torstai 3. lokakuuta 2013

Tiivistahtinen viikonlopun aloitus.

Huomenia!
Kello on nyt 6:39 ja heräsin kai siinä n.klo 05:26 paikkeilla. Oli pakko että herään, koska ei ole muuta herätyskelloa kuin koululaisen kännykkä joka soittaa hänet ylös tuntia ennen kuin kyyti tulee. Siispä minun olisi siinä vaiheessa jo myöhäistä herätä.
(+ Etten osaa käyttää hänen puhelintaan niin en mene sotkemaan sitä edes tämän vuoksi.)

Tässä onkin oltava pian lähtövalmiudessa. Ensin menemme käymään tenavatuvalla, missä on kirpputori meininkiä suunnitelleet jo joku tovi takaperin. Itsekin meinasin ottaa joitakin lastenvaatteita jos sattuisi että niille vaikka ostaja löytyisi.
Kauaa emme ehdi olemaan kun meidän on sieltä lähdettävä terveyskeskukselle näyttämään taas Lantun kättä klo 10:een oltava siellä.
Eilen illalla otin sidoksen hältä pois kun oli jo taas niin ruokaisa tuppelo, että en ilkeis viedä sitä sellainen ruokatohra-möykky kädessään sinne, en edes sen tuppelon vaihtoon.
Iho oli parantunut erinomaisesti. Ei varmaan tarvinne laitella tänään siihen enää kummoista tuppeloa. Ellei sitten siitä syystä että suojaksi, jotta se rasva ei sotke joka paikkaa. (vaatteita ja paikkoja missä tyttö konttailee mennä+ onhan se liukaskin sitten konttailuun se käsi ilman mitään suojusta/sidosta..)
Sieltä tk:lta sitten meinottelin vielä käydä uudemman kerran siellä tuvalla, mikäli ennen klo 12 selviämme pois-en näe miksi emme selviäisi...mutta teoriassa jätän senkin mahdollisuuden että ajat olisi niin myöhässä ettei olisi enää mitään järkeä lähteä sinne uudestaan. Se kun on kuitenkin matkamme varrella.

Iltapäivästä saan kahviseuraa. Ystäväni käy lapsineen mennessään käymään viikonlopun kotipaikkakunnallaan. Jipii! Viimeyönä askarsin hälle ylläriä. Ei mitään sen kummempaa kuin tuunailin suklaalevyä uusiksi. Siitä syystä kun olin sen tuunailun ehtinyt jo aloittaa aikaisemmin illasta, en viitsinyt jättää sitä keskenkään. :D

Sitten heidän lähdettyä jatkamaan matkaa onkin meillä viikonlopun aloitus. Ihan perussettiä vaan ,kotosalla oleilua yms. Illasta kenties jotakin hyvää ja maistuvaa ruokaa.. kenties kebab riisin kera...Mmmm... ja jotain hyvää juomaa,-mutta sitä vain himppasen! Ei mitään kaatomeininkiä. Ehei, pois se minusta. Uskon saavani päänsäryn jo tästä väsymyksestänikin.
Lanttu on alkanut heräillä joopa 2x yössä.
Viimekin yönä ensin n.klo 2:33 ja sitten siinä vaille 05~
Lopulta otinkin tytön viereeni tuolloin ensiheräämisellään kun joka kerta kun hän nukahti syliini, ja laskin hänet omaan petiinsä niin parahti huutamaan.*huokaus* eikun otat uudesta syliin mihin rauhottui..siksipä lopulta otin viereeni nukkumaan ja naps, siinä tyytyi nukkumaan ilman huutamisia kun laskin viereeni. Kumma juttu....
Mielestäni en laske häntä mitenkään "epätasaisesti" tai rytkäyttäenkään,, vaan niin hissukseen kuin selkäni antaa myöten. Kun pinnasängyn pohja on matalimmalla mitä menee, niin se jokseenkin tuntuu selässäni laskea tuollaista reilua 8kg möykkyä jottei hän heräisi. Useimmiten herääkin tai ainakin havahtuu käyden hieman tajunnanrajamailla(lue:hereillä). Pitäisi siis kai sanoa "unen ja todellisuuden rajamailla" ;)

Nytpä voisin alkaa laittaa kamppeitamme valmiiksi sillä lähtöön ei ole enää kovinkaan kauaa aikaa.

Mukavaista viikonlopun alkua kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Rauhottuisiko pitämällä kättä selän päällä? Meillä Säde alkoi nukahtamaan ensin niin pinnikseen ja siitä "eteenpäin" Nyt riittää, että istun huoneen oviaukossa selkä pinnikseen päin... Pikkuhiljaa siitä eteenpäin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedä häntä rauhoittuisiko kun pomppaa miltei heti seisomaan pinniksessään ja olen itse niin NIIN väsynyt että en jaksa olla pedin laidalla kumarassa. Kokeilin kerran ja selkäni huusi hallelujah joten nostin syliini ja annoin sitä maitoa pullosta mihin tuntui rauhoittuvan. Muutamaksi tunniksi eteenpäin. :/

      Poista