tiistai 18. maaliskuuta 2014

Täältä pesee...

Päivitystä ehkä jo "pitkästäkin" aikaa.

On tässä ollut vähän yhtä sun toista joten en ole ehtinyt.
Tulevana lauantaina pääsen tuttavani Partylite-kutsuillekin. Enpään ole moisilla aikaisemmin ollutkaan. Jeij! Mitään ei ole kyllä vara mennä ostelemaan /tilailemaan, sillä tilanne on taas kerran rahallisesti heikomman sorttinen tähän aikan kuukaudesta, että penniä venytetään ja jouduimmepa yhden tapahtuman perumaankin loppukuulta. :(
Ei ole varaa lähteä niin ei ole. Tällä erää se on kiinni YHDESTÄ päivästä, jotta ehtisi taas rahaa tulemaan ja reissun voisi toteuttaa. Ilmeisesti meidän ei ole tarkoitettu toteuttavan tätä ja tavataksemme lapseni sylikummia sekä minun luottoystävääni.Voi jehna! Nooh,.... aina se ei mene elämä kuin "strömssössä".

Huomenna-torstaina meidän Kerttu aloittaa seurakunnan 4vuotiaiden kerhossa. :)
Laitoin maanantaina hakemuksen ja kysyin joko saa tulla torstaina. Lupa heltisi. Jeij, Niinpä käydessämme maanantaina perhekerhon jälkeen kaupassa, ostin Kertulle kerhomehupullon! :)
Nyt mietin mitä eväiksi laitan tytölle, mutta päädyimme mehupulloon, leipakakkuihin sekä banaaniin. Eiköhän niillä pärjää sen 3h.
Jännään että kuinka tyttö sinne sitten jää, sillä siellähän ei ole vanhemmat mukana. Ehkä hetken katson siinä ja sitten lähdemme Lantun kanssa poikkeen. Isänsä hakee hänet sitten. Ja sitä tyttö kovin odottaakin (että äiti vie ja isi hakee). :)
Sopii minulle. Toivotaan ettei ole mikään kovin kelju keli, sillä joudun viemään jalan hänet sinne. Isänsä voi hakea sitten autolla, mutta...näin.

Tänään olen sopinut erään toisen suunnittelupalaverin mentyä nurin tuttuni lasten tullessa kipeiksi, menenkin näyttämään lasteni kanssa missä meidän kunnan asuntotoimisto on, eräälle vuokra-asuntoa kaipaavalle naiselle.
(Hyväntahdon lähettiläs saapuu taas apuun...)

Pistinkin pesukoneen päälle että ehdin ne pestä ja saada kuivaaan kunnes on lähdettävä tien päälle hortoilemaan.
Samalla ostamme Kertulle kaupasta ne kerhobanaanit. :)

Mukavaa talvisen näköistä aamua/päivän jatkoa jokaiselle. :) 

3 kommenttia:

 1. Oi, siellä on jännittävät ajat sitten alkamassa kun pääsee kerhoon! :) Itsekin olen juuri tuollaisessa "kerran viikossa" -srk:n kerhossa ollut aikonani. Ja ajatus olisi kokeilla omatkin lapset sinne laittaa, kunhan saavuttavat oikean iän :) Täällä saa aloittaa kolmevuotiaana, eli E:n pääsisi ensi vuoden alusta. Katsotaan sitten! :)

  Kurjaa kun raha ratkaisee monesti, niin meilläkin :( ja juuri tuo että kuinka usein onkaan niin pienestä kiinni! Eihän se niin harmittaisi, jos tietäisi että rahaa ei ole tulossa moneen päivään, mutta että päivästä jää kiinni :( no, toivottavasti pääsette pian kuitenkin sinne suunnittelemallenne reissulle!

  Mukavaa kevätpäivää :)

  VastaaPoista
 2. Miten kerho on alkanut sujumaan, varmasti tykkää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä.
   Kerhoilu on tytöllä lähtenyt oikein hyvin sujumaan. :)
   Joka kerralla he on siellä askarrelleet jotain ja on tullut kotiin aina jonkinlaisen tipun kanssa näin kun eletään pääsiäisenalusaikaa...

   Poista