maanantai 28. lokakuuta 2013

Voihan ihanuus...


Sain eilen leipoessani (kaulitessani taikinalevyä lapsille) idean että meille on tuleva ikkunaan koristeeksi roikkumaan pipareita. Enkelipipareita, joihin minulla muotti oli. :)
Kuvan piparit eivät ole aivan samanlaisia kuin mihin muottini on, mutta googlehaulla en löytänyt muunkaanlaista, nuo kuvassa olevat ovat lähinnä sitä. (Enkelissä on se mekonhelmakin,erona se, että siivet ovat vain symmetrisesti samanmittaisesti molemmin puolin enkeliä.)

Mietinkin, millähän saisin kauniisti tehdyksi sen pienen reiän siihen ennen paistoa, mistä sitten saan pujottaa jonkinlaisen narun...kenties laitan violetilla lahjapaperinarulla ne roikkumaan verhotangostamme ikkunaan.  hmm..veitsellä kai se pienehkö kapea viilto olisi tehtävä, että sitten sen nauhan saa laitetuksi. Vai olisko kellään muuta parempaa ideaa?

Myös Lantun tulevia synttäreitä on mietiskelty -arvatenkin tarjoilua ajatellen.
Nyt viimeisin "uutuus" idea sinne on, että tekisimme voileipäkakun sijasta sinne voileipä-baarin. Elikkäs erilaisia (kahta erilaista) tuoretta leipää tarjolle. Sämpylöitä/karjalanpiirakoita ja tummaa oikeaa ruisleipää. Sekä jokainen saisi koota oman voileipänsä.
Tarjolla voisi olla laitettavaksi esim.
-kylmäsavulohta, tomaattia, paprikaa, kurkkua, meetwurstia, juustoa (voimakasta), sipulia,silliä,salaattia, majoneesia, munavoita ja keitettyjä kananmunia.
Kiehtoisiko teitä moinen tarjoilu?
Jokin siinä minulle tökkää,en vain oikein tiedä mikä...
Olin ajatellut että ne synttärit olisi teemaan "eläimet" (villieläimet) niin miten tuo liittyisi siihen teemaan? Tuntuu että se on vähän niinku "ulkopuolinen juttu". Niinkuin kenkä jääkaapiin laitettuna? Ei kuulu sinne. Ajatuksena kuitenkin ihana ja mahtava! Sopisi ehkä paremmin johonkin muuhun tapahtumaan kuin 1v synttäreille...en tiedä. Minä olen vähän omituinen. Joo. myönnetään...

Viikonloppuna mietimme, ketäs kaikkia sinne nyt onkaan kutsuttu....muutma ei ole osannut vielä sanoa siihen mitään pääseekö ja osa ei tiedä edes vielä (lue:ei ole saanut kutsua).Joten sen puolesta on hieman epäselkoinen asia.

Ai niin, viikonlopun aikana vein 3 kassia vaatetta, pääasiassa kokoa 60-62 (mutta oli myös muutama hajakoko vaatetta koossa 68,70 ja 80). Tääm liittyi siihen vauvavaatekassikeräys 2013 juttuun. Sen verran oli kampetta tullut tällle joka kasasi ne vaatepaketit täältä meidän paikkakunnalta, että oli saanut 3 kassia aikaan. 1 pojalle, 1 tytölle ja 1 unisex annettavaksi eteenpäin, jotka tänään vie eräs toinen sitten naapurikaupunkiin josta ne lähtee sitten sinne Karjalaan. Huisia! aivan mahtavalta tuntuu kun on saanut olla mukana omalta osin auttamassa tuossakin keräyksessä. :) Vähänkö on ylpeä fiilis.
Laitoin itse sinne menemään 1 vanupuvun ja 1 toppapuvun + toppahanskat vauvalle + paljosti oli muutakin kampetta vauvalle. Kaikki oli ilmaiseksi itsekin saatua, ehjää ja hyväkuntoista, joten ei tehnyt pahaa laittaa menemään. Ne mitä on jäänyt yli, lupasin että ne saa viedä Elävään kauppaan. En tee niilä itse mitään, kun ne ei mahdu meillä kenellekään. Lisäksi ne on olleet kuvien kera myynnissä jo hyvän tovin, eikä kukaan ole niistä ollut kiinnostunut ostamaan edes "nimellisellä hinnalla" niin ei harmita yhtään! Nyt ne pääsevät todellakin hyvään tarkoitukseen,-ainakin tahdon uskoa niin..
Nyt jos ehtisin vielä sen Viltsun tunnustuksen tekemään tänne, niin hyvä olisi. Siispä tuumasta toimeen... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti