torstai 13. maaliskuuta 2014

Kevättä ilmassa...

Nyt on kevättä ilmassa ja ns. "rinnassakin" :)
ÄHÄN EN SITTEN MILLÄÄN!!!! Raivostuttaa...
En usko että se odottaminen ikuisuuksia on tässäkään asiassa tarpeen, sillä olen AIKUISTEN OIKEASTI odottanut kuvien siirtymistä ties miten kauan.
On ehkä luonnotonta jotta 1 kuvan siirtyminen blogikirjoitukseen kestäisi yli 30min!!!
Joten siinä menee mun rajani ja luovutin..(yritin tehdä uutta postausta siitä kirjeenvaihtoringin saamistani ja lähettämistäni pakettien sisällöistä. )*Huokaus*
Olisi ollut niin kiva laittaa ne kuvat ihan julkaisten tähän, mutta ei niin ei...Ärh!!!!

No, talviloma oli ja meni meilläkin. Sehän oli meidän alueella vk 10.
Juhlimme Kertun 4v synttäreitä oikein kolmeen otteeseen.
Vol1 oli kotipaikkakunnallani missä mummola muuttui keskiviikkona 5.3 "Flooran-kahvilaksi".
Sama tapahtui sitten meillä kotona lauantaina 8.3 ja meillä tarjoiltiin mm. "Martin ruosteenpoistonestettä" (simaa) yms.

Nyt olen keskittynyt suunnittelemaan ylläriksi eräälle tuttavalle jotakin hänen täyttäessään tänä vuonna 40v. En edes tiedä/muista, koska hänen varsinainen synttäripäivänäs oli, mutta onkohan sen nyt niin merkitystä. Kysyin muutamalta muulta olisko heillä halua lähteä mukaan järkkäämään jotain. Jos vaikka hankkisimme jonkun lahjakortin johonkin... Niinpä ainakin 2 muuta oli juonessa mukana ja ensi ajatus oli että se voisi olla esimerkiksi meiltä hänelle tarjottuna kasvohoito. :)
Tämä nyt vasta 1.suunnitelma, mikäli parempia ideoita pälkähtää jollakin niin muutamme suunnitelmaa sitten oitis.
Olen itse lupautunut, että mikäli tarvetta olisi lastenvahdin järkkäämiselle yllärin kannalta, niin voisin katsoa heidän poikiansa sen aikaa. Meidän ja tämän naisen lapset kun tuntevat toisensa ja ihan mieluusti keskenään leikkivätkin, niin mikäs sen parempi yhtälö.
Toisaalta joku lahjakortti RUOKAravintolaankin voisi olla aika jees. Jos hän kävisi vaikka miehensä kanssa KAHDEN siellä syömässä ja silloinhan sitä lapsenvahtia tarvitaan. :)
Tai vaihtoehtona voisi olla elokuvaliput 2:lle (no miksi ei teatteriliputkin jos sattuisi joku huippu näytelmä olemaan tulossa...) Kaikki on mahdollista siis.

Vähän latistaa nyt fiilistä kun en saa tänne mitään kuvia lisätyksi eli tämä on vaan pelkkää tekstiä... :( Mälsää..

Ajatuksena oli tekaista tälle päivälle mummon muusia sekä sen kaveriksi lasten mielipiteen mukaan lämmitän joko kirjolohipyöryköitä tai lihapullia. (Itse olen niiden kirjolohipyöryköiden kannalla...mikäpäs estää tekemästä molempia, ei ole vaivana kuin lämmittää ne ) :D

Jospa lähden valmistamaan evästä..

Mukavaa maaliskuuta jokaiselle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti