v synttärit ja äitini koti muuttuu "Flooran-kahvilaksi". Tervetuloa vaan...
Niinpä isäni kutsui tavallaan itse itsensä meille (tai siis äitini luokse) mutta eipä se haittaa.
Olisi vaan ollu ihan kiva nähdä se oma kotipaikka pitkästä aikaa. :/ Mutta samapa se noinkin...
Nyt jäis aikaa johonkin muuhun sitten tiistaille. :D
Ei anneta sen häiritä.

Kertulla oli tänä aamuna 4v neuvola klo 8. Mies käytti häntä siellä. Minä olin muiden lasten kanssa kotona sen aikaa. Poikakin nukkui jopa sinne klo 9 saakka.
Olihan se itkettänyt kun oli rokotuksen saanut. :/ mutta pienempi paha se 1 pieni pistos on kuin että sairastuisi todella johonkin vakavaan jolla voisi olla jälkiseuraukset kovinkin vakavat.
Kerttu puhui koko eilisen että "huomenna ihi vie minut hoitoon aamulla..." (kun tarkoitti että on neuvolaan meno...) En tiedä miksi hän noin siitä puhui. xD
Kai ei tahtonut puhua asioista niiden oikeilla nimillä, että mahdollisesti kun saa rokotuksen, niin pelkäsi sitä jo ennakkoon. :( En tiedä mistä moisen kammon kehittänyt.
Ei ole aikoihin saanutkaan edes rokotusta, johtuisko siitä sitten vain. Vai joko on mielikuvitus kehittynyt sille asteelle että osaa tavallaan ajatella sen sattuvan / olevan kovinkin kivuliasta. :/ En tiedä...

Mutta jospa tästä nyt lähtisi taas kuluttamaan eilen syömiään laskiaispullia. (Olisinko tullut 3 syöneeksi.)Joten jotakin heiluttelemaan joka edistää siivousta tai pakkaamista. :)
Jeps.

Mukavaa maaliskuuta kaikille!!!! :)

Ps.
Minä olen tehnyt jo 3 pääsiäiskorttiakin. En siis ihan pelkästään ole joulukorttien vallassa täällä eläen joulua. ;)
Sain nimittäin niin edullisesti tapettia + boordia, että en voinut vastustaa ja tapettirulla oli keltaista jotenkin niin pääsiäistä että. :)
Sääli että meidän digikamera on edelleenkin hukkateillä, en saa niistä kuvaa tänne...enempää kuin siitäkään omasta lähettämästäni "kirjeenvaihto rinkiin" osallistumisen omasta paketistani jonka lähetin sen saajalla.. :(
Surkua todellakin!!!
Eniten kuitenkin häiritsee ettei ole kameraa Kertun kemuissa :( Nooh, aina ei voi voittaa.. jospa me jotakin keksitään tai se kamera löytyisi kun tässä nyt kuitenkin on siivous operaatio alkanut. :) *peukku sille että löytyisi*

3 kommenttia:

  1. Miksi et osta lapsen pyytäessä jotain extraa? Siis ymmärsin niin, että et koskaan suostu ettei lapsi ala kärttää asioita kaupassa, mutta itse ainakin toisinaan suostun joihinkin lapsen haluamiin ostoksiin, että on joskus kaupassa käydessä jotakin mieluistakin. Ja nuo pillit olisin minä ostanut lapsen pyytäessä, mutta sanonut, että ne ovat sitten sinun synttäreille, ei aiemmin. Näin lapsi pääsisi osallistumaan omiin syntymäpäivähankintoihin. Mutta toki jokainen tyylillään. Tuli vaan tuosta kummatarve kirjoittaa oma mielipide. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, mutta ostatko sinä arvon anonyymi joka kerta lapsellesi jotakin mitä he nyt pyytävät?
      - Eilen ostin kyllä lapsilleni (ja ihan ettei tarttenut heidän pyytääkään) niin käydessämme kirppiksillä tyttäreni ihastellessa erästä vauvalelua joka soi painettaessa nappia. (Ei kuitenkaan liian kova ääninen joten se miellytti äidinkin korvaa...xD )
      Samaten ostin kierrätyskaupasta lasten leikkiin oikean ehdan pöytäpuhelimen (veivattavan!)
      Siinä niillä ilta meni kun ihmettelivät sitä vanhaa puhelinta ja soittelivat muka ties vaikka kenelle. :D
      Hauskaa oli kaikilla.

      Mitä niihin pilleihin tulee, niin synttärit Vol1, niillä oli nuita "käärmepillejä" jotka oikenevat puhallettaessa. En ostanut enää kamukemuihin koska lapset sai ne niin helposti rikki, että miltei heti ne lakkasi toimimasta.
      Niinpä kamukemuissa saivat ihan tavallisen (Angry Birds-kuva pillin varressa) olevat mehupillit. Ja riemua he niistäkin kokivat. :)
      Että olenko minä nyt kuitenkaan niin julma kuin mitä voisi ehkä äkkiseltään luulla...
      Saatan olla tai voin olla olemattakin. Tämä vain minun logiikkani ja minun tapani koettaa opettaa lapsia edes jonkinlaisille tavoille. Aika näyttää meneekö ihan metsään. Sitä odotellessa! :D

      Poista
  2. "Siis ymmärsin niin, että et koskaan suostu ettei lapsi ala kärttää asioita kaupassa, mutta itse ainakin toisinaan suostun joihinkin lapsen haluamiin ostoksiin, että on joskus kaupassa käydessä jotakin mieluistakin." Toisinaan= joskus.
    "Ja nuo pillit olisin minä ostanut lapsen pyytäessä, mutta sanonut, että ne ovat sitten sinun synttäreille, ei aiemmin. Näin lapsi pääsisi osallistumaan omiin syntymäpäivähankintoihin." Jos luet tarkasti niin saat vastaukset kysymyksiisi. ;) Ja niinkuin aloitin niin: "Siis ymmärsin niin, että et koskaan suostu ettei lapsi ala kärttää asioita kaupassa, " Eli siis ymmärsin ettet koskaan..... Mutta antaapi olla. Niinkuin sanoin, tuli vaan kummatarve kommentoida. ;) Ja edelleen. Jokainen tyylillään.

    VastaaPoista