keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Tonttuna työssä.

Täällä taas kerran tonttuilen työssä kun en eilen millään jaksanut tehdä sitä "yössä". :D
Täytyy nimittäin paketoida Kertulle tullut peli jonka tilasin viime viikolla ja jonka hain postista eilen vai oliko se toissapäivänä... anyway, on se laitettava kuitenkin jonkinlaiseen paperiin!

Viimeyön TAISIN nukkua ihan ok. (kun muistaisin, vaikka on vasta näin aamu. Klo 08:00)
Olin niin väsynyt illalla, että nukahdin HETI mentyäni petiin. Annoin periksi jopa Kertulle ja se tiesi sitä että hän sai tulla viereemme nukkumaan.
Menin kyllä nukuttamaan häntä omaan huoneeseensa, hänen omaan petiinsä, mutta tuoli joka siinä hänen petinsä vieressä on (rottinkinen nojatuoli) oli äärettömän huono istua. Alaselkäni säkenöi kipinöitä ja nivusiinkin sattui, joten oli pakko luovuttaa kun neiti vaan EI alkanut unilleen... koko ajan sain olla kättäni antamassa hälle-> tästä johtuen asentoni istumiseen oli TODELLA HUONO.
Heräsin kyllä sitten joskus klo 01:30 kun mies pomppasi "Luomun" itkiessä hieman. Ensin hän kävi laittamassa tuttia hälle, mutta vikinän jatkuttua hetken päästä hän meni syöttämään häntä keittiöön korvikkeella.
Mietin hetken:
- Pitäisikö minun vain nousta ja mennä jatkamaan se homma, miehen kun on aamulla herättävä töihinsä klo 05... Äsh, ajattelin ja vedin peiton takaisin korvilleni. Kun hän kerran oli jo noussut niin jospa hän sen klaaraisi. Minä nousen sitten ensi kerran joka olisi mahdollisestikin klo 03-04 välille ajoittuva herätys.
Olin itsekäs, mutta niin on moni sanonut että:
- AJATTELISIT JOSKUS ITSEÄSI!
Nyt ajattelin. (hih!)

En ehtinyt kauaa siinä peiton alla olemaan, kun mies tuli takaisin ja "Luomu" nukkui. Hetken.
Reilun ½h kuluttua "Luomu" vinkui taas. Siispä nousin ylös ja menin olkkariin syöttämään tyttöä. Vetäisi se lähemmäksi 1dl korviketta kunnes uinahti. Vaihdoin hälle varuiksi vaipankin ettei se vinkumisen syy ole siellä häiritsemässä meidän uniamme.
Sitten takaisin petiin ja unet jatkui siihen saakka kunnes miehen herätys pärähti soimaan.
Minä nousin sitten hetki sen perään, sillä "Luomu" tahtoi jälleen ruokaa.
Nyt olisi ollut minulla mahdollisuus mennä jatkamaan unia miehen haettua poika kouluun (n. klo 7:30 lähtivät). Minä vein nukkuvan "Luomun" Kertun kanssa samaan huoneeseen uinumaan..ja jäin itse hereille tekemään "tonttujen" töitä.
Kenties paketoin nopsaan sen pelin ja menen itsekin hetkeksi vielä peiton alle.
Eilen Kerttu makaili jopa 8;30 saakka! Tässä tulee siis kiirus ellen ala toimia. :)

Oikein mukavaa torstai päivää teille kaikille! *<:)

2 kommenttia:

  1. Teillä hiukan eri tahtiin tuo yösyöminen... Meillä heräiltiin tuonikäisenä n. 2 krt yössä syömään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OnnenMYYRÄ Tuula olet. Jospa tämäkin "Luomu" alkas pikkuhiljaa- ajan kanssa jos ei muuten, pidentämään YÖsyönnin väliä jotta jos sais jolloinkin nukkua sen katkottoman yön ilman heräämisiä.
      Se tulee sitten tietenkin vastaan, kun sellaiseen saa mahdollisuuden, niin heräät vaikka ei olisi aihettakaan. (( ->koska olet jo niin tottunut siihen heräämiseen tiettyinä aikoina.))

      Poista